18.6.14

The woman who still wants to marry [s1 ep15] (2010)

Min Jae tirib Shin Youngi endaga kaasa kuid naine tahab poisi emale olukorda seletada ning kui Min Jae keeldub autoga tagasi minemast, siis Shin Young võtab takso, kuid unustas rahakoti ning arve maksab Boo Ki. Enne kui Sang Mi majast lahkub, jätab ta tehtud söögi siiski Shin Youngi juurde. Min Jae läheb koju ja tahab et ema oma käitumist muudaks ega oleks enam pahane.


Ban Seoki õde tuleb külla oma pojaga ning tahab et Da Jung õpetaks pojale veel inglise keelt ja aitaks naisel süüa teha, alguses Da Jung aitab kui siis viskab üle, sest tal on vaja ka oma tööd teha. Boo Ki lohutab teda. Shin Young saab õiguse üht tähtsat meest oma saates kasutada ning Min Jaed ümbritsevad sõbrad kellega ta bändi teeb. Shin Young tahab et Min Jae asjad kokku paneks ja ikka ema juurde koliks.

Sang Woo ema tuleb poja väljavalitut vaatama ning aksepteerib et Sang Mi on tema pojast vanem aga siiski ei meeldi talle see suhe ning kui need kaks peaks abielluma, siis Sang Woo vanemad kohale ei tule. Da Jung ja Ban Seok lähevad tülli, sest mees tahaks et ülejäänud pere ka nende juurde koliks aga Da Jung ei taha olla mingi ori neile.

Shin Young ootab endiselt Min Jaed koju. Shin Youngi kolleegid näevad Min Jaed baaris, kuigi teavad et kutt peaks Shin Youngiga õhtu veetma ja saadavad pildi Shin Youngile. Min Jae tahab ära minna aga sõbrad hoiavad kinni.




Shin Young on vihane ja tahab et hilja saabunud Min Jae lahkuks, kuid poiss ei anna nii kergelt alla ning ronib Shin Youngi juurde voodisse ning nad jäävad magama. Hommikul tunneb Da Jung ennast halvasti ning Ban Seok lubab kõik ise ära teha. Min Jae ärkab Shin Youngi kõrval ning siis heliseb telefon kus poiss teatab et on kodus.

Shin Young vaatab eelmisel päeval tehtud Min Jaest pilte. Sang Mi ei suuda leppida, et jätab Sang Woo oma vanematest eemale ning tahab mehest lahku minna. Shin Youngi saade on edukas ning firma boss kiidab teda. peale seda tahetakse teda rahvusvaheliseks ajakirjanikuks teha.

Shin Youngil on võimalus minna Ameerikasse paariks-kolmeks aastaks. Nii Min Jael kui ka Shin Youngil on kiired ajad ja nad näevad harva. Shin Young ei tea mida teha. Min Jae läheb Sang Wooga rääkima. Shin Young otsustab võimalust kasutada ning selgub et ta võidakse Soome saata. Min Jae kuuleb naise võimalusest ning teatab naisele et ta peaks minema ning naine sellepeale et nad peaks lahku minema, sest võibolla 3 aasta pärast nad ei tunne enam samamoodi.






Shin Young: Gettin jelaous of a 22 years old girl really doesn't suit me

Min Jae: How could you kick me out as soon as I get in?

10/8 (Küll on tore kui kohe takso saad.. oleks meil see ka nii lihtne.. karma karma karma... karma on üks jube asi, eks Sang Mi? :D Kes suudaks Kim  Bumile ei öelda, kui ta oma nunnu koogiga tuleb kus küünlad ka peal? :) Mina mitte...asi kisub kurvaks..)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar