28.2.14

When love walked in [s1 ep3] (2012)

Toimub suur pidu ning Chairman Yuan tutvustab rahvale oma lapselast Ya Yini. Sinna tuleb ka Ya Yin, kes loodab kohtuda Chuaniga. Yu Jiang märkab teda aga ei ligine. Xu Yang ja tädi avastavad Ya Yini ja püüavad teda minema saata. Tädi valab tüdruku kleidi sööki täis. Kõik vaatavad ning Ya Yin jookseb nuttes minema. Qiong läheb tüdrukule järele ning alguses kardab Ya Yin et Qiong ongi Chuan aga siis naine rahustab, et mees ei saanud tulla kui näeb et Ya Yin kartis, et mees võis seda stseeni näha. Ka kuuleb Ya Yin,et Chairman leidis oma lapslapse ning selleks on Shen Ya Yin. Ta ütleb peaaegu et tema nimi on Ya Yin kuid siis lahkub.

Ya Yin kuuleb onult, et ta ongi Chairmani tütar kuid enne kui vanaisa ette ilmub, tahab ta asja üle järgi mõelda. Talle meenub kuidas ta isaga koguaeg kolis, sest Chairmani mehe ostsid neid taga ja tahtis tüdrukut ära viia ning sel põhjusel ka tüdruku isa suri. Ya Yin ei tea mida teha. Pidu on läbi ning Xu Yang nimetab Ya Yini oma õeks, ning see ei jää märkamata ning poiss püüab nüüd segadusest välja rabeleda. 

Yu Jiangil ja tädil läheb ütlemiseks ning isegi Qing Feng ja Shang Lin saavad aru, et Yu Jiang on seekord päris vihane. Hiljem vestleb poiss Ya Yiniga netis ning suudab tüdruku tuju tõsta. Ya Yin vaatab oma isa joonistusi. Õhtul hilja läheb Yu Ru Yu Jiangi tuppa rääkima ning tädi käitumise pärast vabandama ning uurib miks poiss nii väga Ya Yini kaitseb kuid Yu Jiang teatab et ei kannata ülekohut eriti nende peol ja rahva ees ning Yu Ru lahkub. Ta on õnnelik, et sai Yu Jiangiga omavahel rääkida ja ehk natukene lähedasemakski.

Hommikul valmistab tädi Ya Yinile rikkalikku hommikusöögi ning Ya Yin teatab et ei tea mida veel vanaisa uudisega peale hakata ning tädi püüab tüdruku veenda et las asjad jäävad niinagu nad on. Ya Yin ei kavatse minna vanaisale tõtt rääkima kuna ei ole oma isa surma talle andestanud. Shang Lin ja Qing Feng arutavad lapselapse asja ning leiavad palju erimeelsusi ning kavatsevad asja salaja uurima hakata et kas too Ya Yin on ikka see õige Ya Yin.

Ya Yin peab taas pakke laiali jagama ning satub Chairman Yuani firmasse. Ta lohutab et ei jookse selles suures majas mehega kokku nng kui administraator annab tüdrukule mänguauto ja ta seda proovib, siis sõidab auto täpselt Chairman Yuani nina alla...

Shang Lin: Yu Jiang is mad.
Qing Feng: He's really angry..
Shang Lin: But why?

Ya Yin: That Chairman Yuan is most likely on the highest level of the building. No matter how unlucky you are, you won’t run into him

10/8 (oh pagana..vähemalt keegi hakkab lõpuks asja uurima... millal küll nad teada saavad??? ahh.... ei jõua oodata ja see Yu Jiang on nii lahe :D )


27.2.14

You're beautiful [s1 final ep16] (2009)

Taekyung silmab Mi Nyeod kuid kaotab tüdruku silmist. Samal ajal saab manager teada et Mi Nam on Jinjus kus ta olla ei tohiks ning Hoon Yi palub et Mi Nyeo mängiks taaskord venda.

Mi Nyeo on vastutahtmist nõus ning petab manageri ära. Ta läheb Youiega kohtuma, sest selgub et Youie on too tüdruk kellest Mi Nam on sissevõetud, sinna tulevad ka Jeremy ja Shinwoo ning Hoon Yi joodab Mi Nyeo täis, et keegi aru ei saaks et ta pole õige. Mi Nyeo jääb magama.

Taekyung saab aru et tegu on Mi Nyeoga ning viib tüdruku koju, ka Shinwoo sai asjale pihta kuid ie öelnud midagi. Taekyung laseb Hoon Yil viia Mi Nyeo minema.

On kortserti päev ning Taekyung  mõtleb Mi Nyeost ning Jeremy ja Shinwoo pragavad temaga et ta lasi neiul niisama lihtsalt minema kõndida. Mo Hwaran annab Mi Nyeole tema ema lauludega plaadi ja  vabandab tüdruku ees. Mi Nyeo annab naisele nõu et too läheks ja vabandaks isiklikult ka Taekyungi ees, kuna poiss keeldub endiselt emaga rääkimast.

Mo Hwaran lähebki Taekyungi juurde ja poiss saab teada et Mi Nyeo käis ta ema juures. poiss ei luba kohe andestada kuid annab emale lootust ja läheb mi nyoed otsima. ta leiab kohast kus Mi Nyeo töötas palju tähti, nagu neiu lubas poisile.

Taekyung tormab kontserdile ning Mi Nyeo on ka seal. Taekyung leiab Mi Nyeo rahva seast ning nad lepivad ära ja

Taekyung kingib Mi Nyeole kaelakee tähekujutisega ning neiule meeldib see väga. Taekyung kallistab Mi Nyeod.



Taekyung: How could she ignore me when she saw me?

Mi Nyeo: Isn’t this strong liquor? I may faint if I drink this.
Hoon Yi: That’s why I want you to drink this. You won’t be able to deal with this if you’re not out of your mind

Manager: Mi Nam is a heavy drinker. What’s wrong with him today?

Mi Nyeo: Mr.Ma where am I?
Taekyung: Go Mi Nam, do I look like Mr.Ma?

Taekyung: Mi Nam, if you are not going to get into the refrigerator,  close the door.

Mi Nyeo: Love doesn’t mean making you I’ve up on someone you really love.

Shinwoo: She is coming tonight, isn’t she?
Taekyung: Don’t even mention her name

Shinwoo: Only the person holding someone can let that person leave.

Kodi: We already started to make up. Where is Taekyung?
Hoon Yi: Taekyung? He went to  look for his love

Mi Nyeo: Do you love me enough to pick up a star for me?

10/8 (Finallly ma lõpetasin selle sarja... oh my god.. lemmik siiski Taekyung :D ja Jeremy ning need laulud kaa :D)






26.2.14

Hannah Montana: Forever [s4 final ep13] - Wherever I go (2011)

Miley ja Lilly valmistuvad ülikooli minekuks ning Miley valib endale võltsprille, kuigi Lilly pole selle poolt. Robby Ray tuleb aga postipakiga, kus on Miley standfordi pusa, mis on 3 suurem kui Miley. Siis aga helistatakse ja pakutakse Mileyle filmiosa, millest Mileyl on raske keelduda aga ta ei taha ka Lillyle valetada.

Lilly ja Miley teevad pilti oma pusadega ning Lilly läheb ja saadab selle Oliverile ning Miley ei suuda otsustada kas teha filmi või minna kooli. Rico kiusab jälle Jacksonit. Siena helistab Jacksonile ja uurib mis kell on ega suuda oodata millal saaks poisiga kohtuda.

Miley loeb käsikirja ja arvab et see on talle suurepärane. Samas isa meenutab et Lilly tahab temaga koos koolis käia. Lilly aga on ülirõõmus kuna Miley on tema toakaaslane ja lähevad koos kooli.

Miley on kogu öö üleval ja mõtleb mida teha ning hommikuks on plaan valmis. Ta kavatseb minna ülikooli, Lillyle filmist mitte rääkida. Siis aga teatab Jackson, et ega Miley kavatseb Lillyle tõestada, et ilma Mileyta koolis käia on hulga lihtsam kui olla koos Mileyga ühes toas ja ühes koolis. Miley ja Lilly sõidavad Standfordi. Miley alustab plaaniga: ta räägib ja harjutab kõva häälega prantsuse keelt, vastu Miley tahtmist ja ootust hakkab Lilly temaga koos hajrutama ja Mileyl kaob igasugune tuju.

Koolis aga väljendab Miley igasugu pahameelt ning karjub kõva häälega oma nime aga keegi ei tee temast välja. Lilly ja Miley kolivad oma tuppa. Lilly räägb Oliverile, et keeg ei tundnud Mileyt ära ning Mileyl on kõrnini ja otsib vabandusi et Lillyle pinda käia. Siis aga tulevad uksest sisse Amber ja Ashley, tüdrukud kes vihkasid Mileyt ja Lillyt keskkoolis aga nüüd kui Miley on kuulus, siis tahavad sõbrad olla. Miley kasutab seda võimalust ära ja teatab Lillyle et lahkub.

Miley ütleb lõpuks tõe välja ja Lilly saab valetamise peale vihaseks. Lilly oleks õnnelik kui Miley oleks kohe tõtt rääkinud ning teatab et ei taha Mileyga enam kunagi koolis käia ega kuhugi minna. Miley ja Lilly sõidavad tagasi, Lilly on ikka pahane ning kui ta raadio käima paneb, siis tuleb sealt ainult Miley ehk Hannah Montana lugusid. Lilly teatab et kuni ta ülikoolis käib, elab ta isa juures.

Jackson läheb Rico juurde tagasi tööle ning Siena teatab kõva häälega, et Jackson ju vihakb Ricot. Nii Jackson kui Miley ei tea mida teha ja vihkavad oma elu. Jackson tahaks tõelist tööd, et olla Siena vääriline ning Miley, et saaks olla Lillyga koos. Nad räägivad omavahel ning Jackson uuurib kas Lilly ei tahtnud temaga siis Pariisi koos minna, kuid Miley ei küsinudki ning tänu sellele saab ta aru miks Lilly nii vihane oli ning läheb teda kutsuma.

Lilly ütleb ei, aga siis Miley püüab Lillyt siiski veenda tulema. Lõpuks siis Lilly nõustub ja nad lepivad ära. Rico tuleb Jacksonile külla ja teatab et ta on vallandatud, kuid aitab Jacksonit ning võttis ühe tuttavaga ühendust ning Jacksoni uueks ametiks on videomängude testija. Nüüd istub ta kodus mullivannis ja mängib. Siena ostis õhtusöögi ja Miley ning Lilly, kes tahtsid mullivanni minna,võtavad selle ära.

Lilly ja Miley on lennujaamas. Kohale tuleb Oliver. Ja ka jesse. Lilly teatab Oliverile et armastab teda, siis aga näevad Lilly ja Oliver kahte Standfordi minevat tüdrukut ning Oliver teatab et need on järgmine aasta Miley ja Lilly juhul kui Miley mõnd uut filmi tegema ei hakka või uut tuuri. See paneb Lilly mõtlema. Lilly teatab et ei lähe Pariisi. Lilly läheb ülikooli ja Miley Pariisi filmi tegema.

Lilly on ennast juba ülikoolis sisse seadnud kui keegi koputab uksele. Ukse taga on Miley, kes otsustas siiski Lillyga ülikooli minna.

Miley: Admited, I look scary smart
Lilly: No you look scary scary

Lilly: And you always have to have secret, don't you?

Lilly: Your dauthers is patahlogical liar, wearing the fake glasses
Miley: Oh yeah, says the girl who told Oliver she'd never kissed anybody before Oliver
Lilly: It made him feel special

Miley: Ooof course not
Robby Ray: Whyyy I dont believe you?

Miley: I want that part more than anything else in this world, but if it means disapointing Lilly I can't do it, because I'm her HERO

Jackson: Well, let me check my beautiful watch, was give to me even more beautiful girlfriend. 

Jackson: Bibibibikini
Siena: You are so fufufufunny

Robby Ray: Try to be less you and more not you

Robby Ray: You are still going the orientation, aren't you?
Miley: Yeap
Jackson: So you decided to college instead the movie?
Miley: Nope
Robby Ray: But you still going to orientation?
Miley: Yeap
Jackson: Haven't told Lilly yet?
Miley: Nope

Jackson: In other word: a plan
Miley: Yes a plan, but a plan, so brilliant came to me at 4.37 in the morning, it was gift from the gods
Jackson: Let me guess, Lilly thinks it's hard to go college without you, you're gonna show her it will be even harder to go with you?
Robby Ray: Oh come on son, she was up all night, sure she got something smarten than that
Miley: I hate this family

Miley: He gets it, you mom got it, your dad go it, MOVE ON

Lilly: You're going to Paris do stupid movie and you can't even speak french

Miley: Oh Siena dumped you hah? 
Jackson: Worse, she bought me a car
Miley: And that's a problem? 

Siena: That was kind of mean
Jackson: No, it just us

Laulud:
"Wherever I go", "True Friend", "Barefoot Cinderella", "Kiss It Goodbye", "I'll Always Remember You"

10/9 (Iga asi saab kord otsa ja eks ikka on kurb.)

25.2.14

Just you [s1 ep7] (2013)

Liang Liang saab aga kohe aru et tegemist ei ole Shan Shan ning on Qi Yi peale vhane. Kate ülesanne on aga leida mingi normaalne tegevus firmale nädalavahetuseks, et saaks töö asju arutada. 

Liang Liang kolib majast välja aga Qi Yi suudab naise tagasi meelitada, kuigi Liang Liang endiselt mehega ei räägi, sest Qi Yi keeldub vabandamast naise ees, et lasi ta kalagi nii juhtuda.

Siis aga minnakse nädalavahetust veetma ning selgub et koht pole see mida Kate broneeris, teadmata et Dean vahetas kohad ära. Lõpuks on Qi Yi nõus sinna jääma ning Dean ning Qi Yi teevad meeskonnad ja hakkavad üksteist võitma. Üks ülesnanne on apelsini hoidmine kahe pea vahel. Liang Liang on Deani meeskonnas aga lõppkokkuvõttes võidab Qi Yi meeskond. Kuna nad söövad mereande, siis ei söö Qi Yi midagi, see on aga teistele üllatuseks.

Sõbrannad lohutavad Liang Liangi tema kala kaotuse pärast aga veenavad samas, et nemad oleksid samamoodi käitinud nagu Qi Yi kui kalaga oleks midagi sellist juhtunud, sest kes ikka teab kas kala on emane või isane, kui sa just ise kala ei kasvata. 

Hommikul toob naine mehele söögi, kuna ikka pakutakse mereande ning mees vabandab Liang Liangi ees ning nad lepivad ära. Järgmiseks lähevad nad metsa orjenteeruma. Cui Xia eksib ära aga Lai En ja Bo leiavad ta. Bo tunnistab naisele oma tundeid aga naine ei tunne tema vastu sama. 

Liang Liangil ja Qi Yil läheb taaskord ütlemiseks ning mees kõnnib omapead metsas ringi. Lai En leiab nutva Mie Mie ning lohutab naist. Qi Yi jõuab veeäärde ning pillab seal oma taskurätiku vette ning see ujub eemale nii et mees ei saa seda kätte ning läheb metsa edasi jalutama. Taskurätti näeb aga Qi Yid otsima läinud Liang Liang ning arvab et mees on upunud, ta jookseb vette, ise oskamata ujuda. Ta karjub appi ning Qi Yi kuuleb ning tormab naist päästma. Ta teeb talle kunstlikku hingasmist ning lõpuks hakkab naine hingama. 

Qi Yi: Why is bathroom full of water?
Liang Liang: Isn’t it normal for bathrooms to be full of water?

Kate: Normal people can’t tell if a goldfish is male or female

Cui Xia: Look you guys. Boss is not like normal people. He doesn’t just eat anything.
Liang Liang: It’s probably not that he's not eating, but that he can't eat it.

10/8 (Oii..Dean, Qi Yi ja Liang Liang.. ma mõistan Qi Yi käitumist ja samas saan aru ka Liang Liangi käitumisest.. :( jama lugu igatahes... aga see õppuse värk.. nii armas et Liang Liang siiski Qi Yi'd otsima läks ja õnneks oli Qi Yi sealsamas et sai naist õigel ajal päästa .)


24.2.14

Fondant garden [s1 ep9] (2012)

Yin Jie läheb Ai Lini juurde, et osta välja Ai Lini osa Fondant gardenist. seal läheb rüseluseks ning Ai Lin saab viga. Tema ema tahab aga politseisse Yin Jie kohta avaldust kirjutada. Xi Huan ja Mi En lähevad ja toovad Yin Jie politseist ära. Hiljem saab Mi En Han Xiangiga kokku ing mees teatab et valetas koguaeg tüdrukule oma tunnete kohta ja tahtis lihtsalt lõbutseda.

Mi En annab sõrmuse tagasi ning Han Xiang viskab selle minema, kui aga tüdruk lahkunud on selgub et mees ikkagi tegelikult ei visanud sõrmust ära. Mi En läheb kohvikusse kus sõbrad teevad alle üllatuse ning lõbustavad teda. Seda näeb ka Ai Lin kes läheb Han Xiangi juurde. Mehe isa helistab Han Xiangile ja teab et koogivõistlusevõija ei olnud seesama Ai Lin ning käsib Han Xiangil Mi Enil silma peal hoida. Ai Lin nõuab aga Han Xiangil seletust miks too Mi Enilt tagasi saadud sõrmust ikka veel alles hoiab.

Han Xiang valab oma viha Ai Lini peale välja aga tüdruk ainult kallistab ning lõpuks nad suudlevad. kKõik peale Xi Huani joovad ennast täis ja lahkuvad. Xi Huan püüab koristada aga Mi En koguaeg segab. Lõpuks ütleb poiss oma päris nime välja ja kui Mi En seda lausub siis ei suuda poiss vastu panna ja suudleb tüdrukut. Siis viib ta Mi Eni magama. Hommikul ei mäleta tüdruk aga suudlusest, tagumiku näppimisest ja laulmisest midagi ning arvab et poiss ajab pada. Peale selle on hommikul veel halb uudis: keegi on köögi segi peksnud. Han Xiang viib Ai Lini koju ning ta vanemad ootavad tütart koju.

Neile ei meeldi idee et tütar oli oma kihlatu juures, sest kes teab mis juhtuda võis. Kohvikus toimus rööv kus kõik tähtsad tehnikad on katki ning nad peava vahvleid pakkuma. Rahvas pole üldse õnnelik. Toimub ka indsidents ja peale seda tunnistab Xi Huan et talle meeldib ja ta hoolib väga Mi Enist. 

Xi Huan jalutab linnas ja tahab et isa võiks olla ta üle uhke ning helistab koju. Vanaema võtab vastu aga poiss ei suuda midagi telefoni öelda ja hakkab nutma. Vanaema üritab teda rääkima saada aga Xi Huan paneb kõne ära. Ai Lini isa tuleb Mi Eniga rääkima. 
Xi Huan: Don’t you really remember?
Mi En: What I should remember?

Xi Huan: And you also touched mu butt.
Mi En: Don’t talk nonsense. Sorry I don’t remember. Forgot everything
Xi Huan: I don’t care. I want... to touch you back.
Mi En: You're joking right?

10/9 (Mi Eni täis jäämine oli päris hea..)

23.2.14

Itazura Na Kiss [s1 ep3] - Their first night together (1996)

Klass a süüdistab Kotokot et Naoki käsi on haige ning Kotoko püüab poissi igal võimalusel aidata, kuid vastupidiselt ootustele ja lootustele teeb ta asjad alati hullemaks. Klass a tirib Kotoko oma klassi et teha talle selgeks et too hoitku Naokist eemale. Kotoko on sõbrannadega kokku saama kiirustama kui näevad Reikot, tüdruk kes on a klassist ja Naokist sissevõetud. Kotoko tormab lõpuks kokkusaamisele aga tema riietuse üle naerdakse.

Kotoko vaatab kuidas Yuki ja Naoki korvpalli mängivad ning korra lendab pall tüdruku juurde ja too viskab selle kaugele põõsasse. Ta peab seda otsima minema kuid enne seda võtab Reiko palli ära. Nii otsib Kotoko palli mitu päeva. Yuki on tüdruku peale pahane ja tahab palli tagasi kuna selle andis talle Naoki.

Koolis levib kuulujutt et Kotoko varastas Naoki majast raha ja terve kool arvab et tüdruk on varas. Klass a tahavad et Naoki tüdruku välja viskaks aga Naoki teatab et Kotoko ei võtnud raha, see ei mahu aga Reikole pähe, sest ta tahab Kotokost lahti saada. Järjekortsel otsingul saab Kotoko politseiga kokku aga Naoki teatab et tüdruk on ta õde ning politsei lahkub. Kotoko leiab lõpuks palli kuid see on katki ning vabandab Yuki ees et ei leidnud palli.. 

Koolis aga nõuab Naoki Reikolt aru miks too tema palli katki tegi. Kotoko ostab uue palli kuid Yuki ei taha sellega leppida. Naoki räägib väikevennaga ning lõpuks võtab Yuki uue palli vastu. Kotoko on selle üle väga rõõmus. Koolis aga tirib Nakamura ühe a klassi õpilase f klassi et too kutsuks Naoki kohale aga Naoki on juba kohal ja teatab et Kotoko ei ole varas ega võtnud neilt midagi, sest Kotoko on vargaks olemiseks liiga loll..

Kotoko isa ja Naoki isa lähevad klassikokkutulekule ning kui mehed on läinud tuleb Naoki teatega et vanaema on haige. Ema ja Yuki tormavad vanaema juurde ning Naoki ja Kotoko jäävad koju. Kotoko kavatseb süüa teha aga see ei edene ning lõpuks teeb õhtusöögi valmis Naoki.

Kotoko ei suuda uskuda et on majas koos Naokiga ning järsku koputab poiss ta uksele ja astub tuppa..

Disasters that are expected to happen

Policeman: A basketball is so big, how can you not find it?
Kotoko: That's right! It’s a big but I can’t find it! It’s not my fault.

Naoki: That person didn’t take the money. She's not smart enough to be a thief.

10/8 (okei, ma arvasin et tean mis edasi juthuma hakkab aga tundub et siin on asju kas muudetud või lisatud omad nüansid et asi on veidi teine kui ma arvasin.. iial ei tea mis juhtuda võib.. )

21.2.14

When love walked in [s1 ep2] (2012)

Tädi käsib Xu Yangil hoida Ya Yin kohvikust eemal ning kui tüdruk saabub püüab poiss teda kinni hoida aga tüdruk kavaldab ta üle ja tormab kohvikusse. Seal ei suuda ta oma silmi uskuda, et toda kolmikut näeb ning kolmik ei suuda uskuda, et tüdruk seal elab ja töötab. Nad tahavad teada tüdruku arvamust nende kunsti kohta. Ning lõpuks peab tüdruk neile seda ütlema. 

Kutid arutavad hiljem autos Ya Yini arvamust ning Yu Jiang on tüdruku arvamusega nõus. Ya Yin hakib köögis ning vaatab kella et kas ta jõuaks kohtumisele Chuaniga. Tädi mees nõuab selgitust mis toimub ning saavad teada et Ya Yin on Chairman Yuani lapselaps ning seda et naine kavatseb Yu Ru'd Ya Yinina esitleda. Yu Jiang sõidab nende kohtumisele. Natukene enne kolme tuleb tädi ja lubab Ya Yinil minna kohtumisele. Tüdruk tormab kohale aga Yu Jiang sõidab just minema kui tüdruk kohale jõuab. Hakkab vihma sadama ning Ya Yin ronib varju. Yu Jiang tuleb tagasi ja saab oma mõttele kinnitust, et Ya Yin ongi too sama tüdruk, kellega ta netis suhtles.

Chairman Yuani mehed tulevad kohvikusse, sest selgus et DNA klapib. Chairman Yuan kohtub lõpuks Ya Yiniga, kelleks on Yu Ru. Ya Yin on kurb ja leiab eest tühja kohviku. Ta palub Chuanilt vabandust, et hilines, kuid poiss ei vasta. Ta on koos teistega Ya Yini auks korraldatud õhtusöögil. Hiljem valmistab ta klaaskuuli ning sinna tuleb Qiong. Ya Yin saadab uue vabanduse ning kuuli näidise. Yu Jiangile meeldib see kuid ta ei vasta midagi. Lõpuks kirjutab aga Qiong tema eest, et annab andeks ning kuulinäidis meeldib ning ta tahaks tüdrukuga uuesti kohtuda. Kuulinäidist vaadates meenus poisile taaskord too autoõnnetus kus ta oma vanemad kaotas.

Yu Ru ja ta vanemad ning vend kolivad Chairman Yuani majja. Mr.Shen tellib endale ja oma perele nii palju asju, et Chairman Yuan ei suuda seda uskuda. Ta tahab naise välja visata aga Yu Jiangil on plaan. Ya Yin valmistub peoks ja kohtumiseks Chuaniga. Yu Ru valmistub samuti selleks peoks. 

Qing Feng: I never thought that even Qin Yu Jiang would be this easy defeated.

Chairman Yuan: You want to overthrow my decision? Well then you better give me a very good reason.

10/8 (Juba ootan millal tõde välja tuleb ja millal Ya Yin saab teada et Chuan on tegelikult Yu Jiang-. .)

20.2.14

You're beautiful [s1 ep15] (2009)

Takeyung ja Mi Nyeo ei suhtle omavahel ning neiu püüab poisi teele mitte ette jääda. Shinwoo pakub välja, et võiks Mi Nyeo viia kusagile eemale seniks kui Mi Nam naaseb ning nad lendavad bändiga Jaapanisse, kuid ainus kes kaasa ei lenda on Taekyung.

Keegi ei saa aru mis nende kahe vahel juhtunud on. Mo Hwaranile ei meeldi et on käimas jutud et ta varastas selle loo, mida Taekyung teha  aitas ja et tegelikult kirjutas Jaehyun selle oma naisele, ehk siis Mi Nyeo emale.

Taekyung küsib emalt Mi Nyeo ema kohta ja saab naise pildi ja teada et naise nimi oli Lee Sujin. Taekyung lendab Jaapanisse ja otsib Mi Nyeod ning annab talle seejärel ema pildi ja laulu.  Ja lahkub taaskord. ta teatab Youiele et nüüdsest lähevad nad lahku ja laseb tüdrukul välja mõelda vale millega nad lahku lähevad, sest niigi on ju kogu suhe vale.

Too reporter on ka Jaapanis ja püüab saada tõendusmaterjali et Mi Nam ja Mi Nyeo on üks ja see sama isik. Taekyung ei taha minna stuudiosse kui ta ema seda laulu lindistab, kuid kuuleb et too lugu oli mõeldud Sujinile ja et Mo Hwaran varastas selle ning maksis kinni. Taekyung tormab seepeale aga stuudiosse ja nõuab naiselt kas see on tõsi.

Samal ajal on A.N.Jell lennujaamas et Koreasse lennata kuid Mi Nyeo ei tule nendega ning Mi Nam on juba Koreas ootamas. Bänd kohtubki Mi Namiga ning Youie, kes on teel puhkama, on koheselt võlutud Mi Namist. Ka kirjutavad lehed Youie ja Taekyungi lahkuminekust ning fännid on Mi Namist sissevõetud ja tema populaarsus aina kasvab ja tundub et  fännidele meeldib et Youie ja Mi Nam koos on.

Takeyung kuuleb et Mi Nyeo on endiselt Jaapanis ja lendab sinna ning tunnistab et lugu oli tegelikult tema emale ja mitte Mo Hwaranile ning palub oma ema käitumise pärast vabandust. Ning nad jätavad hüvasti.

Jeremy loeb fännilehelt uudiseid ja leiab Mi Nyeo saadetud video, kus on kirjas et temaga on kõik korras ning poisid tormavad karaokeklubi otsima kus Mi Nyeo laulda võis.

Takeyung alguses ei ühine nendega kuid tormab ka siis neiut otsima ja peaagu näeb teda...

Mi Nyeo: Since you didn’t want to see me, I’m tyring to disappear for you.
Taekyung: You’re thinking a lot about me

Taekyung: Since we started with a lie, tell me what kind of lie we are going to end with.

Taekyung: You’re not ashamed of your lie, however you will be shamed of your truth

Youie: I will  dump you. You don’t know how scary my fans are

Paparazzi: I prefer one real good picture instead of a dozen useless pictures

Taekyung: This song doesn’t  belong to you, right?

Mi Nam: Nice meeting you guys, I am Go Mi Nam
Youie: That face is not bad as  a man's face either.

Jeremy: Mi Nam took my bike again. I think he is seeing Youie. Arent’ they riding my bike together? They’re conducting a popularity poll on internet.

Jeremy: Mi Nam is on the top. I’m going to introduce some comic stories to get a better score.

Jeremy: Why doesn’t Taekyung do anything to find her?

Taekyung: If I don’t see her, it won’t be okay

Youie: Is he coming with to Bali? He said the real Mi Nam was coming. reporter Kim is going to come back today, too.  Is everything  going to blow up today? I better go to Bali.

Reporter Kim: A.N.Jell has a secret and that secret is Mi Nam

10/8 (Hea et tõde välja tuli aga mis ajast tädi teadis et Mi Nyeo on tüdruk ja mitte Mi Nam? kas algusest? kus ma sellest niimoodi mööda jooksin??)