4.6.14

The woman who still wants to marry [s1 ep13] (2010)

Sang Mi ja Sang Woo lähevadki ühte halba restorani kus on üllatavalt hea söök. Da Jung ja Ban Seok on teel lennujaama aga siis selgub et mees unustas lennupiletid ja passid koju ning nad jäävad lennust maha kuid hotellis otsustab Da Jung et sõbrad ei saa sellest teada ning lähevad solaariumisse, et see sarnaneks nende sihtkohaga.

Min Jae on taas musta peagaa! :D Ja Shin Young uurib poisilt mis ta arvab kui ta emal oleks uus mees ja mis ta arvab Sang Woo kohta. Min Jae tahab et ema oleks õnnelik kuid Sang Woo talle ei meeldi. Shin Young on aga kutsunud Sang Woo korraks enda juurde, sest tahab nii Sang Woo kui ka Min Jaega rääkida. Min Jae pole eriti rõõmus kuuldes et Sang Woo tuleb.

Sang Mi helistab pojale ja kutsub ka kohvikusse, et tutvustada oma uut armastust. Min Jae läheb kohale ja tuleb ka Sang Woo, kes ukse tagant tunneb Min Jae ära. Ta kutsub ka Shin Youngi kohale ning astub sisse. Min Jae saab shoki ja lahkub, kuid kui Shin Young saabub siis lähevad nad tagasi sisse. Ema ei taha endiselt Min Jae ja Shin Youngi suhet mõista, kuigi ise on samas olukorras, et armastab endast palju nooremat mees.

Sang Mi ütleb nende suhte kohta ikka halvasti ning Min Jae tõuseb, haarab Shin Youngi käest ning nad lahkuvad. Kõik neli on tujust ära. Samal ajal naudivad oma pulmareisi Da Jung ja Ban Seok. Hommikul aga otsustavad et lähevad pilte tegema ja shoppama, et neid aga ära ei tuntaks, kannavad nad päikeseprille. Samasse poodi lähevad ka tuju parandama Boo Ki ja Shin Young. Min Jae läheb ema juurde sööma ja sinna tuleb vihane ämm, kes ei taha uskuda, et tema poeg on põhjus miks lahutust algatati. Peale seda on Min Jae stuudios ja mõtleb asjade üle, kuniks saabub Shin Young.







Min Jae otsustab emale ja ta suhtele jah öelda ning elab nüüd ema juures, kuid ei tunne end seal hästi. Ta pakib Ban Seoki juures oma asjad kokku ning leiab sõbra ja Da Jungi passid ja piletid. Seda kuuldes tuleb paar ruttu tagasi ning leiavad enda korterist hunniku lapsi, kellele Da Jung peab inglise keelt õpetama hakkama.

Min Jae kolib Shin Youngi juurde sisse. Õhtul hakkavad nad filmi vaatama. Samal ajal kohtub Sang Mi Boo Kiga ning tahab teada kus Shin Young elab et temaga rääkida, sest tunneb süüdi et tema pärast ta poeg nii palju kannatama peab. Boo Ki viib naise Shin Youngi juurde ning nii Shin Young kui ka Min Jae on üllatunud nähes ukse taga Sang Mi'd.







Sang Mi: Lets go to the bad restaurant. The worst restaraunt in Korea

Min Jae: Why are you like this all of the sudden?
Shin Young: I suddenly have a headache.

Min Jae: Isn’t he married man?
Sang Mi: He's still single..and younger than me
Min Jae: Wow..my mom has some skills.

Sang Woo: Call the ambulance and when it gets to your house, call me back.

Sang Woo: Then if both couples do well, you're going to be my daughter-in-law? That isn’t right. What are we going?
Shin Young: I can’t accept you as a father-in-law either.

Sang Mi: There's need to include me in all the thoughtless acts he can do at that age.


Sang Mi: Why are you holding onto a 24-year old's legs just because he says he likes you?

Myeong Seok:What's this, a loser conversation?

Myeong seok: Seriously making me wish I was holding a knife suddenly.


Min Jae: Why do you keep trying to kick me out?
Shin Young: I don’t want your mom to get the wrong idea.
Min Jae: My mom won’t find out, so that’s done. What else?
Shin Young: Don’t lead me into temptation.
Min Jae: I won’t do anything. Don’t worry. What kind of person do you think I am?

10/7 (Ban Seok ja Da Jung on paras paar... Aga Min Jae nii lahee :) ema võiks lasta oma pojal siiski õnnelik olla..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar