31.3.14

Fondant garden [s1 ep14] (2012)

Han Xiang teatab oma ühele tuttavale et tal on vaja ühte kallist ja ekslusiivset shokolaadi, mida printsessi tordile nõuti ning on nõus 5 korda rohkem maksta, peaasi et shokolaad enne Xi Huani kätte saada ning tema hea tuttav Alan on nõus tooma kui raha saab. Ai Lin helistab Han Xiangile ja kutsub tolle ruttu haiglasse...Selgub et Ai Lini isa tuli teadvusele.

Xi Huan proovib kooki ise küpsetada. Mi En jalutab ringi ja satub samasse kohta kus ta ükskord juhuslikult koos Xi Huaniga käisid, kui poiss minema jooksis. Sealne omanik tunneb Mi Eni ära ning arvab et nad läksid tülli. Mi En sööb seal ja meenutab mis nad Xi Huaniga tegid ning loeb külalisteraamatut ja leiab sealt kirja kus Xi Huan tõmbas jooned, et talle meeldib Mi En ning seepeale tüdruk meenutab kõiki olukordi kus Xi Huan talle seltsiks oli ning mõistab et ta meeldis poisile juba väga ammu.

Samal ajal sipleb raskustes Han Xiang. Mi En viib ühte hotelli tellimust ning samasse lifti tuleb ka Xi Huan aga kuna seal on ka üks pakikandja siis nad ei näe teineteist vaid Mi En kuuleb korraks poisi häält aga arvab et see oli luulu. Han Xiang saab teada et Alan on kadunud koos tema rahaga ning shokolaadi pole ikka kuskil. Ta jookseb kokku Xi Huaniga ning too tahab venda aidata. Han Xiang tunnistab Ai Linile kui halb olukord tegelikult on.

Xi Huan ronib Han Xiangiga kaasa ning vanemal vennale ei jää muud üle kui nõustuda. Nad lähevad koos ühte hotelli. Mi En tunnistab Mei Yinile et kuigi arvas et vihkab Xi Huani valetamise eest siis nüüd ta rohkem igatseb poissi.. seepeale tunnistab Mei Yin et Xi Huan käis Mi Eni otsimas aga kuna too arvas et naine vihkab poissi siis käsikis ta Xi Huanil lahkuda.

Mi En ja Mei Yin lähevad järgmine päev poisi isa hotelli poissi otsma aga seal Xi Huani pole. Aga seal jookseb ta kokku Xi Huani assistendiga ja mehel kukub Xi Huani kaelakee maha. Mi En helistab Xi Huanile aga too lülitab telefoni välja kuna nad hakkavad just Han Xiangiga ühtedele meestele järgi minema et leida Alan. Mi En ei saa aru miks poisi telefon väljas on ja läheb Han Xiangi väravate taha.

Han Xiang hakkab mingite meestega kaklema et Alan vabaks saada ja appi tuleb ka Xi Huan ning saab löögi kõhtu ja kukub alla.. ta viiakse ruttu haiglasse kus ta toibub ning seal on ka Ai Lin ning ta isa.. Ai Lini isa saab teada et Xi Huan ja Han Xiang on poolvennad. Vennad lähevad koju ning seal ootab endiselt Mi En. Naine jookseb Xi Huani juurde ja kallistab teda aga kutt küsib kes naine on.. Mi En arvab et ta teeskleb jälle..



Mi En: You this stupid fool. Since you are fooling me, why do you have to be that nice to me?'

Xi Huan: It's okay as long as she's not uglier than you.

Han Xiang: Who allowed you to get on the car?

Mei Yin: It's all that damn Han Ji to be blamed.

Mi En: But what I’m even more angry with him is why didn't he tell me earlier that he likes me?

Mi En: You came back to find me and bought a chocolate cake. That means that you're not angry anymore, so you must still like me, right?

Han Xiang: I won’t allow you to disappear. I haven’t even called you my little brother yet.

Ai Lin dad: If someone didn’t know, they's assume you two are biological brothers.

10/8 (Mmm... ei tea kohe mida öelda.. tüüpilised napikad nende kohtumistega.. et üks just lahkub kui teine saabub jne..)



28.3.14

When love walked in [s1 ep7] (2012)

Yu Jiang teatab et Ya Yin on Singapuris. Shang Lin ja Qing Feng ei mõista kuidas poiss seda teab aga Yu Jiang teatab ainult, et teab et tüdruk on seal. Nii saadab Chairman Yu Jiangi, Shang Lingi ja Qing Fengi Singapuri tüdrukut otsima. Mehed lähevad lennujaama aga Singapuri lendavad ainult Shang Lin ja Qing Feng. Qiong küsib Yu Jiangil igasugu küsimusi miks mees ei läinud Ya Yingi Singapuri otsima ning kas põhjuseks on see et tüdruk on Chairmani lapselaps ning seetõttu ei saa ta lubada endal huvituda tüdrukust kuid Yu Jiang ei vasta.

Ya Yin on tõesti Singapuris ning käib läbi kohad piltidel mida ta isa maalis. Chairmani mehed ja Qing Feng ning Shang Lin käivad kõik kohad läbi aga ei leia tüdrukut. Samal ajal palub tädi Yu Jiangi et too ei laseks vanaisal nende kohta avaldust kirjutada. Yu Jiang lähebki vanaisale seda ütlema aga Yuan saab sellepeale vihaseks. Siis tuleb Mo ja teatab et nad ei leidnud Ya Yingi ning kas mees teab veel mõnda kohta. Yu Jiang mõtleb väheke ja teatab et mingu orbudekodusse ning kui kutid lähevad siis saavad teada, et tüdruk oli just seal aga lahkus. 

Mehed ei suuda uskuda et Yu Jiangil oli taas õigus. Nad paluvad tal veel mõelda aga nüüd läheb Yu Jiang välja jalutama ning jalutab sillal ja vaatab vett. Siis aga meenub talle maantee kus nad kahekesi käisid kui nad väiksed olid ning käsib poistel sinna minna. Shang Ling ja Qing Fengi suureks üllatuseks ongi tüdruk maanteel ning püüavad teda tagasi tulema veenda. Aga Ya Yin ei taha sellest midagi kuulda.

Yu Jiang on üllatnud et tüdruk siiski sinna maanteele läks. Poisid püüavad teda tagasi tulema meelitada ning Ya Yin helistab onule, et küsida kas asi on ikka õige. Peale seda läheb Ya Yin hotelli kus ta isaga oli ning leiab sealt ema tehtud kaunistuse mis neist aastaid tagasi sinna maha jäi, ta saab selle endale ning on valmis tagasi koju minema. Lennujaama tuleb Mo vastu ning kui Ya Yin välja astub siis enne kui teised tähelepanevad, tormab ta oma sõbranna autosse, millel on pagasiruum juba lahti ning sõidavad minema. Nad lähevad kohvikusse, kuid ei saa seal kaua olla kui Mo, Qing Feng ja Shang Lin tulevad. Lõpuks on Ya Yin nõus vanaisaga kohtuma. Samal ajal uurib Yuan Yu Jiangilt, et mida too arvab kas tüdruk suudab talle andestada. Yu Jiang ütleb et tüdruk vajab lihtsalt aega.

Qiong tahab teada miks Yu Jiang Ya Yingi väldib ning mis tegelikult toimub aga Yu Jiang ei räägi midagi ja teeb selgeks et minevik on minevik. Peale seda vaatab mees ikka seda roosat plassmassist sõrmust ning püüab endale selgeks teha, et Ya Yin on vanaisa lapselaps ning minevik on minevik...

Ya Yin kardab minna vanaisa majja ning kui ta temaga kohtub siis on see kõike muud kui südamlik lapselapse- vanaisa kohtumine... Shang Li püüab tüdrukut veenda olema vanaisaga leebem ning püüda andestada mineviku, alustades teda vanaisaks kutsumisega. Ya Yin näitab vanaisale ema tehtud kaunistust.

Chairman Yuan: I will fight this family with a fire in my belly.

Qing Feng: Yu Jiang, just use your weird instinct.

Shang Lin: She did really come here.
Qing Feng: Yu Jiang guessed correctly again. That's unbelievable.

Qing Feng: What the hell? Quick, tell Yu Jiang to buy lottery ticket.
Shang Li: Hey uncle Mo, tell Yu Jiang to buy lottery ticket
Qing Feng: Not that, tell him we found the person.

Qing Feng: How can you persuade her? Use your beauty.

10/9 (Nii lahe, et Yu Jiang teadis kus tüdruk on aga keegi ei saanud aru kuidas ... rääkimata sellest lennujaama osast.. lihtsalt geniaalne :D ) 

27.3.14

Cake Boss [s6 ep22] - Carlo's Cowboys (2014)

Selles osas tehti kaks torti: rodeo hobune ja üllatus pulmatort.

Kaks kaboi meest tulid ja tahtsid torti ning Buddyl tekkis idee teha hobuse tort, kus istub kauboi peal ja peale selle veel lasso ringleb ta käes.

Teine oli üllatuspulmatort, mille pruut ja peigmees tellisid, nii et kummagi vanemad ega sõbrad ei tea et nad on kutsutud pulma. Nad tulevad kui mehe edutamispeole ja satuvad siis kohe pulma :D

Rodeo tort tuleb välja justkui päris, ja mitte tort :D kaks meest sõidavad pullidega ja siis on aeg tordi väljatoomiseks :D super ilus tort peaks mainima :D

Buddy: If I want to suprise my family that way, I don’t know who kill me first-my wife's mom or my mom.

10/8 (Selles rodeo tordis oli kõike muud röhkem kui torti ennast :D aga siiski väga awesome :D ja mine need mehed on nii naljakad lihtsalt :D )

26.3.14

The woman who still wants to marry [s1 ep3] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Boo Ki viib Shin Youngi arsti juurde ja naise arstiks satub too mees, kelle käest Shin Young küsis miks ta Da Jungi maha jättis. Mees tundub et ei tunne naist ära, kuid Shin Young tunneb küll. Arst teeb naisele nõelravi ja käsib paigal olla. Boo Ki saadetakse ukse taha kuna too tahab pilti teha Min Jae helitsab Shin Youngile kuid arst lülitab telefoni välja ja Min Jae läheb naist tööjuurde otsima. Seal tunneb üks naine ta ära, tegemist on noore muusikuga, kelle fänn too naine on.

Da Jung on tööl ning tema kõrval olev mees mängib telefoniga ja see ei meeldi naisele. Selgub et mehe ema on poja kirja pannud tutvumislehele ning nüüd naised aina helistavad. Da Jung meenutab kuidas ta oleks rikka mehe saanud aga kui ainus tingimus oli, et naine laseks ennast uurida et kas ta on olnud rase või teinud aborti, siis Da Jung kõnnib minema.

Nii Da Jung kui ka Shin Young keelduvad tubadest lahkumast ning söömas ning Boo Ki on pahane. Da Jung läheb masaazi ning Boo Ki saab Shin Youngi lõpuks sööma. Da Jung palub Boo Ki'd et too tutvustaks teda mõnele naise sõbrale. Aga kohtudes pole naine kellegagi rahul. Esimene oli kiilakas, teisel oli liiga palju õdesid ning kolmas oli liiga lühike. ning Boo Ki ei tea mida või keda Da Jung üldse tahab.

Min Jae räägib oma sõbraga Shin Youngi haigusest aga nimesid ei nimeta kumbki. Shin Young paraneb ning naaseb tööle. Sang Woo katkestab kihluse ja tahaks Shin Youngiga ära leppida aga ei julge naisele helistada. Shin Youngi kolleegid teatavad et Min Jae käis naist otsimas ja uurivad mis nende kahevahel on. Koolis aga ootavad mõned tüdrukud Min Jae'd, et iidolit näha.

Shin Young viib oma õpilased ekskursioonile uudiste tegemise telgitagustesse. Seal tunneb üks mees Min Jae ära ja kutsub mehe ühte saatesse ning poiss lubab mõelda, kuid ei taha et Shin Young seda kuuleks. Hiljem vaatab naine poisi esinemist ning üks fännist kolleegi kutsub naise endaga Min Jae kontserdile kaasa. Seal laulab poiss oma uut lugu, mille inspeerivaks allikaks oli Shin Young kui poisi kitarri juhtme läbi lõikas.

Peale kontserti ootab naine väljas sest tahab teada et kas poiss kirjutas tõesti loo peale seda juhtunut. Ban Seok ootab Shin Youngi vastuvõtule aga naine ei lähe. Ta läheb koos Da Jungiga Boo Ki avamisele. Seal lahkuvad nad ning Shin Young läheb süüa ostma kuid kohtub Sang Woo'ga. Mees tahab naisega ära leppida. Shin Young saadab mehe pikalt lahkub.

Shin Young on edast väljas ja haigus annab uuest tunda. Ta läheb arsti juurde ja ravi jätkub. Enne seda viib Da Jung naise mingi Shamaani juurde. See lubab et naiste ellu tuleb varsti mehed. Ban Seok on Min Jae juures kuid ei kuula sõbra uut lugu ja tunnistab et talle on hakanud üks patsient meeldima. Rääkides naisest küsib Min Jae äkki, ega tegemist ei ole Shin Youngiga ja selgub et on. Ban Seok ei saa aru kuidas Min Jae naist tunneb ning Min Jae ei suuda uskuda, et tegemist on Shin Youngiga

Da Jung, Boo Ki ja Shin Young lähevad selle Sahmaani juurde ning asi väljub kontrolli alt. Shin Young ja Boo Ki kahtlevad mehes ning keelduvad kaasa tegemast. Siis tuleb see Shamaan ning karistab neid ning järsku ilmuvad ajakirjanikud ning naised püüavad põgeneda.




Shin Young: For men, it's all good as long as a girl has big busts.

Shin Young: Why is that doctor So Young?

Boo Ki: Come to eat, before it gets cold.
Shin Young: I don't want to eat.
Da Jung: I don't want to eat.
Boo Ki: That's why one of you has no boyfriend and the other gets her face paralyzed.

Boo Ki: What's wrong with the mood in this house today?

Boo Ki: What have you missed in your life?
Shin Young: The chance to get married.

Min Jae: She looks like a stupid gangster.

Woman: His new song title is wierd: "The woman who broke my guitar string".


Min Jae: What you cut is called a 55/60 Hz cable and a guitar string is something you pluck with your hand.

Shin Young: Do you want to write a song called "The woman who spilled coffee on my face"?
Min Jae: Try it. I'll just kiss you.

Min Jae: That person, she isn't lee Shin Young, is she?
Ban Seok: Huh? How do you know that?
Min Jae: Huh?

10/8 (Min Jae on ikka nii nunnu...)



24.3.14

Fondant garden [s1 ep13] (2012)

Sõbrad otsivad Xi Huani taga. Mi En tuleb kohvikusse tagasi aga ilma Xi Huanita. Mi En läheb haiglasse lootes sealt kutti leida, ses et peale uudiseid tormas poiss minema. Seal kohtub ta aga Xi Huani isaga ning too saab aru et Han Ji, keda Mi En taga otsib, võib olla tema kadunud poeg Xi Huan. Peale selle tuleb Xi Huani isa kohvikusse poissi ootama aga Han Xiang sidus poolvenna kinni ega lase minema.

Isa ja vanaema lähevad Han Xiangi juurde ja seal lähevad nad tülli, ning vanaema keeldub Han Xiangi oma lapselapseks pidama. Seda kuuleb ka Xi Huan ning Han Xiang laseb vennal minna. Xi Huan läheb kohvikusse ja kohtub seal oma isaga ning tunnistab et tal polnud mingit mälukaotust ning ainult teeskles koguaeg. Mi En vihastab ta peale ja isa viib poja tagasi Koreasse. Seal lubab poiss isale ja vanaemale head meelt teha ja võtta oma tööd tõsiselt.

Varsti lendab Xi Huan tagasi Taivaani, et töö asju ajada. Ning et leida Mi En ja ta ees vabandada. Sõbrad aga arvavad et Mi En on siiski veel vihane ja käsivad Xi Huanil lahkuda kiiremas korras. Tööl aga ei suuda Mi En keskenduda ja tema toidud on jubedad. Selgub et Han Xiang andis lahkumisavalduse ja Xi Huan hakkab Han Xiangi asemel tööle.

Xi Huan: You helped to hide my whereabouts, kidnapped me, abandoned Mi En for the contract and got engaged to Ai Lin all because you wanted to be Dad's successor?

Han Xiang: Because I, from the beginning, did not want to be the successor. What I want to do is be dad's son.

Xi Huan: I never lost my memory.

Xi Huan: Someone's looking for me when I just got back?

Hae Yoon: I will jump down!
Xi Huan: You won't jump
Hae Yoon: What did you say?

10/8 (Ütleme nii et täitsa tore osa... kahju muidugi Mi Enist, et Xi Huan talle valetas aga samas kes teab mis siis saanud oleks kui ta oleks tõtt rääkinud... )

21.3.14

When love walked in [s1 ep6] (2012)

Mo tuleb Qing Fengi ja Shang Lini juurde paberiga mis tõestab et Ya Yin on lapslaps. Ya Yin ja hetkeline lapselaps on tegelikult Yu Ru kuid poisid juba teavad seda. Neile pakub see nalja aga Mo karp on kinni. Ya Yin läheb Chuani juurde, et öelda et ta ei saa tööd vastu võtta. Seal võtab tüdruku vastu Qiong ning Ya Yin ei saa öelda miks ta ei saa tulla tööle ja ütleb et lubas perele lihtsalt. 

Hiljem ta vabandab aga Yu Jiang ei vasta tüdrukule ning on kindel et kolmandat võimalust ta ei anna. Yu Jiang tegeleb oma kuulidega kui Ya Yin kirjutab poisile ikka vabandus kirja ja kirjutab põhjuse miks ta üldse temaga ühendust võttis ning räägib loo kuidas ta kohtus ühe väikse poisiga kellel oli taoline klaaskuul ning kuidas poiss oli tema ainus sõber. Ning küsib ega Chuan juhuslikult seesama väike poiss pole.

Kui siis Yu Jiang ükskord avrutisse läheb näeb ta teksti ning kirjutab ruttu vastu et on jah sama poiss kuid tüdruk on välja loginud. Ya Yin jätab onuga hüvasti ning ta sõbranna Xiao Fen viib ta lennujaama. Yu Jiang läheb tüdruku otsima kuid saab kõne firmasse minemiseks ning satub teel kõrvuti Ya Yingiga kuid ei märka tüdrukut, sest Ya Yin peidab ennast autos ukse varju. Chairman Yuan saab teada tõe ning nõuab Chengi perelt aru ning näha kus Ya Yin need aastad elama pidi. Ta kuuleb et tüdruk lahkus riigist kuid keegi ei tea kuhu täpselt. Chairman Yuan paneb oma töötajad tüdrukut otsima ja mõtleb miks tüdruk temale nende kohtumisel tõtt ei rääkinud, Yu Jiang lohutab et ehk tüdruku tädi ei lubanud tal seda teha. 

Vanaisa teatab Yu Jiangile, et kavatseb temast firmaomaniku teha ning kutt ei tea mida öelda, sest arvas et selle koha saab lapselaps kelle mees üles leidis. Yu Jiang ei tea mida teha tunnetega mida ta Yaya vastu tundma hakkas ning mida ta tegema peaks kui Ya Yin nende juurde kolib. Yu Ru pole koju tulnud ning isa ja ema lähevad teda otsima. Qiong loeb Yu Jiangi ja Ya Yini vestlsust ning tahab et kutt räägiks mis nende vahel minevikus toimus. Alguses on poiss vastu aga siis nõustub rääkima. Peale seda ütleb ta et teab kuhu tüdruk minna võis.

Mo: Being friends with such clever young men, life will not be that interesting anymore !

Ya Yin: Strange.. why am I so unlucky, always seeing him.

Yu Jiang: Why must the only happiness I had disappear so quickly? 

10/8 (LÕPUKS SEE KAUAOODATUD TÕDE:D aga nagu ikka siis peategelane saab enne minema. pagan... kuid kas ma sain aru, et Ya Yin hakkas juba Yu Jiangile meelidma??

20.3.14

Cake Boss [s6 ep 20] - Pimp My Cake (2014)

Buddy klientideks oli lowriderid, ning tahtsid et nende tort teeks sama mis nende autodki-tõuseksid ja langeksid. Ning siis kolosseumitort oli teine. Nad tegid siis tordi, kus üks kiht oli seest tühi nagu kolosseumi hoone, ainult sambad.

Ralph pole eriti kindel selles pimp my cakes, kui kui see liikuma hakkab, sest noh, tegu on siiksi tordiga mitte autoga.

Vahepeal on Buddyl seljaga probleeme ja ta käib arsti juures ja too soovitab tal joogasse minna. Nii et Carlo's bakeri küpsetajad, peamised kes Buddyga töötavad, minema temaga joogasse ja meestele, peale Buddy, pakub see rohkem nalja kui kasu.

Aga auto tort sai valmis ja oli aeg see alusele panna. Õnneks ei kukunud tort alusepealt maha ja tõusis ja langes just nagu vaja :D tort viidi kohale ja lowriderid olid väga rahul:D

Buddy: Carlo's bakery swagger

Buddy: I don’t know if I look like yoga type

Ralph:I don’t know how this big heavy cake is gonna stay stable, because cake will fell apart.

Buddy: We got a lowrider baby

Ralph: And cake is, who don’t know, is made of cake

Buddy: Guys stop joking around, this is yoga

10/8 (See autotort oli ülekõige :D lihtsalt.. kuidas on võimalik sellised torte teha ? :D Maurizio on lihtsalt geenius :D)

19.3.14

The woman who still wants to marry [s1 ep2] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Shin Young jookseb Min Jae eest ära ning naise kolleeg valetab kutile, et naine jooksis teisele poole. Shin Young läheb oma kingadele järgi ning kingsepp hoiatab varaste eest. Autosse minnes tuleb üks mees naisele vatsu ning Shin Young avastab et autost on kott läinud. Ta jookseb mehele järgi aga mees istub autosse ja sõidab minema. Kotis oli kihlasõrmus.

Siis kõnnib tagasi aga enam pole ka autot. Naine jääb kodus magama ning näeb unes et Sang Woo tuleb külla kuid kukub diivanilt ja saab aru et oli uni. Järgmisel päeval saab naine teada, et saadetakse uuele treeningule. Siis helistab Sang Woo ning annab naisele pulmakutse aga Shin Young tahab mehe maha lüüa. Shin Young valab oma viha nooltemängu peale välja.

Min Jae tegi joostes jalale liiga ning arstist sõber aitab teda. Hiljem mängib kodus klaverit ja talle helistab ta isa ning tahab teada kas poiss on üksi kodus.

Shin Young pöördub politseisse, et leida varas. Ta küsitleb tänavalt inimesi ning üks kolleeg on leidnud naisele mehe, kellega Shin Young peaks kohtuma ja võibolla leiab endale lõpuks ka mehe. Shin Young läheb vaatama Da Jungi ning näeb, et naine on lasknud enda juukseid lõigata lühemasse soengusse. Da Jung kutsub Shin Youngi ja Boo Ki õhtust sööma ning kui söödud siis Shin Young viib Da Jungi Boo Ki juurde aga Boo Ki ise läheb pidutsema.

Boo Ki juures meenutab Shin Young milline oli Boo Ki kui nad kohusid. Selgub, et Boo Ki leidis mehe kuid mehe kodus pidi ta koguaeg nõusid pesema, naine läks tööle ja ostis nõudepesumasina kuid see anti tütrele kui too mehele läks ning nõudmised järgmiste laste mehele minekuks kasvasid ning Boo Ki ei suutnud ja peale 10t aastat lahkus ta ning hakkas iseenast üles töötama ning endaga tegelema.

Boo Ki kutsub Da Jungi enda juurde elama aga naine valib Shin Youngi. Levivad jutud, et Shin Young ei taha kihlasõrmust tagasi anda ning valetab et see on varastatud. Ta läheb tolle mehega kohtuma kellega ta töökaaslane kokkuleppis. Alguses on tore ja nad joovad veine, kuid mees tahab et naine igas poosis talle gaga kkong ütlema kuid naisel viskab üle ja ta kõnnib minema.

Boo Ki, Da Jung ja Shin Young lähevad õhtust sööma ning Shin Young teatab et ei tahagi abielluda. Shin Youngi töökaaslane palub naisel tema eest ühes koolis töö ära teha, kuna ise peab minema kuskile reisile. Lõpuks saab ta naise nõusse.

Koolis aga kohtub Shin Young Min Jae'ga, kutiga kelle kitarri juhtme ta eelmine kord katki lõikas. Kutt ootab vabandust, kuid naine ei anna ka alla ning kui poiss on enesekindel ja veidi ülbe siis tunneb naine et see ei saa olema kerge.

Shin Young küsib mis plaanid on Min Jael ning kutt alguses ei ütle kuid kui kõik on läinud siis räägib ta naisele mehest, kes müüb fotokaameraid ja läptope kuigi ise ei tea asjadest midagi. Shin Young tahab seda meest näha ning Min Jae palub naisel õpilase moodi riietuda ning nad lähevad asja uurima. Sinna tuleb ka politsei ja vargad võetakse kinni.

Shin Young leiab oma sõrmuse ning saadab selle tagasi. Ta uurib asju raamatukogu ja seal kohtab ta Min Jae'd. Da Jung kolib Shin Youngi juurde sisse. Shin Young teeb palju tööd ning ühel hommikul ärgates ei saa ta suud lahti teha just enne kui toimub tähtis intervijuu. Ta keeldub haiglasse minemast ning keegi ei oska aidata.


Shin Young: When this world gonna be on my side?

Shin Young: Let go of me! I want to kill that fellow

Min Jae: Ahh! 
Doctor: I have yet to touch your foot

Shin Young: I'm sorry for ruining your guitar. Can I just get you another one?
Min Jae: This is why I hate reporters. They always think they are greater than everybody else


Min Jae: You're not asking about me, but you're asking wheter my house is empty or not?

Boo Ki: We didn't even break traffic rules.

Shin Young: I can't even ask your parents to come
Min Jae: And I can't even ask the broadcasting director to come too.
Shin Young: How old are you? Why are you being so rude? 
Min Jae: What's with my age? Continuing like this, you might start asking for my phone number.


Shin Young: Ha Min Jae? 
Min Jae: How do you know my name? 
Shin Young: I have little bit telepathy

Shin Young: You're so stupid for a senior in university 
Min Jae: No matter how stupid, I still want to walk down the path of giutar only

10/7 (Hakkab huvitavamaks minema. Min Jae on endiselt super nunnu :) aga ma ei saanud hästi aru mis sellel naisel viga oli, et kuidas ta suu niimoodi kinni jäi aga noh kui peab siis peab...)



18.3.14

Just you [s1 ep10] (2013)

Qi Yi on shokis nähes Jia Yud ning ei suuda ennast kokku võtta. Dean läheb vaatama kuidas Qi Yi ennast tunneb ning lõpuks tulevad nad koos lauda tagasi. Samal ajal ajavad Liang Liang ja Jia Yu veidi juttu. Jia Yu ei seleta mis nende kahe vahel õieti toimus aga teatab et väike arusaamatus. Õhtusöök on läbi ning Qi Yi läheb Buzzi juurde nõu küsima. Dean saadab Liang Liangi koju ega seleta mis Qi Yiga lahti on.

Buzz annab sõbrale nõu ning Qi Yi on nõus Jia Yu tööle võtma. Liang Liang valmistas bossile õhtusöögi. Jia Yu on Qi Yiga kohtumise üle üliõnnelik. Järgmisel päeval lahkub Qi Yi varakult kodust ning kohtub lifti juures Jia Yuga. Ta ei vasta naise küsimustele ning teatab et räägib temaga ainult tööst. Ta tutvustab naist töökaaslastele. Jia Yu vaatab kuidas Qi Yi tööd teeb ning hiljem hoiatab Dean naist, et too jätku Qi Yi rahule ega plaanigu midagi. Jia Yu ühineb teistega lõunalauas.

Dean, Qi Yi, Liang Liang ja Jia Yul on koosolek ning esimesena lahkub Qi Yi. Dean peaaegu sunnib Jia Yud ütlema Liang Liangile mis toimub aga naine suudab ennast välja vingerdada ning ei pea tõtt rääkima. Tööpäeva lõpus on veel Kate, Liang Liang, Qi Yi ja Jia Yu tööl ning lõpuks lahkub Kate, kuna Jia Yu ja Liang Liangil läheb projekti arutamine kauem. Sel ajal uurib Jia Yu ka suhtest ja olukorrast Qi Yi ja Liang Liangi vahel. Liang Liang lahkub ning Jia Yu läheb Qi Yi juurde ning tahab et mees ei oleks temaga nii karm, kuid Qi Yi ei suuda talle andestada et too 3 aastat tagasi ilma sõnagi lausumata lahkus ning meenutab et kui raske oli tal tööle keskenduda. 

Qi Yi teatab et on Jia Yust üle saanud ja lahkub, kodus sunnib Liang Liang meest vürtsikat toitu sööma, mida mees pole kunagi söönud.. ja see on nii naljakas.. :D Jia Yu vannub endale et suudab Qi Yi taaskord endasse armuma panna. Tööl aga püüab ta kõigile pugeda ning Kate haistab jama aga Liang Liang ei kuula teda. Taaskord õhtul kui Liang Liang ja Kate on lahkumas, tahab Jia Yu mingit asja arutada ning asja hammustab läbi Dean, kes jääb samuti õhtuks sinna. Lõpuks ei suuda Liang Liang enam ja jääb magama, Dean lubab naisel koju minna. 

Qi Yi sätib Liang Liangi äratuse hilisemaks. Dean on rahul Liang Liangi tööga. Jia Yu püüab aga Qi Yi ees endiselt pugeda. Liang Liangi töö saadetakse ära aga siis selgub et saadetud versioonis on kõige tähtsam puudu ning Liang Liang peab tööst mõnda aega eemal olema kuniks uuritakse mis tegelikult juhtus. Qi Yi annab Deanile nädala jooksul väja selgitada mis tegelikult juhtus. Liang Liang otsustab vanemate juurde sõita ning pakib asju, asju pakib ka Qi Yi, kes suundub tööreisile. Salaja paneb tüdruk poisi kohvrisse mängulõvi ning hommikul jätab talle söögi lauale enne kui lahkub.

Dean: Didn’t you let it go already?
Qi Yi: I thought so.

Liang Liang: Hey, why is boss acting strange?
Dean: He will probably continue to be strange in future.

Cui Xia: Damn.. she's just as pretty as me.

Jia Yu: Although Liang Liang is lacking in experience she is very serious in her work
Liang Liang: I get yelled at by boss often

Qi Yi: I can’t eat spicy food
Liang Liang. You can’t eat spicy food cause you haven’t even tried it

Qi Yi: Cheng Liang Liang, are you trying to kill me?

10/8 (DEAN, minu uuus nunnu lemmik... vürit’sika toidu söömine oli ikka niii naljakas.. ja lahe :D aga se ejian yu alles hakkab jama korraldama..)