25.6.14

The woman who still wants to marry [s1 final ep16] (2010)

Min Jae ja Shin Young läksid lahku. Nad kohtuvad koridoris kuid kõnnivad üksteisest mööda, Shin Young vaatab tagasi aga Min Jae kõnnib ainult otse. Tööl on Shin Youngi viimne eetrisse minek, peale seda on töökaaslased väljas väikesel istumisel. Seal kujutab ta ette Min Jae häält. Naise kolleeg võtab telefoni ja jookseb Shin Youngi eest ära.

Keegi on hommikul naisele süüa teinud ja õhupallid kaunistavad tuba. Naist õnnitletakse edenduse puhul. Da Jungil viskab Ban Seoki õe külas käimised üle ja ta läheb mehega sellest rääkima, kabinetist lahkub ta aga joogi või mingi meditsiinilise nähtusega, mis peaks ta rasedaks ruttu tegema. Ta läheb Boo Ki juurde lohutust ostima ja rahu saama. Sinna tuleb ka Shin Young kes tänab sõbrannat meeldivate üllatuste eest aga Boo Ki teatab et see pole tema. Min Jae on hoopis kõige selle taga.

Selgub et Shin Young peab lahkuma varem kui ta arvas. Da Jung valab ravimeid igale poole mujale ning läheb seetõttu Ban Seokiga tülli. Naised saavad kokku ja tantsivad, peamiselt Boo Ki ja Da Jung. Laupäeval tuleb Min Jae ja ootab naist, kuid naine ei ilmu kohale terve päeva jooksul.

Da Jungil hakkab tööl paha ja ta teeb rasedustesti. Selgub et ta on rase. Sang Mi tantsib ja Sang Woo pildistab teda salaja aga naine märkab teda. Ta tahab et Sang Mi talle tantsu õpetaks. Ban Seok võtab lõpuks aru pähe ja saab aru et õe pidev sissetungimine ei ole normaalne. Ta läheb naise käest andeks paluma ning kuuleb et too on rase. Nad lepivad ära.

Shin Young tahab Min Jaed viimast korda näha ning nad jooksevad kokku. Mõlemad on kurvad aga teevad näo nagu saaks ilma teineteiseta hakkama ning lähevad igaüks oma teed. Shin Young pakib oma asju. Min Jae kihutab bikega mööda linna ringi. Ja teeb avarii.. Ta sõidab autole ette ja kukub rattalt. Shin Young on lennukil kui kuuleb et Min Jael oli õnnetus. Ta kiirustab lennukilt maha. Tal tuleb sellest tööl jama aga ta tormab Min Jae juurde. Haiglas läheb ta algselt vale kuti juurde. Aga siis jõuab Min Jae juurde.





Sang Mi tuleb poja juurde aga märkab Shin Youngi tema juures ja lahkub vaikselt. Shin Young teeb oma uudised ja Min Jae vaatab :) ta saab teada et Shin Young käis teda haiglas vaatamas. Min Jae teeb ilma oma bändiga, aga muidu on ta endiselt kurb. Shin Young on lennukis ja mõtleb Min Jaele. Ta näeb uudisest Min Jae bändi ja vaatab intervijuud temaga.

Sang Woo ei anna nii lihtsalt alla ja püüab Sang Mi tähelepanu saada. Tal tuleb reis Pariisi ja kutsub naist kaasa. Sang Mi aga keeldub. Min Jael on kontsert. Seal on kuulamas ka Shin Young. kontserdi viimaseks looks on "Woman who cut my guitar string" ja siis tuleb meenutusi kuidas Min Jae ja Shin Young esmakordselt kohtusid.

Sang Woo on lennukis valmis lendama. Lennukisse astub ka Sang Mi. Mehele teatakse et naine on pardal. Tööl tervitavad vanad kolleegis Shin Youngi ning nad lähevad lõunale. Tagasi tulles ei tööta naise arvuti. Ta juhe on välja tõmmatud ja kui ta pildi ette saab, on tal kiri arvutis. Ja tal hakkab väga kiiire :D Ta jookseb koridorri kus nad tavaliselt Min Jaega kokku said. Ja leiab sealt telefoni ja kõrvaklapid ainult. Ta kuulab lugu mis sealt mängib. Ja selja taha ilmub Min Jae ning nad kallistavad!!

Da Jungil on sünnitus aeg. Ban Seok elab täiega kaasa ning peagi sünnibki väike beebi. Boo Kile on tekkinud austaja kellest ta enam lahti ei saa. Sang Mi õpetab Sang Woole tantsu. Ja nad tantsivad koos. Min Jael on taas kontsert kus ta kitarri lugu laulab ja teatab et too isik on seal samas saalis. Ja Shin Young puistatakse paberilehekestega üle. Meenutatakse nende hetki.

Min Jae ja Shin Young suudlevad ja lehekesed lendavad nende kohal.





Shin Young: When did you start becoming my mystery bride?
Min Jae: Why would call me a man a mystery bride? Call me your mystery groom.

Min Jae: I don't fall in love with just anyone because I'm 24-years old

Shin Young: Even if you loved me, you're still a 24 year old youth.

Min Jae: Why did you just leave that day? 
Shin Young: You saw?
Min Jae: I felt

Ban Seok: If it's hard, just let the baby do it by itself.

10/9 ( Inglise keelsed laulud korea sarjas..nii heaa... Min Jae on ikka selline gangasta :D Min Jae kui lauda tahad siis laula ikka mikrofoni, nii on asjal mõtet kaa. ja nagu ikka enne lõppu hunnik draamat.. ja siis happy happy end ! :D aga siiski super hea sari !)








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar