29.5.13

Devil beside you [s1 ep 6] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue ja ta sõbrannad küpsetavad kooke. Qi Yue viib koogi Ah Mengile. Selgub, et poiss on külmetunud ja ta väidab, et ei saa kooki haige kurguga süüa. Siis aga poisi sõbrad tahavad koogi ära süüa kuid Ah Meng haarab koogi endale. Qing Zi viib koogi Yuan Yile ning Qi Yue näeb torti poisi käes ja saab aru mis toimub. Järsku lendab korvpall Yuan Yi tordi peale. Ah Mengi super vise. Qi Yue on õnnelik, et poiss näitab oma tundeid peaaegu. Qi Yue on riietusruumist lahkumas kui tema ette astub Li Xiang.

Li Xiang ja Qi Yue lähevad kohvikusse kus Li Xiang tunnistab, et armastab Ah Mengi juba 5 aastat ja jääb igaveseks armastama ning nähes Qi Yue silmas pisaraid, ei saa ta aru miks tema nutab kuid hakkab ise ka nutma. Qi Yue lohutab teda.

Yang Ping ei julge klassi minna, kuid tema selja tagant tuleb Ah Meng ning tüübid lepivad ära. Järsku kukub Ah Meng kokku, Yuan Yi tahab Qi Yuele teatada aga Yang Ping keelab, kuid jääb lõpuks nõusse, kuigi teab, et sõbrale see ei meeldiks. Qi Yue tormab poisi juurde ja sõimab, kuna tüdruk muretses meeletult kui poiss ei teatanud talle olukorrast.

Ah Meng suudleb tüdrukut ja Qi Yue paneb peale seda jooksu. Köögis avastab ta et poiss ikkagi sõi tema tehtud kooki, ega andnud seda oma sõpradele. Ah Mengi mures isa jõuab ka koju ja tahab poega sööta aga see idee ei meeldi Ah Mengile. Siis tuleb tuppa head aega soovima Qi Yue. Isa tänab teda, et tüdruk poissi aitas ning ta telefon heliseb ning noored jäävad omapead. Ah Meng on tüdrukut peaaegu suudlemas, kui heliseb telefon ning poiss käsib tüdrukul vastata. Telefonil ei räägi keegi aga mingi kutt helistas.

Koolis on Ah Mengi suureks üllatuseks see, et Li Xiang ja Qi Yue räägivad sõbralikult omavahel. Peale kooli läheb Qi Yue Qing Ziga shoppama, sest viimane tahab et tema kohting Yuan Yiga läheks seekord ikka hästi. Poes leiab Qing Zi kingad, kuid pole tema numbrit, ta ostab number väiksemad kingad ja pigistab need jalga. Mõlemad tüdrukud unistavad perfektsest kohtingust.

Ah Mengi isa ja Qi Yue ema lähevad lõbustusparki ja tirivad noored kaasa. Qi Yue on põnevil, kuid Ah Meng ei taha seal olla ning läheb kohvi jooma. Siis aga kui väike poiss isale ja emale otsa jookseb, räägib isa miks Ah Meng selline on. Isa lubas poisile, et kui aega saab siis nad lähevad parki aga isal ei olnud kunagi aega ning poiss pidi kõik rõõmud ja mured ise läbi mõtlema ja lahendama ning seetõttu ongi poiss selline nagu ta on. Samal ajal ei lähe Qing Zi kohting just nii nagu plaanitud, kingad hõõruvad ja ta kohtub oma eks-poisiga, kes pettis teda tüdruku parima sõbrannaga.

Yuan Yi teatab, et tüdruk ei peaks kõike endas hoidma ning peaks rääkima. Isegi kui see võib haiget teha, hakkab kergem ning selle peale teatab tüdruk, et kuigi see oli poisist armas, et too talle kingad ostis, mis olid sobiva suurusega, on need koledad. Qi Yuel õnnetus Ah Mengi lõbustada ning poisi isa on õnnelik nähes poega naermas ning sobimas Qi Yue'ga. Koos ühel masinal olles, teatab Qi Yue, et nad näevad välja kui tõeline pere ning nad ei saa tõtt vanematele öelda. Seepeale teatab poiss, et ta tahab ainult, et kõik keda ta armastab, oleksid koos. Ning Qi Yue uurib, et kas ka tema kuulub sinna alla ning poiss vastab jaatavalt.

Friend2: So jealous. Except for Yue, we don't have anybody to give it to
Qing Zi: I do

Ah Meng: Cake? You think my sore throat can swallow sweet cake?

Qi Yue: Once a devil, always a devil

Yuan Yi: Today isn't my birthday
Qing Zi: It's not a law you can only eat cake on your birthday.


Yuan Yi: Nobody is always strong

Yuan Yi: It's just not yet
Qi Yue: How long have you been not yet?

Qi Yue: His expressions, his behaviour confuse me more than ever

Li Xiang: If you tell someone about this, you'll be dead!
Qi Yue: I won't, I promise I won't

Yuan Yi: We need to tell Qi Yue
Yang Ping: Don't. Ahmod will get pissed.
Yuan Yi: Even sick he plays tough?

Ah Meng: Yang Ping has a big mouth
Qi Yue: How high did it get?
Ah Meng: Didn't take it. Forgot
Qi Yue: Didn't take it or forgot?
Ah Meng: 98,6 degrees. Annoying
Qi Yue: Take your medicine?
Ah Meng: Oh, more annoying than my dad.


Ah Meng: I was so mad, my fever went up a couple degrees.

Qi Yue: I'll cook something. Um.. why do you taste like cream?

Dad: Ahmon, you're such a shy child.

Ah Meng: Annoying.. I demand you stay a least one yard away from me

Ah Meng: When did you girls become best friends?

Ah Meng: Asnswer it
Qi Yue: Me?
Ah Meng: Or me? I'm sick

Li Xiang: Qi Yue is my best friend in the whole world. Isn't that right big sister?
Qi Yue: "It's not true, somebody save me..." Mhm

Ah Meng: Why do I have to be the third wheel?

Dad: We're going to the amusement park! Are you excited?
Ah Meng: Can you please watch the road while you driving?


Ah Meng: A couple of kids
Qi Yue: I want to go on all of them
Ah Meng: Oh.. another kid.

Qi Yue: You wish for people you love to stay...does it include me?
Ah Meng: Heh, of course it does

10/8 (Ah Meng on endiselt lahe, eriti hea oli see koogi ja haiguse koht. Otseselt ei tunnista aga samas on armukade kõigi poiste peale kellega Qi Yue suhtleb.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar