16.5.13

Kättemaksukontor [s8 ep2]: Libahunt 2 (2012)

Selgub, et too elajas Konderi majas on Konderi elukaaslane, kes süstis endale üht geenikatsetust mis viis talt naha värvi ja muutis välimust. Konder tõi naise Eestisse, et leida naisele ravi. Samal ajal tapetakse Toomase naine ning külamehed sööstavad Konderi maja ette, et see põlema panna.

Olukorra lahendab Kättemaksukontor ning Frida ei ole rahul mis toimub ning hakkab libahundi asja uurima. Konder otsib ikka veel ravi ja leidis miskit. Konder teeb oma naisele süsti ning Frida läheb öösel välja, et Konderiga kokku saada aga teda ründab libahunt.

Frida kaotab teadvuse ning teda äratab Almer. Almer tulistas libahunti ning Frida arvab, et see on Konder kuid kui maski maha võtab siis leiab Alfredi sealt. Friida helistab Konderile ning telefon heliseb Alfredi taskus, tegelikul ei tea Konder kokkusaamisest midagi.

Alfredi majast leiti asitõendeid ning Konder viib oma naise uuele ravile. Frida, Marion ja Häidi sõidavad minema, siis aga näeb Frida Almerit, ka saab teada, et Alfred ja Almer ei saanud läbi ning Frida tahab jääda veel üheks päevaks, sest kahtlustab Almerit olemast libahunt.

Kättemaksukontor murrab Almeri majja sisse. Nad leiavad kaarte, märkmikust enda aadressi, prügikastist silmatilku ning leiavad verd, Alfredi oma. Ning kahtlustavad et Almer viis selle metsa, et Frida selle leiaks. Almer tuleb koju,  kuid naised on endiselt seal. Almer haarab kaasa Häidi ning nad lähevad ühte lagunenud majja.

Seal saab Almeril padrunid otsa ja ta jookseb minema. Ta peidab ennast ühe peidikusse. Siis aga jookseb sealt ruttu välja. Peidikus on aga vaklade poolt söödud Robert Vendla. Almer viiakse politseisse ning ta tunnistab oma teo üles.

Frida: Mida see tähendab?
Miko Konder: Seda peaks mina küsima, miks te tungite võõrasse majja?
Häidi: Hea küsimus

Häidi: Teise inimese majja tungimine on ebaseaduslik
Marion: Nii räägib endine meistervaras

Konder: Püha lihtsameelsus


Häidi: Ta sööb teil ju toorest liha
Konder: Ei, ta armastab küpsetatud liha

Konder: Kuidas teie sisse pääsesite?
Häidi: Hüppasin langevarjuga
Konder: Tõsiselt?
Häidi: Jeah, langevarju leiate oma sirelipõõsast

Frida: Naised kähku


Fiida: Hakake nüüd minema mehed, võtke köis ka kaasa

Frida: Tiit, magad või? Mul on siin üks laip, oota ära nüüd erutu, ma kohe seletan

Frida: Kättemaksukontor, kakoi Vadim? Aa torumees? WC korras, no harashoo. Pelta probleem on lahendatud

Marion: Kus ma siin ümber pööran?
Frida: Sõida tagurpidi

10/7 (üllatavalt hea siiski. Nalja sai ka vahepeal aga üldiselt, selline kus peab mõnele asjale rohkem tähelepanu pöörama, sest muidu ei saa aru kuidas Frida mõne asja peale tuleb, samas tekib aegajalt tunne, et mõnda asja polegi võimalik üldse nii võtta nagu Frida asjad kokku paneb ja mõtleb et miski kuskil ei klapi. )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar