9.6.14

My love from another star/You Who Came From the Starsr [s1 ep3] (2013)

Min Joon uurib naiselt kes ta on ning arvab et ajab teda kellegagi segamini, siis aga märkab ta naise sädelevaid kingi ning meenub et tema unenäos, mis tulevikku näitas, oli naisel samasugused kingad. Vahepeal meenutab Min Joon minevikku kus ta on sellle noore tüdrukuga ning näitab et tüdrukut peetakse surnuks ning Min Joon lubab tüdrukut kaitsta ja koju saata. Se Mi uurib Song Yilt mis juuksuris juhtus ja kes too mees oli. Siis tulevad sinna kaks neidu kes on Song Yi fännid ega tee Se Mist välja, see ei meeldi Song Yile.

Jang uurib Min Joonlt, et kas seekord hakkab mees selle naise probleemiga tegelema ja ennetab juhtunut või laseb asjadel minna nii nagu läheb... Song Yi arvab et Min Joon pidas teda oma esimeseks armastuseks või surnud emaks, kellele naine võiks sarnandeda. Tööl aga sõimab ülemus Hwi Kyungi kuid siis saab teada et kuti isa on S&C Groupi president ja on otsi andmas.

Song Yi kõht valutab ja seda kuuleb ka Min Joon. Naine püüab ennast ilusaks teha et minna haiglasse, koridoris kohtub ta Min Joonga kes teatab et läheb keset ööd haiglasse. Min Joon viib naise kohale ja seal teatab Song Yi arstile et Min Joon on ta manager. Mehele see mõte ei meeldi aga mis teha. Naine käib opil ära ja pärast jalutab Min Joonga ringi, ta ei luba kutil haiglast lahkuda, sest muidu oleksid kuulujutud kohe platsis. Hommikul saabub Hwi Kyung.



Hwi Kyungile ei meeldi idee et Min Joond peetakse naise manageriks. Se Mi ja Hwi Kyung lähevad Song Yi'd vaatama ning naine tahab neile horoskoopi lugeda aga ei leia horoskoope lehest, olgugi et Min Joon eelmisel õhtul sealt talle tema oma luges. Song Yi plaub mehel tuua endale mõne raamatu. Song Yi vend Yoon Jae ja ema tulevad haiglasse aga poiss ei taha emast midagi kuulda ning käsib õel koju raha mitte saata. Ema mängib kaamerate ees aga nutvat ja hoolivat ema. Sellepeale Yoon Jae lahkub ning Song Yi viskab ema ja kaameramehed palatist välja.

Song Yi isa tuleb haigla juurde kuid näeb poega ning ei julge majja sisse astuda. Song Yi mõtleb isale. Hwang Yi Gyeong saab surma, kuna Hwi Kyungi vend vahetas mehe rohud ära ning mees kukub trepist alla. Song Yi valmistub haiglast lahkuma kuid kuuleb oma assisendit et tema sädelevaid kingi pole kuskil, siis meenub naisele et Min Joon uuris nende kohta ja süüdistab mees nende varguses. Mees aga eitab, kuigi tegelikult kingad tema käes.

Song Yi valmistub sõbranna pulma minekuks ja laseb uue sädelevad kingad osta ning jätab Min Joonle sellest ka sõnumi. Min Joon kuuleb seda ja näeb uudistest naist astumas laeva pardale pulma nende samade sädelevate kingadega.. just nagu ettekuulutuses...

Song Yi: Aish.. because of them, I forgot all my lines..

Doctor: What relationships do you have with the patient?
Song Yi: He is my manager, my manager
Min Joon: Me?

Song Yi: Tell them to pay attention to that.
Min Joon: Why should I?
Song Yi: You're my manager, aren’t you?
Min Joon: When was I your manager?
Nurse: Cheon Song Yi' manager?
Min Joon: Yes


Min Joon: Have you gotten brain surgery instead of an appendix surgery?

Hwi Kyung: I’m Song Yi boyfriend.
bodyguard: This morning, over then people said the same thing.

10/8 (oh.. kõige põnevemama kohapeal peab siis lõppema? :D )






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar