27.5.13

Playful kiss [s1 ep6] (2010) - 장난스런 키스

Ha Ni on haiglas ja saab üsna pea välja. Kuid tunneb ennast süüdi, et Seung Jo ei saanud TaeSani ülikooli eksamile minna ja plaanib majast välja kolida. Teda näeb kohvriga lahkumas Seung Jo ja annab tüdrukule ümbriku kus on kirjas, et õppemaksu ei pea maksma ning alguses arvab Ha Ni, et see on temale sest tegemist on Parangi ülikooliga kuhu ta sisse sai, kuid siis näeb et kiri on Seung Jo oma.

Kõigile on see suureks üllatuseks. Poisi ema on rõõmus, et Ha Ni ja Seung Jo ühte kooli lähevad. Ha Hi ei koli välja, samas läheb Bong Joon Gu tüdruku isa juurde töökohta paluma, ning suure lunimise peale saab ka.

Ha Ni tahab Seung Jole kingitust teha, kuid pole raha ja ta otsib tööd. Leiabki müüja koha. Ta tuleb hilja õhtuti koju ning see ei meeldi Seung Jole, sest ema ei saa magada enam nii palju kui varem, sest tahab Ha Nile ust lahti teha. Müüjana töötab ta seni kuni tuleb Seung Jo poodi ja enda peitmiseks tõmbab Ha Ni kapuutsi pähe ning laseb poisil ise raha kassasse panna ja ise vahetusraha vastu võtta. Poiss andis 1000 kuid tagasi lasi Ha Ni võtta 8800 ja sai kinga.

Teine koht oli toidu koju viimine ja sealgi tellis Seung Jo kohe toidu ja Ha Ni tõmbas taaskord kapuutsi pähe. Siis aga otsivad Ha Ni ja Min Ah oma sõbrannat Joo Ri'd, kes konutas koolis, sest ei tahtnud akateemiasse minna ega ülikooli.

Toimub lõpetamine, kus Seong Jo ja Ha Ni loevad kõne. Kõigile meelehärmiks on aga see, kuhu ülikooli poiss suundub. Seda mainib ka direktor oma avakõnes. Ka Bong Joon Gule jääb see ette. Lavalt alla tulles aga komistab Ha Ni trepil ja kukub Seung Jole selga. Õues tahab Hong Jang Mi, Seung Jo klassiõde, teha temaga pilti kui poiss kõnnib minema. Poiss ema lükkab aga Ha Ni poisi juurde. Seung Jo võtabki Ha Ni'l ümbert kinni ja see ei meeldi Jang Mile. Sel ajal kui ema pilti teeb, teatab Seung Jo Ha Nile, et sellest poe intsdendist ning just kui klõps käib tõmbab Ha Ni shokist eemale.

Õhtul on väike istumine, kus poisi klassijuhataja ei suuda jätta Seungi Jo ülikooli valikut mainimatta ning seal ütleb poiss mis ta asjast arvab. Ha Ni näitab poisist väiksena pilti ning Seung Jo tirib tüdruku välja. Seal kinnitab Ha Ni et tal ei ole tundeid poisi vastu ja ta on unustatud, siis aga Seung Jo suudleb Ha Ni'd ning nüüd on tüdrukul raske poissi unustada.

On esimene päev ülikoolis, kus Min Ah on ennast muutnud ja ei kanna prille. Seung Jol on lokid. Ha Ni oleks äärepealt auto alla jäänud ja kohtub kauni tüdrukuga, kes hiljem kutsub Seung Jo kohvikusse, kuid poiss keeldub.

Bong Joon Gu: Seung Jo, wherever you're around, Ha Ni, she's always prone to accidents

Eun Jo: When everyone's asleep she comes out and starts to walk around. In the middle of night I was startled because I thought she was a ghost

Ha Ni: Out of all those other convenience stores, why did he have to come to this one?

Ha Ni: Out of all those chicken places why did he have to order from this one?

Joo Ri: I thought I was about to drop my liver

Joo Ri: Don't go up there and fall over. Crashing all over the place

Bong Joon Gu: I hear you got into Parang university. What kind of intentions do you have?
Seung Jo: Intentions?
Bong Joon Gu: Yeah, there are hundreds of universities. But I hear you've got the skills to get into TaeSan university, even if you took the exams with your eyes closed. So why the hell are you going to Parang university?
Seung Jo: So I could see you react like this.

Director: There were events that were so absurd you couldn't really call it a mystery. One of them is class 7's Oh Ha Ni getting into Parang university. The other one is that class 1's Baek Seung Jo is also attending Parang university. Does this make any sense?

Seung Jo: It's thanks to a grandmother whose face I've never even seen. She said that I just need to have fun and others need to be happy. 

Seung Jo: You want to take a picture too?
Ha Ni: Yes
Seung Jo: Are you saying that you want me to take a picture with you now?
Ha Ni: No

Mr.Song: Do you know how sad it feels to have a student flying sky high get crumpled up in Parang university?

Ha Ni: Thick? Can you say that between people who kissed?

Joo Ri: You liked reading animation books so much.. it looks like you jumped right out of one of them

Joo Ri: Should I retake the SAT's?
Min Ah: You threw away all your books!

10/8 (Mulle nii meeldib Seung Jo ja see kuidas ta üritab näidata et ei huvitu Ha Ni'st kuid samas läheb samasse ülikooli ja see kuidas ta teadis, et tüdruk käis tööl kuid ei öeldnud midagi, vaid ootas, et saaks tüdrukule öelda seda siis kui too seda kõige vähem oodata oskas.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar