2.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep2] (2013)

Min Joon on tagasi 1600 aastas ning meenutab kuidas ta aitas ühel vaesel mehel võita ära arvamise mängu raha peale. Siis aga näitab et üks noor neiu röövitakse ning kui tüdruk põgeneda tahab siis üks mees sihib teda noolega. Järsku on tüdruk kadunud ning kui tüdruk silmad avab on ta juures Min Joon. Selgub et tegu on sama tüüdrukuga keda mees eelmine kord kaljult päästis. Tüdruku nimi on Seo Yi Hwa. Min Joon annab tüdrukule juukseklambri ning siis oleme tagasi tänapäeval kus kamp kooliõpilasi just kuulab selle juukseklambri ajalugu. Min Joon lahkub.

Liftis kohtub ta Song Yiga kuid astub välja ega räägi naisega sõnagi, see ei mahu aga Song Yile pähe. Min Joon teatab oma sõbrale Jangile, et ei kavatse selle aja jooksul kedagi otseselt päästa, sest see ei muudaks midagi vaid teeks asju hullemaks ning meenutab taaskord minevikku.. Samal ajal kuuleb Song Yi uudist et paljud arvavad et tema koolis käimine on show ning selgub et Han Yoo Ra ootab et Song Yi loobuks, et siis saaks oma saate teha.

Yoo Ra kuuleb et Song Yi võttis saate vastu et Yoo Ra seda endale ei saa. Nii püüabki naine olla nii loomulik, et lasi endale teha meigi mis jätaks mulje et meiki pole peal. Koolis peavad õpilased Min Joonle esseed esitama ning ka Song Yi teeb seda. Tema essee panid ka töötajad kokku läbi mitme aastakümnete ilmunu artikklitest kuid Min Joon teatab et naine on kopi-paste teinud ning töö on null. See jutt levib aga koolis ja interetis väga kiirelt. Naine on tujust ära.



Song Yi läheb vana tuttava Hae Ini juurde. Ta joob seal ennast täis. Samal ajal mängib Min Joon mahjongi koos Jangi ja tuttavatega ning võidab neid, sinna tuleb üks vanamees Kang Sim Shik, kes uurib et kas Min Joon on Kim Woo Sani lapselaps et täpselt samasugune välja näeb, kuigi Min Joon oli 60 aastat tagasi seesama Kim Woo San. Vanamees kiitleb et tema oli parim mahjongi mängija, kuigi tegelikult oli seda Kim Woo San.

Song Yi läheb koju ja eksib korteriga ning püüab meeleheitlikult Min Joon korterisse sisse saada, arvates et tegu on tema korteriga. Min Joon laseb lõpuks naise sisse ning too jääb diivanile magama. Hwi Kyung helistab naisele ning Min Joon võtab vastu. Hwi Kyung tormab kohale ning arvab et Min Joon võis naisele midagi teha. Ta viib purupurjus Song Yi koju. Hwi Kyung unustab et ta oli kohtumine Se Miga.

Hwi Kyung püüab Song Yid suudelda aga naine viskab ta selle peale majast välja. Siis aga meenub mehele et pidi Se Miga kokku saama ning naine ootas 2 tundi niisama. Hommikul leiab Min Joon naise rahakoti kodust ning nõuab naise assistendilt kus naine on. Song Yi on juuksuris ja sinna tuleb ka tema rivaal Yoo Ra. Naistel läheb ütlemiseks ning Yoo Ra on Song Yi'd löömas kui teda peatab saabunud Min Joon. Song Yi on shokis et mida mees seal teeb. Min Joon tahab aga Song Yiga rääkida, kuid Yoo Rale see idee ei meeldi. Mees lõhub oma superväega kõik lambipirnid ja tirib Song Yi kaasa. Ta nõuab naiselt kes on too tüdruk sellelt pildilt tema rahakotis.. sest tegu on sama näoga tüdrukuga keda mees oma minevikus korduvalt päästis ja ka 12 aastat tagasi juhtunud õnnetuses päästis...




Song Yi: I’m special from deep down in my bones.

Min Joon: When you write essays in my class, you cannot copy-and-paste or mashing up things, ever. but you did all of them.

Song Yi: "Even a ghost won’t know" what, is he a ghost then?

Hae In: I’m sorry fot interrupting you, but it's been 10 years since I registered for a new name. Will you call me Hae In.

Song Yi: It opened!! 
Min Joon: Of course it opened, since I opened it.

Hwi Kyung: If person mistecly came into your house, shouldn't you quietly send her home?
Min Joon: To send her home quietly, I picked up your call and let you into my house.

Hwi Kyung: Are you sure you didin’t do anything to my Song Yi?
Min Joon: Just hurry and remove her from my house.

Song Yi: Do you want to die?

Yoo Ra: Going where? Hey, don't you see me talking to this bitch?


Song Yi: Do you know that I am so shocked right now?

10/9 (Oh... Min Joon... miks sa nii lahe oled.. :D)






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar