15.5.13

Devil beside you [s1 ep 4] (2005) - 惡魔在身邊

Qing Zi pakub oma tuge ja sõbprust Yuan Yile ning kustub kuti välja. Poiss aga ei taha sellest eriti midagi kuulda ja enne kui tüdruk lahkub, annab ta musi poisile. Qi Yue ootab ning kohale ilmub Ah Meng ja kustub tüdruku peale. Tüdruk aga, et tal pole kiivrit ning poiss näitab selja taha. Seal on tema kardetud sõbrad. Ja Ah Meng sõidab minema. Sõbrad võtavad neiu peale ning hakkavad talle sobivaid riideid pakkuma ning leiavad ka lõpuks. Siis ilmub kohale Ah Meng ning Li Xiang jälgib vaikselt nurgatagant. Selgub põhjus miks plika kaunilt riidesse pandi. Nimelt tuli tüdruku ema tagasi ning poisi isa tegi jaapani restorani reserveeringu, ka Ah Meng peab ülikonna selga ajama.

Õhtusöök läheb enam-vähem, kuigi Ah Mengile ei meeldi isa pugejalik käitumine ja seda ta ka väljendab aga muidu on okei, peale selle, et Li Xiang neist salaja pilti teeb. Järgmisel hommikul on kooli ajalehe esikaanel lugu: Koolidirektor abiellub uuesti ning Ah Mengist ja Qi Yuest saavad õde-vend. Sellepeale saab Qi Yue vihaseks ja tormab tüdrukut otsima. Yang Ping otsib Li Xiangi üles ja teatab, et Ah Meng tahab teda kohvikus näha. Kohvikus aga teatab kutt, et see mis plika tegi oli vale ja on väga vihane. Ja käsib Li Xiangil ennast rahule jätta.

Vihma sajab ning Qing Zi märkab Yuan Yi'd ning annab oma vihmavarju sõbrannale ja tormab poisi juurde. Mõne aja on nad vaikuses telefoniputkas kuid siis jooksevad varju alla ning tüdrukul õnnestub poiss välja kutsuda. Samal ajal saab Qi Yue teada, et Li Xiang ja Ah Meng tunnevad teineteist juba aastaid. Sõbranna käsib tüdrukul korvpallitrenni kohale ronida. Seal on aga Li Xiang uus manager ning käsutab kõiki Ah Mengi huvides, kuigi poisile see ei meeldi. Tüdruk käsib kaasaelavatel tüdrukutel vait olla, siis aga Yang Ping üritab selgeks teha, et tüdruk läheb liiale, kuid too käsib poisil rohkem harjutada, sest too on halb ning sellepeale käsib Ah Meng plikal vait jääda.

Qing Zi kutsub Yuan Yi saalist välja ja Qi Yue teeb ettepaneku olla sõbrad. Siis aga palub Qing Zi teenet ning poiss teatab, et Qi Yue tahab manageri kohale tagasi tulla. Poisid peavad hääletama, kuid siis teatab Ah Meng, et kas mõlemad tüdrukud ei võiks olla managerid. Qi Yue on kohe nõus aga Li Xiangile see ei meeldi.

Ah Mengi sõbrad veavad kihla Ah Mengi ja tüdrukute peale. Li Xiang teeb ainult seda tööd mis tähendab olla Ah Mengile võimalikult lähedal. Ning kui on paus siis ei tee Ah Meng kummaski tüdrukust välja. Seepeale peavad kaks sõpra Yang Pingile maksma. Natukene peale seda aga teatab Ah Meng, et Qi Yue tooks talle rätiku ning Li Xiang võiks pilguga tüdruku tappa ning samal ajal astuvad saali poisi sõbrad ning Yang Ping peab oma raha tagasi maksma. Peale trenni otsib Li Xiang Qi Yue üles ja teatab, et Ah Meng ainult mängib temaga.

Siis aga tulevad mingid tüdrukud ja hakkavad Li Xiangi peksma. Qi Yue püüab vahele minna kuid ta lükatakse eemale. Siis jookseb tüdruk saali ning otsib kedagi, lõpuks leiab Yang Pingi ja Ah Mengi ning kutsub nad appi. Ah Meng viib Li Xiangi minema ning Yang Ping räägib kuidas Ah Meng ja Li Xiang kohtusid. Li Xiangi kiusati ja peksti nooremana koolis tihti ning Ah Meng oli esimene kes tüdrukut aitas igas olukorras.

Qi Yue: But these scary looking guys do have talent.


Friend: Ahmon, even if you're siblings, you still need to be a gentleman.

Qi Yue: If you use the earthquake scale, this is definitely over 7, similar to 16 nucklear warheads.

Ah Meng: We'll get along so well...it'll scare you, big sister

Yang Ping: You won't even know who'll beat you up.

Qi Yue: But I quit first.
Qing Zi: No. Ahmon will be stolen

Qi Yue: The worst part is I can't fight back.

Qi Yue: Hey, where are we going
Friend: Even a 32B can still be transformed


Friend: this is the biggest crisis of your love life

10/8 (Ah mengi sõbrad on nii armsad, oskavad maitsekalt teisi riietada. Nii nunnu. Parim koht oligi see, kui Ah Meng Qi Yue juurde läks ja käskis peale istuda ja siis selgus, et autosse teiste kuttide juurde.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar