11.6.14

The woman who stil wants to marry [s1 ep14] (2010)

Sang Mi ja Boo Ki lähevad Shin Youngi juurde. Min Jae peidab ennast Da Jungi tuppa. Boo Ki saatis sõbrannale küll hoiatuseks sõnumi, kuid see ei jõudnud kohale. Min Jae lööb oma toas jala ära ning teeb lärmi, kuid Boo Ki teeb nagu oleks see tema olnud. Peale selle jääb Min Jae telefon laua alla ja hakkab helisema. Shin Young teeb näo nagu oleks see tema oma ja vastab, kohe heliseb ka tema enda oma ning naine lülitab poisi oma välja.

Sang Woo viib Sang Mi minema. Min Jae ja Shin Young püüavad magama jääda aga kummalgi ei tule und ning nad hakkavad mängima, siis lähevad nad kell 2 öösel õue ning teevad sushit. Järgmisel päeval lähevad Da Jung ja Boo Ki shoppama ja neid püüab kinni üks agent.






Boo Ki ja Da Jung on nõus osalema, kuid kutsuvad Shin Youngi kohale koos kaameraga, selgub et tegu pole tavalise reklaami jaoks modelle otsiva agendiga. Min Jae teeb süüa ning Da Jung peab ühte poissi hoidma ja ei saa samal ajal tööd teha.

Peale sööki Min Jae ja Shin Young mängivad kaarte ning poiss saab koguaeg pähe. Ban Seok tahab et Da Jung ta perega kohtuks ja seda iga nädalavahetus, naine läheb keset ööd Shin Youngi juurde ning kui on seal Min Jae tehtud sööki söönud, suundub ta oma endisesse tuppa ja leiab sealt eest Min Jae.

Sang Mi teeb süüa ja pakib need ning viib Shin Youngi juurde, et too annaks need pojale. Ta annab toidupaki valvurile ja näeb, et Min Jae ja Shin Young suunduvad naise korterisse. Ja läheb järgi. Ta nõuab et poiss temaga lahkuks aga Min Jae haarab hoopis Shin Youngi käest ning tirib naise õue. Tal on plaan naisega kohe abielluda.




Shin Young: Just play for fun
Min Jae: Don't talk to me, you'll ruin my concentration.

Min Jae: You even know how to make that?
Shin Young: I can just look up the recipe online tonight

Shin Young: Come out here. Sorry Min Jae, go back to sleep


Shin Young: Min Jae, where are we going?
Min Jae: To get married.

Min Jae: Oh..that's so strange.. Why am I doing so badly today?

10/9 (No pagan.. see ema võiks aru pähe võtta..!!!! Min Jae ja ta kavalus on nii lahedad :D)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar