22.5.13

Devil beside you [s1 ep 5] (2005) - 惡魔在身邊

Qi yue valmistab nuudleid kui uksest astub järsku sisse Ah Meng. Tüdruk ehmatab ja saab vihaseks, sest poiss käitub nagu oleks omas kodus. Qi yue uurib Li Xiangi kohta ning kui Ah Meng küsib kas tüdruk on kade, siis virutab plika kandikuga poisile vastu pead ja läheb oma tuppa. Kui ta lõpuks väljub, et poisile oma tunnetest rääkida, on poiss söögi lõpetanud ja lahkunud. Järgmisel päeval kuuleb Qi Yue kogemata pealt, et Li Xiang maksis, et talle kallale mindaks ja et Ah Meng siis teda päästa saaks.

Qi Yue kutsub Li Xiangi riietusruumi ning saadab Yang Pingi välja. Hakkab trenn ning siis tuleb Yuan Yi ja teatab et ta ei tule trenni. Just siis kui Gi Yue Li Xiangi lööb, astuvad Yang Ping ja Ah Meng sisse. Ah Meng ei taha kuulata ning Qi Yue annab alla ja lahkub, sest poiss on väga vihane. See teeb head meelt aga Li Xiangile, kuid siis poiss teatab, et tüdruk ärgu lootkugi midagi enamat kui sõprust.

Yuan Yi näeb nutvat Qi Yued ja lohutab teda ning veedab temaga aega, unustades kohtingu Qing Ziga. Lõpuks kui poiss kohale jõuab, siis tüdruk on lahkunud. Kuid poiss helistab ja vabandab ning kui tüdruk punast vihmavarju nägi, siis andis andeks ja poiss saatis uue sõnumi, et võiks uuesti kohtingule minna. Trennis ei räägi Ah Meng ei Li Xiangi ega Qi Yuega. Ja mõlemad tüdrukud tahaks aga ei julge poisile läheneda. Qi Yue läheb süüa tooma ning hakkab sadama. Yuan Yi ütleb Ah Mengile, et mingu too appi, kuid poiss saadab ta pikalt. Siis palub Yang Ping ise ennast appi.

Yang Pingil on eesmärk Qi Yuest lahti saada ja Li Xiang õnnelikuks teha. Lõpuks hakkab Li Xiang kartma ja ütleb Ah Mengile mida sõber kavatseb ning jõuab napilt enne kui midagi katastroofilist jõuab juhtuda. Ah Meng ja Yang Ping kaklevad ning lõpuks haarab Ah Meng kurika ja hakkab sõpra lööma kuid järksu tormab Qi Yue Yang Pingi ette ning Ah Meng ei löö. Ta viib tüdruku minema ja Yang Ping ei suuda uskuda, et sõber lasi niisama asjal minna. Ah Meng viib tüdruku koju kuivatama ning tüdruk toob kohvi ning poiss teeb purgi lahti ja nagu pakuks tüdrukule, enne kui tüdruk võtab, tõmbab poiss joogi endale. Tüdruk mõistab, et Ah Meng ongi selline, kes võtab teiste valu endale ja süüdistab iseennast hiljem. Samal ajal sõimab Li Xiang kuidas Yang Ping nii loll sai olla ning mõistab, et ise on halb ja teeb ainult halba. Samas kui Qi Yue on hea ja isegi pärast kõike mida tüdruk tegi ja rääkis, aitas Qi Yue teda ikkagi.

Qi Yue ütleb Ah Megile, et poiss meeldib kõigile, ning hakkab nimesid lugema. See peale teatab poiss, et ühte nime polnud ja tal on veel parema käe jagu nimesid. Siis tõstab tüdruk parema käe ja teatab, et talle meeldib poiss. Ah Meng kallistab tüdrukut.

Qi Yue: Hey, can you not act like this is your home?

Qi Yue: It's hot. Let it cool down a little.
Ah Meng: You're my sister, not my maid. Don't be annoying, okay?

Qi Yue: She used to be bullied a lot?
Ah Meng: Yang Ping must've been jabbering. Why does he talk so much?

Ah Meng: Trying to kill me?! That's made of metal.

Ah Meng: Don't expect anything more than a friend. It's not possible.

Yuan Yi: I hope you're not crying because you haven't found a lucky clover.

Yuan Yi: Ah Meng understands other people's pain, and then uses his own unique way to help them.

Yuan Yi: Though we didn't find a four-leaf clover, you did find a very good potential boyfriend. You should cheer up.
Qi Yue: You're talking about Ahmon?
Yuan Yi: Of course. You and I are friends.

Qing Zi: If you late again. I'll use a red umbrella to knock your head off.

Qi Yue: You don't hurt me
Yang Ping: Don't underestimate me!
Qi Yue: Truth is..you are more scared than I am.

Ah Meng: Think you can decide who I love? Do you know what love is?

Qi Yue: He takes away other people's pain, and then blames himself for the pain. Maybe he's a person who cares a lot for others but hates himself.

Yang Ping: Qi Yue was right. Don't hurt yourself anymore. If you don't learn to love yourself, how can you love others?

Qi Yue: Everybody likes you
Ah Meng: What did you say?
Qi Yue: Nothing
Ah Meng: I heard it. So don't change the subject. When you say "everybody likes me" who is everybody?

Ah Meng: I'd have smashed your fat head open.

10/7 (Imelik, et minnakse kohtingule kell 10 hommikul? Peale selle on nende vihmasajud väga kahtlased... ja samal ajal paistab pilvitus taevas päike ning mingi kahtlane vihm sajab.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar