18.5.13

Secret garden [s1 ep1] (2010)

Lugu räägib Kim Joowonist, kes on rikas noormees, kellel on edukas ja rikas ning üsna kuulus sugulane Oska, kes on näitleja ja kes läheb oma tüdruksõbrast lihtsalt lahku, mis aga ei sobi naisele üldse. Samal ajal on Seul naine kes sooviks Joowoniga abielluda aga mehel pole see plaaniski, samuti on Seulil olnud kunagi suhe Oskaga, mida ta kavatseb Joowoni eest varjata. 

Siis aga satub Seul kokku Ramiga, kes ei hakka vastu kui naine tema nimekaardi võtab, et tema peale kaebama minna. Hiljem püüab Rami aga tagasi saada oma nimekaarti, mis on tegelikult tema sõbra oma. 

Rami on aga stuntdouble, kes oskab igast trikke ja samal ajal kui üks varas põgeneb, leiab Rami sellest oma võimaluse ja hakkab varast taga ajama. Ta võitleb vargaga ja saab tagasi käekoti ja viib selle tagasi. Seul ei täna teda, vaid uurib ega Rami kotist midagi piistu ei pannud. Rami tahab nimekaarti vastutasuks tagasi kuid Seul teatab et see on prügikastis ja siis saab Rami vihaseks ja käsib Seulil sellele järele ronida. Kuid selgub et Seul valetas ja võtab kaardi kotist välja.  

Tööl on Rami aga üsna tagasihoidlik ja ei hakka vastu kui suur staar Chaerin tema peale häält tõstab ja selleks on seesama näitleja, kelle Oska maha jättis. Rami ise on aga Oska suur fänn ja kuulab tema muusikat.  Produtsent Jongsoo on aga Rami poolt ja kingib talle isegi Oska kontserdi piletid, kuhu naine mehe kaasa kutsub. Joowon läheb ka kontserdile, kuid tema leiab et see on igav. Seul on samuti seal.

Joowonile ei meeldi kasutada Oskat kui nende firma nime ja nägu, kuid ta ei saa ka vastu hakata kui tahab et firma toimiks. Kuid viimasel ajal on Oskal probleeme olemast populaarne ja leida inimesi kes tahaks temaga koostööd teha tema diivakäitumise tõttu.

Chaerini saab tööl vigastada väikse kriimu, samal ajal kui Raim saab käele rohkelt viga kuid kinnitab et kõik on korras ja katab selle jakiga kinni. Samuti saab Rami sõimata et näitlejannale viga tegi, samal ajal kui Jongsoo on Rami poolel. Direktor lubab nad lahti lasta aga Jongsoo lubab seepeale kogu oma tiimi ära viia filmi juurest.

Oska vajab Joowoni abi kui Chaerin ähvardab nende suhte kohta pilte avaldada et nad olid koos. Joowon peab leidma Chaerini ja veetma temaga paar tundi, Oska ise ei saa minna kuna tal on lindistus. Joowon ei taha seda teha aga läheb siiski lõpuks. Joowon kohtub psühiaatriga ja peab kohtumise pooleli jätma, et Chaerini juurde minna. 

Võtetel kohtub Joowon aga Chaerini asemel Raimiga, kuna nad on samamoodi riides. Kuna Raim on Oska fänn ja Joowon uurib kas ta teab Oskat, siis usub naine et näeb Oskat päris elus. Joowon usub et Rami ongi Chaerin, kuna naine ei ütle talle et pole ja ajab jama et teab ja tunneb oskat ja on temaga juba mõnda aega käinud. Joowon pakub talle raha, kuna Chaerin on alati rahaga rahul. 

Siis aga nõuab Joowon pilte, kuna aga ta on stuntdouble siis on tal mingeid pilte ja nõuab rohkem raha. Aga siis saab Rami aru et mees ajab ta Chariniga segamini ja lubab ta naise juurde viia aga et nad õigeks ajaks jõuaks, siis peab mees naise rooli laskma. Nad jõuavad kohale ja mees on sada korda palvetanud et ellu jääks. Joowon saab Chaerini enne kätte kui too pressi juurde läheb. Hiljem näeb Joowon tükikest Rami võitlusstseenist. 

Joowon jääb Rami ootama ning uurib miks naine teeb füüsilist tööd, arvates et naisel puuduvad ajud... Siis märkab mees naise haava, mis veritseb, haava mida naine meeskonna eest peidab. Nii viib Joowon ta haiglasse. Samuti püüab mees naist veenda, et pole temast üldse kui naisest huvitatud ja on valmis oma arstilegi helistama, et seda naisele tõestada. Jongsoo tuleb haiglasse kui kuuleb et naine seal on. Jongsoo on marus et naine peitis vigastust ja et teine mees on tema juures. Ja siis hakkab Ramil pea ringi käima ja kuna Jongsoo on liiga aeglane siis Joowon püüab naise kinni. 

Joowon märkab kui formaaselt Rami oma ülemusega räägib ning et too keeldub abist et Jongsoo ta koju viiks ja tahab jalutada, samal ajal sõidab Joowon naisel vaikselt järel, kuniks pakub küüti, aga siis ilmub Oska, kes nõuab mis toimus Chaeriniga. Ta käitub oma loomulik ägelikul moel Joowoniga kuniks märkab Ramit. Oska kinnitab et teab seda naist kuskilt ja selgub et Rami oli stuntdouble veel üehel Chaerini filmile, kus ka Oska käis. 

Uncle: If I buy a sports car, he buys  the sports cars dealers. If I buy a yacht he has to buy all the land around the dock to feel satisfied.

Seul: You are a liar.

Girl: Sirector, did I look cool?
Director: Why should you be cool? You have to be pretty.

Worker: Why does that man not use his perfectly functioning elevator and come this way?

Man: Witch part don't you like specifically?
Joowon: How could I know that? I've only seen the title.

Joonwon: Don't you think I would do it if I said I would?

Man: Do you think you're Wonder Woman?

Man: You horrible jerk!

Rami: Why don't you close the top?
Joonwon: If I wanted to close the roof, why would I buy a convertible?

Rami: Lead role? Excuse me. What is my name?

Joonwon: Also, how are you going to get there in 30 minutes from here?
Rami: Do you want to see who Park Chae Rin is?
Joonwon: Yeah.
Rami: Then hand over your keys.

Joonwon: If you are ok, then why are you shaking? Is it because this is the first time you are with a handsome man?

Joonwon: You made me a country bumpkin and Oska's Rrrand Boym now are you giving me a job as a member of the taxi drivers' union?





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar