23.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep5] (2014)

Min Joon ja Song Yi suudlevad, kuid naine arvab et see on uni. Kui mees lahkub siis kuuleb ta Hwi Kyungi venda rääkimas Yoo Rast. Uudistes räägib ufodest ning Min Joon jääb kuulama ning talle meenub et 1600 aastal lendasid ka ufod ringi ning seda sama tüdrukut otsis polit’sei, selle aja oma, taga ning käskisid maja läbi otsida. Selgub et tegelikult ei tahtnud isa et naine lapse tapaks ning oli rõõmus kuuldes et türuk minema sai.

Min Joon ja Song Yi on rõdul ning naine uurib et miks mehel sõpru külas ei käi ja kas tal pere pole. samas teatab mees, et kuigi naisel on fännid, manager ja assistent siis on naine praegu ikkagi üksi. Hwi Kyung sööb koos reporteritega koridoris lõunat ja püüab ajakirjanike veenda naise süütuses.

Min Joon annab naisele voodipesu ja too jääb diivanile magama. Öösel sätib mees naisele teki paremini peale. Hommikul on aga elutoast saanud täielik seapesa ning mees käsib naisel korda teha. Siis aga astub uksest sisse Jang ning Song Yi arvab ekslikult et mees on Min Joon isa ning nad söövad kõik kolmekesi koos, kuigi Min Joon tavaliselt teistega ei söö. Öösel viis keegi Yoo Ra tuppa kirja, nagu oleks naine teinudki enesetapu, kirja leiab tüdruku õde. Samal ajal uurib aga uurija endiselt pilte nö kummitusest, ehk siis Min Joon saabumisest ja olekust laevas.



Selgub et uurija Yoo Seok, kes uurib Yoo Ra surma, on Se Mi vend. Uurijad lähevad juuksurisalgongi juhtunu kohta küsima ning videolindilt leiavad nad taaskord selle imeliku mehe, kelleks on Min Joon... Min Joon ja Jang lähevad poodi naisele asju ostma.. kuig Min Joonl pole pooltest asjadest aimugi, tagasi minnes näeb mees kuidas suur naise näoga reklaam maha võetakse ning korteris ei lase ta naisel akna juurde minna. Ta isegi ajab vaasi ümber oma mõttejõul, et naist eemale saada. Song Yi vigastab klaasikildudes oma jalga ning Min Joon hoolit’seb ta eest. Reporterid lahkuvad ning Song Yi saab oma korterisse minna. Yoon Jae läks kolme kutiga kaklema ning istuvad nüüd kõik polit’seis.

Hwi Kyung toob poisi politseist ära. See ei meeldi aga poisile ning ema käitumine veel vähem. Ükskõik kuhu Song Yi ei läheks, keegi ei taha temaga tegemist teha ja selleks keeldub ta ka ise nendega koostööd tegemast. Ta jätab ära kosmeetika pildistamise, draama filmimise ja juuksuri. Se Mile pakutakse draamas kohta ning naine valetab Song Yile et emaga juhtus midagi. Jae Kyeong, Hwi Kyungi vend, võtab Song Yiga ühendust ning tahab naisele külla minna. Maja parklas märkab Min Joon meest ning teda peatab uurija, kes viib Min Joon ülekuulamisele. Teel on aga suur ummik. Samal ajal laseb naine mehe sisse ning autos meenub Min Joonle kus ta seda meest varem nägi ning just siis kui uurija küsima hakkab mida ja kuidas too laevale sai, jookseb Min Joon autost välja...




Song Yi: Shh.. if you come someone else dream, you shouldn’t talk.

Min Joon: You should close your mouth when you eat.
Song Yi: How can I eat with my mouth shut?

Song Yi: You lived less, less
Min Joon : I probably lived more than you.

Min Joon: You want to know a secret to not getting hurt by others? Don't give or take anything and don't expect anything. Then you have nothing to be disappointed or hurt about
Song Yi: Then where's the fun in life?

SOng Yi: DO you have a family? Isn't it lonely to live on an island?
Min Joon: There are more thhan ten reporters waiting for you. More than half of the peope down there know you well. Your manager, stylist and fans. You're always surrounded by people. And yet you're alone right now.
Song Yi: I am not alone. We're together

Song Yi: look at me, I Song Yi, hugging a man.
Min Joon: 1 meter

Min Joon: after one person slept here, it has become a completely different place.
Song Yi: Right? a girl changes things, doesnt she? She brightnes things up, right?
Min Joon: I cant stand a mess. get up and clean up right now

Song Yi: 1111
Min Joon: Ah?
Song Yi: 1111, my password. I changed it to the easiest passcode possible. Now I remember

Song Yi. He is too young to understand it. A friend's father is a father. A neighbor's father is a father. H´Thats the kroean culture. you havent lived long enough to understand it.
min joon: i bet ive lived onger than you

song yi: then show me your id


10/9 (miks teiste trepist allakukkumine nii naljakas on? ja see lõpeb alati iiii pagana põneva kohapealt ära.. ..D)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar