16.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep4] (2013)

Song Yi astub laeva pardale. Min Joon meenutab kui ta aitas Seo Yi Hwa koju ning pere võttis ta rõõmuga vastu ning Min Joonle anti süüa. Öösel aga tuleb ema ja tahab tütre ära kägistada kui isa ukse tagant lahkub, laseb ema käed vabaks ning käsib tütrel ruttu kaduda. Min Joonle aga söödeti mürki sisse kuid keegi ei saa aru miks ta juba ei sure. Tagasi tänapäevas on Min Joon siiski Song Yi pärast mures. 60 tundi hiljem on aga uudised et kuulus näitlejanna on uppunud ja sellelt pulmalaevalt vette kukkunud.

Siis aga näitab klippe laevast ja õhtusest peost. Yoo Ra ja Song Yi lähevad ka laevas tülli ning Yoo Ra käekott jääb Song Yi kätte. Song Yi joob ennast täis. Se Mi avastab et Song Yi on kadunud ning laev saabub sadamasse varem tagasi sest nii Song Yi kui ka Yoo Ra on kadunud. Hwi Kyung otsib Song Yi'dja leiab ta lõpuks ühest kajutist magamas. Hommikul leitakse Yoo Ra laip veest. Otseloomulikult hakkavad levima kuuldused et Song Yi ja Yoo Ra ei sallinud teineteist ning viimane tegi Song Yi pärast enesetapu. Repoterid tormavad naise korteri juurde ning Song Yi assistent Bom käsib naisel majast väljuda aga juba on hilja, reporetid on majja saabunud.



Siis aga avab Min Joon ukse ning hetk enne reportereid tormab naine mehe korterisse. Min Joon tahab naise välja visata aga Song Yi palub seda mitte teha. Min Joon läheb naisele süüa ostma, sest tal pole kodus mdagi mida naine sööks. Reporterid on aga koridoris ikka veel. Song Yi saab teada et teda kahtlustatakse Yoo Ra surmas. Se Mi ema on rõõmus et Song Yi kuulsus langeb, sest siis saab Se Mi võimaluse aga tüdruk ei taha et ema ta sõbrannast nii räägiks.

Song Yi teeb süüa ja kutsub Min Joon ka sööma aga mees keeldub nii et naine peab üksi sööma. Ta sööb terve kausitäie ja siis imestab et kuidas see küll juhtus. Peale seda otsib ta vannituba aga komistab hoopis salaukse otsa ja leiab raamatukogu kus on tonnide viisi vanu asju, ka leiab ta märkmiku kuhu mees viimati sissekande tegi. Siis aga saabub mees ja naine ehmatab. Ta tahab sellepeale naise välja visata aga Song Yi suudab mehele selgeks teha, et siis saab ka mees kuulsaks kui tema salaarmuke ning seepeale lubab mees naisel jääda aga kehtestab mõned reeglid.

Hwi Kyungi vend lasi Yoo Ra arvutist kõik materjali eemaldada kuid selgub et naine tegi siiski mõned koopiad oma mälupulgale, mis oli tal kotis aga kotti polnud laevas.. Hwi Kyung läheb Song Yi juurde ja leiab eest hunniku reportereid, ta laseb naise korteri kella aga teised ütlevad et see on mõtetu kuna naine pole siiani välja tulnud. Mees mõtleb et naine on kodus nälgas aga samal ajal vohmib Song Yi kõrvalkorteris magusat sisse. Min Joon küsib naiselt mis tegelikult laevas juhtus ning millal naine viimasena Yoo Rad nägi.



Song Yi räägib et nägi ja sai teada et Yoo Ral ja Hwi Kyungi vennal on suhe ning naine kavatses nende suhte avalikuks teha, siis aga läks tal Yoo Raga vetsus ütlemiseks ja Yoo Ra jättis oma käekoti sinna. Song Yi püüdis naist leida et see tagasi anda aga ei leidnud. Samal ajal vaatavad uurijad laeva videot läbi ja avastavad Min Joon sealt ning et pärast laevaraputust kadus nii mees kui ka Song Yi. Ning Song Yi tunnistab mehele et pärast seda jõi ta ennast täis ja arvab et nägi und, et Min Joon sinna tuli, kuid see tundus reaalne. Min Joon mõtleb õhtule ning selgub et ta siiski läks leaevale naist otsima ning kui laev rappus siis naine olekski vette kukkunud. Ta peatab kõik ning viib Song Yi ühte kajutisse magama. Seal haarab naine mehest kinni ja tõmbab enda ligi...

Man: It’s time he died, but I’m not sure why he isn’t dying..

Jang: Although the future is important, isn’t the present just as important?

Hwi Kyung: After I get to see him and say he’s fine, you can date him only then



Song Yi: Whats the password to my house?
Bom: I don’t know, you changed it.
Song Yi: So what number did I change it to??

10/8 (päris hea.. kui reporterid teaks kui lähedal naine neile on :D loodetavasti saab see vend ruttu avastatud ja Song Yi kahtlustest vabaks :)







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar