9.5.14

When love walked in [s1 ep13] (2012)

Yu Jiang mõtleb miks ta pole ikka õnnelik kuigi sai ju Yuani firmast minema ning leiab et peale seda muutub ta oma sõpradega kaugemaks. Ya Yin läheb meest stuudiosse ostima ning vabandab. Nad lähevad kohvikusse ning tüdruk tahab teada miks mees tegelikult firmast ära minna tahtis ning nad vestlevad. Hiljem jalutavad nad stuudioni ning jutuks tuleb minevik Yu Jiang annab tüdrukule mõista et võiks vanaisale andeks anda ja anda talle aega isa kohapealt leppimisega.

Tüdruk lööb kutile laksu vastu põske ning seepeale suudleb Yu Jiang Ya Yini. Ja seda näeb pealt Qiong. Yu Jiang ei saa aru miks ta nii tegi ning ei suuda uskuda, et Ya Yin võiks talle meeldida. Samamoodi ei mõista kuti käitumist Ya Yin kes tormab pisarais koju. Qiong uurib Yu Jiangilt et kas too läheb ka tüdrukut otsima kuid kuuleb et tüdruk käis siin ning rohkemat Yu Jiang ei räägi. Poiss viib tüdruku koju ning Qiong küsib igasugu küsimusi Ya Yini meeldimise kohta ning tunnistab et tegelikult on talle juba algusest peale Yu Jiang meeldinud. 

Ya Yin läheb koju ning seal on Yu Ru ning tüdruk teatab et sai Yu Jiangi juurde tööd. Ya Yin uurib kas sugulane ehk teab miks mees neid klaaskuule disainib ning kuuleb et kui Yu Jiang kuule meisterdab muutub ta hoopis teistsuguseks aga rohkemat ei tea. Ya Yin ei maini suudlust Yu Rule.

Peale selle kutsub Ya Yin Qiongi ja Qing Fengi kokku ja küsib neil kuidas nad ta Singaporis leidsid ning miks Yu Jiang klaaspalle disainib. Lõpuks tunnistab Qiong et jah Yu Jiang on too väike poiss tüdruku minevikust nagu on ka Yu Jiang toosama Chuan ning et Yu Jiang vastas tüdrukule tookord aga siis kustutas kogu vestluse ära. 

Asjad Yu Jiangi juhtumiga lähevad veel hullemaks ning Chairman ei tunne ennast hästi, samas keeldub ta Yu Jiangi karistamast ning laskmast tal välja maksta kahju mis firma sai. Qing Feng läheb Yu Jiangi stuudiosse ja leiab sealt eest Yu Ru ning ei suuda uskuda et sõber on selle tüdruku tööle võtnud. Qing Fengile ei meeldi endiselt Yu Ru ja ta ei jäta seda välja näitamata. Yu Jiang kiirustab vanaisa juurde kui kuuleb et tolle tervis läks halvemaks. Ya Yin veab jälle kaupa laiali aga siis tahetakse temast pilte teha. Shang Lin kutsub tüdruku välja ning räägib Yu Jiangi olukorrast ja et võibolla peab vanaisa tagasi astuma...

Yu Jiang: Not all memories are worth remembering.

Qiong: I hope Yu Jiang won't kill me

Qing Feng: If you hurt her you hurt her, better short-lived pain than long.

10/8 (god damn.. see Yu Ru... millal Ya Yin ükskord tagasi kolib ja milla siis midagi lahedat juhtub Yu Jiangi ja Ya Yini vahel?? Kaua ma ootama pean?? :D) 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar