19.5.14

TUTVUSTUS: 별에서 온 그대/My love from another star/You Who Came From the Stars [Ep1-21] (18.12.2013 - 27.2.2014)

Avastasin uue sarja ja selleks on "My love from another star". Teada ka muidu "You who came from the star".

Avaosa oli Lõuna-Koreas 18.12.2013 ja viimane osa 27.2.14. Sari sai peaagu kohe et hitiks :) Ja mullegi hakkas kohe esimestest minutitest meeldima :D Kim Soo Hyun ja Jun Ji Hyun on koos nii toredad :)



FAKTID:
Drama: My Love From The Star / You Came From the Stars / My Lover From The Stars / You From Another Star
Revised romanization: Byeoleseo On Geudae
Hangul: 별에서 온 그대
Director: Jang Tae-Yoo
Writer: Park Ji-Eun
Starring: Jun Ji-hyun, Kim Soo-hyun, Park Hae-jin, Yoo In-na
Network: SBS
Episodes: 21
Release Date: December 18, 2013 - February 27, 2014
Runtime: Wednesday & Thursday
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Romance, comedy, fantasy, melodrama
Original Soundtrack: You Who Came From the Stars OST
Format: Television series
Running time: 70 minutes

TUTVUSTUS:
Sari räägib Do Min Joonist, kes on tulnukas, kes maandus Maale aastal 1609. Ta päästab ühe väikse neiu, kelleks on Yi Hwa ning jääb sellega maha reisist oma planeedile ja peab järgmised 4 sajandit maal elama. Tal on supervõimed: hea nägemine, kuulmine (mida iganes tahab), kiirus ja võime teleporteeruda ja asju liigutada. Maal olles võtab ta iga 10 aasta tagant uue identiteedi, kuna ta ei vanane ja see ärataks kahtlust.

On tänapäeva ning Min Joon töötab professorina ülikoolis ja 3 kuu pärast on taaskord mehel võimalus minna oma koduplaneedile tagasi. Ta aga kohtub kogemata kuulsa näitlejanna Cheon Song Yiga, peale selle kolib naine kõrval korterisse ja selgub et on ka tema õpilane ülikoolis. Song Yi on väga enesekesne ja tüüpiline staar, kus kõik peab tema ümber keerlema.

Min Joon aga saab teada, et Song Yi ongi toosama väike neiu, keda mees 12 aastat tagasi auto eest päästis, samas loodab ka Song Yi, et kohtub enda päästjaga ja on kindel et tunneks mehe koheselt ära...  Kuna mehel on Maal elamiseks ainult 3 kuud jäänud, siis ei soovi ta jamadesse sattuda ja püüab ka Song Yist eemale hoida.

Naisest eemale hoidmine ei ole kerge, Song Yiga juhtub igasugu asju ja vajab mehe abi, eriti kui mängu tuleb ohtlik Lee Jae kyeong, kes on  Hwi Kyungi vanem vend. Hwi Kyung ja Song Yi ning kaasnäitleja Se Mi on vanad sõbrad. Hwi Kyung armastab Song Yi ja Se Mi armastab Hwi Kyungi. Min Joon leiab ennast aga pidevalt Song Yid jamadest päästmas ning see teeb murelikuks Min Jooni vana sõber Jangi.

Mida lähemal on aeg lahkuda, seda suuremaks lähevad jamad, Jae Kyeongi mäng muutub ohtlikumaks ning tunded suuremaks.. selgub karm tõde ning Min Jooni võimed hakkavad nõrgaks jääma... Kas Min Joon jääb Song Yiga või lahkub oma planeedile? Kas Hwi Kyung annab Se Mile võimaluse või jäävad nad üksnes sõpradeks? Kas Jae Kyeong saab teenitud karistuse või pääseb puhtalt?

TEGELASKUJUD:

Jun Ji-hyu ... Cheong Song Yi
Korea top naisnäitleja, kes usub naiivselt et iga mehe unistuste naine, kuniks ta kohtub oma naabri Do Min Jooniga. Peagi aga tekivad tal mehe vastu tunded ja ta üritab mees endasse armuma panna.

Kim Soo-hyun ... Do Min Joon
Väga karm ja külm. Kord armastas ta aga tüdrukut, kes elas Joseoni ajastul, kes armastas teda tema pärast, kuid kahjuks suri see neiu kui päästis Min Jooni elu ning peale seda ootab mees kannatlikult aega mil saab oma koduplaneedile naasta. Ta elab üksi ja üksikuna sajandeid ja suhtleb ainult tuttava Jangiga, seda seniks kui kohtub Cheon Song Yiga, kellesse ta armub ja neiu näeb täpselt selline nagu too neiu 400 aastat tagasi. 

Park Hae-jin ... Lee Hwi Kyung
Song Yi lapsepõlve sõber ja mees armastab Song Yi'd aga naine võtab teda kui sõpra. Ta usub et ühel päeval naine siiski armub temasse. Seniks aga hoiab eemale ja abiks kui sõber.

Yoo In-na ... Yoo Se Mi
Naine, keda Song Yi pidas oma parimaks sõbraks. Ta on ka näitlejanna aga alati Song Yi varjus. Ta armastab Hwi Kyungi ning kadestab Song Yi'd. Kuigi kõik peavad teda armsaks neiuks, võib ta väagi julm olla. Ta kuulsus aina tõuseb kui Song Yi oma skandaalide tõttu aina langeb.

Shin Sung-rok ... Lee Jae Kyeong

Hwi Kyungi vanem vend ja S&C Groupi tulevane pärija. Karm ja ohtlik vend, kes sooritab kuritegusi, kuid keegi ei saa teda süüdistada. Ta võtab oma järgmiseks sihtmärgiks Song Yi, kuna naine saab teada ohtliku saladuse tema kohta.

Kim Chang-Wan ... Jang Young Mok

Min Jooni tuttav ja advokaat. Min Joon päästis Jangi elu kui too oli noor ja saab teada kes Min Joon on. Peale seda on ta aga ainus sõber keda Min Joon saab

usaldada.

Ahn Jae-hyun ... Cheon Yoon Jae
Song Yi noorem vend. Alguses on ta vastu õe suhtele Min Jooniga aga mõtleb ümber kui selgub et Min Joon on suhtleliselt tore ja neil mõlemal on huvi
tähtede vastu.

Oh Sang-Jin ... Yoo Seok
Se Mi vend ja ühtlasi ka uurija, kes uurib Yoo Ra juhtunut ning saab ka Min Jooni saladuse teada.

Kim Hee-won ... Park Byung-hee
Samuti uurija ja Yoo Seoki paarimees ning saab ka teada Min Jooni saladuse ja uurib Yoo Ra juhtumit.

Yoo In-young ... Han Yoo Ra
Samuti kuulus näitleja ja Song Yi rivaal ning nad ei saa omavahel läbi. Jae Kyeongi armuke ning temaga juhtub õnnetus.

 HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar