6.6.14

When love walked in [s1 ep17] (2012)

Vanaisa tahab et Ya Yin hakkaks firma asjadega kokku puutuma ja et Yu Jiang tuleks firmasse tagasi tööle ning hakkaks teda ja Ya Yini assisteerima. Peale selle saadab ta tüdruku välja ja teatab Yu Jiangile, et tahab et too abielluks Ya Yingiga. Sama ütleb ta ka Ya Yingile ning mõlemad tunnevad ebamugavalt, eriti kui vanaisa nende käed kokku paneb. Kohe kui vanaisa läinud, lasevad nad lahti. Vanaisa ei huvita fakt et Yu Jiang on Qiongiga koos ja tahab ikka et noored abielluksid. Yu Jiang peab aga Ya Yini katastroofiks ning saab olema raske teha tüdrukust firmajuhti.

Järgmine päev asub mees tööle. Siis aga tuleb Chairman ja teatab General Managerile, et too peab ajama asja nii kaugele et Yu Jiang ja Qiong läheksid lahku. Yu Jiang, Ya Yin ja Shang Lin käivad poodides ning naine õpib firmat tundma. Õhtul pole General Manageril söögiisu ja ta tunnistab pojale milles asi, seda kuuleb pealt Qiong ning otsustab Yu Jiangist lahku minna.

Ya Yin saab uues kohas firma kohta tuuri ning peale seda teatab Qiong Yu Jiangile, et tahab lahku minna. Kolm sõpra joovad õhtul ennast täis, General Manager tunneb ennast halvasti ja plaanib firmast lahkuda. Hommikul on Yu Jiangil peavalu aga ka koosolekud. 

Ya Yin saab endale suure uhke kabineti. Qiong tunnistab Ya Yinile et läks Yu Jiangist lahku. Yu Ru nutab silmad peast kuna kui Yu Jiang firmaga ühines siis pandi stuudio kinni. Yu Ru palub Ya Yini et ehk on tal talle firmas tööd anda ja et saaks olla Yu Jiangile lähemal. Ya Yin on vihane ja läheb Yu Jiangile ütlema et tema pärast on paljud õnnetud ning üllatuseks kuuleb, et mees tahab Qiongiga ära leppida.

Chairman Yuan: I want you marry Ya Yin.

Ya Yin: It’s really funny, right? What century is this?

Yu Jiang: This catastrophe begins today.
Ya Yin: What? You're calling me a catastrophe?

Yu Jiang: To transform a complete idiot like you into a successor that everyone can look up to.

General Manager Li: Actually since young these two...
Chairman Yuan: I want the two of them break up!

Ya Yin: I should have just studied aboard if I knew this was gonna happen
Yu Jiang: Too late

Ya Yin: Shang Lin, let me tell you this is my fist time shopping with so many people. I’m so nervous.

10/8 (Yu Ru ajab vihale.. ja see vanaisa peale surutud suhe.. .ootan mis sellest välja tuleb.)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar