25.5.13

Secret garden [s1 ep2] (2010)

Raim on vaat et sulanud kui kuuleb Oskat ütlemas tema nime. Joowon on aga üsna tüdinud sellest ja hakkab rääkima skandaalist. Kui Joowon jutu lõpetab, avastab ta et Rami on juba bussi peale läinud. Rami aga kuulab terve tee Oska lugusid ning koju jõudes räägib ta Oskast oma toakaaslasele. 

Oska järgneb Joowonile koju ja viimane saab Oskalt tema allkirja lepingule ja see teeb Joowonile suurt rõõmu. Järgmine päev kui mees autot ootab, unistab ta Ramist. Seul aga pakub oma oskusd Oska järgmisele videole. Seuli plaan on teha Oska elu põrguks, eriti kuna ta ei taha olla mehe mälus kui tema eks, vaid kui peagi Joonwoni abikaasa. 

Kodus aga unistab Joowon taaskord Ramist. Lõpuks kõsib ta Oskalt aga Rami numbrit, mida aga mehel pole ja ta saab Chaerini numbri. Seega läheb Joowon kohtuma Chaeriniga, et saada Rami number. Yoowon helistabki lõpuks ramile ja tahab kokku saada aga Rami ignoreerib teda. Seega otsustab mees minna naise kooli ja seal vaatab mida Rami teeb. Seal näb ta et Rami naerab ja naeratab ja leiab et naine on veelgi huvitavam ja ilusam. 

Siis aga ilmub ta naise ette ja mees teatab et on seal et Rami näha, kuna too ei tahtnud temaga koku saada. teised arvavad et ta on seal intervijuu jaoks ja hakkavad küsimusi küsima ja Joonwon vastab neile kindlalt, ainsad kes sellest läbi näevad on Rami ja Jongsoo. Lõpuks nõustub Rami mehega korraks õue rääkima minema. Ja kuna mees ei ütle päris põhjust miks ta naist näha tahtis, hakkab Rami arvama et too on hull. Ja sis tuleb Joonwon sellepeale et öelda et naine on talle haiglaarve võlgu, sest mees maksis.

Siis läheb mees muuseumisse ühele kokkusaamisele ja sinna jõudes leiab ta eest Seuli. Seal tunnistab Seul mehele, et armastab teda juba esimesest pilgust ja kui ta lahkub siis jookseb ta kokku Oskaga, kes on naist nähes shokis. Seul nitab välja et mees tähendab talle mitte kui midagi aga välja jõudes püüab ta pisaraid tagasi hoida. 

Siis aga unistab Joowon taaskord Ramist. Ja üllatus-üllatus, hakkab ka Rami mehest mõtlema. See aga raskendab tema keskendumist ja ta teeb trennis vigu. Ja tulemusena võtab Jongsoo ta fimist ära. Rami helistab Joowonile, kes on koosolekul ja käsib tollel trenni tulla ja Joowon teatab koosolekul, et nad peaks hoone avama ka võteteks.

Siis aga läheb ta kooli ja näeb seal, et Rami sõidab minema  ja järgneb talle. Nad jõuavad surnuaeda, kus naine viib lilli kooli tegelikult avajale. See paneb aga naise mehele aina enam meeldima. Siis aga viib Rami oma õpilased jalgpalli mängima ja sinna tuleb ka Joowon, kes teeb endale häbi olles kõige hullem jalgpallur maailmas. 

Siis aga tahab joowon teada naisest rohkem, eriti kas ta on nö abiellumas. Ramile ei meeldi sellised küsimused ja ta hakkab mehele vastu ja kui Joonwonil saab kõrini et naine teda peksab, hakkab ta vastu. Ja just siis astub sisse Rami toakaaslane. Aga toakaaslane on vihast lõhkemas, kuna ta lasti just töölt lahti. Ja räägib oma hullust ülemusest ja Joowon mõistab et jutt on temast. Seega kuuleb ta kuidas naine lubab kuulutada netis, et tema endine ülemus on gei.

See paneb Joowoni tunnistama kes ta on ja sõbranna on paanikas. Joowon palkab ta uuesti tööle. Ja viib nad joogile. Hiljem viib ta nad ka koju ja on shokeeritud nähes kui väikses kohas nad elavad. Hilejm kodus uurib Joowon aga Oska käest kas too on kunagi väljas käinud naisega kes elab väikseses vaeses kohas. Järgmine päev taaspalgatakseka Rami Chaerini filmi, kus ta peab tegema mitu võtet ja direktor ainult karjub ta peale.

Siis aga levib sõna, et maja president tuleb ise ka kohale ja Rami on shokeeritud kui asjalik ja tähtis Joowon näeb välja. Ja siis astub mees otse Rami juurde. Samuti annab joowon direktorile käsu enam mitte Rami peale karjuda. 

Joonwon: Are you giving her a tip?
Friend: And I gave her a tip

Joonwon: This is driving me insane.

Joonwon: I don't know I keep thinking of this woman, but you're far away from my ideal woman.

Joonwon: Can't you drink your coffee a little faster?

Oska: are you seeing Chaerin?
Joowon: Is she paying rent too?

Man: Have you some special skills?
Joowon: I make a lot of money



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar