30.6.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep6] (2014)

Min Joon jookseb autost välja ja kaob poolelt teelt ning sajab majja sisse. Turvamehed peavad ta kinni. Samal ajal kuuleb Jae Kyeong naiselt et too teab tema suhtest Yoo Raga. Siis aga ilmub kohale Hwi Kyung ning vend lahkub. Ka Min Joon saab vabaks, kuid enne kui ta turvaruumist lahkub, näeb ta Jae Kyeongi liftis. Siis tormab ta naise juurde. Seal avab ukse Hwi Kyung ning Min Joon astub sisse, jättes teise mehe välja, too prõmmib ukse taga ning Song Yi viskab lõpuks mehed korterist välja. Hwi Kyung teeb Min Joonle selgeks et naine on tema.

Min Joon annab tundi ning Song Yi ema korraldab agentuuris skandaali. Song Yi tahtis Yoo Ra käekotti tagasi anda aga surnud näitleja fännid viskavad ta autot munadega. Siis aga püüab naise manager viiskalt selgeks teha et ei taha hetke olukorda arvestades naise lepingut pikendada kuid Song Yi ütleb selle ise otse välja. Naise ema on marus, siis aga tuleb nende juurde Se Mi emaga ning Song Yi saab teada et Se Mi sai tema osa draamas endale ning ka et sõbranna valetas ema vigastuse kohta.



Koju minnes saab Song Yi paki kus on tema pilt ja seal on punasega juurde joonistatud silmade alla nagu oleks veri.. Ta tahab Min Joon juurde minna aga mees on Jangiga kalal ning arutavad mehe peatset lahkumist. Min Joon jätab naisele kirja et too tulgu eksamile muidu kukub aines läbi. Song Yi sõidabki oma autoga kohale kuid siis sõidab talle ajakirjanik tagant sisse ning peagi on suur hulk rahvast naise auto ümber. Eksam algab ning Min Joon kuuleb mis toimub ning läheb naisele appi. Ta teatab et ajakirjanik sõitis meelega naisele sisse, et temast lugu teha. Song Yi teatab et Min Joon on tema manager. Peale seda lähevad nad kahekesi muuseumi. Se Mi näeb venna laual Min Joonist pilti laeval ning talle meenub 12 aastat tagasi juhtunud õnnetus kui Song Yi oleks auto alla jäänud. Ta tegi pilti kui Min Joon tüdrukut süles hoidis ja leiab et tegu on sama mehega. Song Yi palub Min Jood endale manageriks.

Song Yi ilmub Hwi Kyungi juurde koos Min Joonga ning mehe ei meeldi see. Min Joon aga lahkub ning Song Yi ja Hwi Kyung lähevad vaaterattale. Eemal olles aga kuuleb Min Joon siiski mida need kaks omavahel räägivad. Hwi Kyung palub Song Yid olema tema tüdruk ja püüab selgeks teha et armastab naist ning tahab et naine talle vastaks. Min Joon peatab vaateratta ja kogu ümbruse, et saaks enne naise vastust lahkuda...





Song Yi: Why are so many male guests showing up at my house today?

Song Yi: Who? Jae Kyeong oppa?
Min Joon: Who?
Song Yi: The brother of the one who is busy knocking on my door out there.


Min Joon: Jealousy is the lowest and most childiish emotion.

Song Yi: My Boom Boomie, it’s been a while but shall we go for a ride???

Jae kyung: I go now
Song Yi: Okay, can you take him with you?
Hwi Kyung: I just got here

Song Yi: Get out! Now!
Min Joon: Wait! I hate being touched!
Song Yi: Hate my ass

Hwi Kyung: Did she get drunk and go there?

Min Joon: Ahh.. it wasn't like that. Don't get the wrong idea. She slept at my place when she was completely sober.

10/9 
(oh.. päris tore.. ja põnev :D muidug saab kahju olema kui Min Joon lahkub aga samas tundub et ehk ta ikka ei lahku veell, )







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar