8.5.13

Devil beside you [s1 ep 3] (2005) - 惡魔在身邊

Qi Yue ja Yuan Yi lähevad kontserdile. Sealne kitarrist kukub kokku ja Ah Meng paneb maski ette ja läheb ise kitarri mängima. Järsku aga tunneb Qi Yue poisi salli järgi ära ning kontserdi lõpuks veritseb poisi käsi ikka mõnusalt. Kui kontsert läbi saab, siis Yuan Yi teatab, et tüdruk on ilus ja et too eksis Ah Mengi suhtes, et too ei teinud lapsele liiga, vaid tegelikult oli too laps ise halb ja Ah Meng käitus õigesti.

Qi Yue läheb koju, kuid ema pole kodus ja tüdruk ronib vanni. Tal hakkab halb ning püüab telefonini jõuda kuid kukub kokku. Ärgates on ta riides ja koolidirektor on tema juures. Qi Yue on paanikas, sest arvab, et mees pani teda riidesse. Aga tegelikult teenija. Ema läks sugulaste juurde, sest neil juhtus õnnetus ning nüüd peab tüdruk mõne päeva direktori juures veetma.

Isa näitab Ah Mengist pilte ning teeb tüdrukule süüa. Koju jõuab ka Ah Meng ning isa on rõõmus. Mehe entusjasm ei meeldi pojale ja Qi Yue üritab head nägu teha. Hiljem läheb Qi Yue poisi juurde ja uurib vigastatud kätt ning poiss tõmbab neile teki peale ning teeskleb, et jäi magama. Tüdruk sätib talle teki peale ja on lahkumas kui poiss temast kinni haarab ega lase lahti.

Hommikul ärkab Qi Yue Ah Mengi kõrval ega suuda uskuda, et onu seda lubas. Samas ei saa tüdruk aru miks ta süda kiiremini lõi, kui ta poissi kontserdil nägi. Ja ei taha uskuda, et unes räägib. Kooli läheb ta koos direktori ja Ah Mengiga ning uhke Mersuga. Autot jäävad aga kõik vaatama ning Ah Meng teatab isale, et see on viimane kord kui nad nii uhkelt tulevad.

Qi Yue sõbrannad ei suuda uskuda, et tüdruk veetis öö Ah Mengi majas ning neiu üritab teha kõik, et Yuan Yi ei kuuleks kuid kuuldes, et Ah Meng oli esimene poiss, keda tüdruk elus suudelnud on, saab kõrini ja otsib tüdruku üles. Ta on vihane ja hirmutab tüdrukut. Järsku ilmub raamatukokku Ah Meng ning Yuan Yi lahkub.

Qing Zi ütleb Qi Yuele mis ta temast ja ta käitumisest arvab ning jookseb minema. Ah Meng läheb Yuan Yu juurde ja see lõppeb sellega, et Yuan Yu läheb Ah Mengile kallale. Poiss läheb koju ja isa uurib, et kas Qi Yue polegi temaga ning Ah Meng läheb tüdrukut otsima. Qi Yue on kiigul ning poiss läheb sinna.

Qi Yue istub koos poisiga ratta peale ja nad hakkavad koju minema. Kuid teel tuleb neile auto vastu ning nad kukuvad kuid enne kui tüdruk arugi saab, suudleb Ah Meng tüdrukut ning nende ümber on hunnik autosid. Järgmisel päeval teatab Qi Yue Yuang Yile, et ei saa enam poisiga koos olla ning et talle meeldib hoopiski Ah Meng.


Yuan Yi: Why can doing the right thing sometimes feel so bad?

Qi Yue: I gotta go! Um...where's the door?

Director: Why...can't I share my fatherly love with you?! 
Ah meng: You almost killed me.


Ah Meng: You talk in your sleep
Qi Yue: No way


Ah Meng: Morning
Qi Yue: Morning. last night, you...
Ah Meng: We both slept.
Qi Yue: Where's uncle?
Ah Meng: Slept in his own room


Dad: How you hurt your hand?
Ah Meng: Fought an alien. They cut my hand open and put a microchip in it. I could explode at any time.
Dad: My son. Handsome, cool, and has a good sense of humor.

Qing Zi: Why...why do I suddenly feel negative energy?

Ah Meng: I was just wondering what kind of person would sit alone on a swing crying. Didn't think it would be my own big sister.

Ah Meng: So my sister actually has an IQ of 0. No one expresses such honesty to someone they don't care about.

Qi Yue: You didin't come here just to take me home, did you?
Ah Meng: What a joke. Am I that bored?


Qi Yue: Moment ago I had been feeling lonely, but now I feel so warm

Qi Yue: Why, why is it everytime I'm with you, its so dangerous?
Ah Meng: I can't stop danger from happening but... I can protect you.

Qi Yue: I never thought that being with the devil would feel like this.

10/8 (Ah Meng on niii nunnnu !!! Ja kaval, oskab teha kõik selleks et oma tahtmist saada. Kahju muidugi Yuan Yi'st. Ja komentaarides püüti tähelepanu, et tüdruk tundis ainult salli, mitte muid riietust aga see on võimalik, sest sall oli tema oma ja seetõttu tundis, sest sellised riided võib kanda jumal teab kes ning kohe alguses ei pruugi mõigata.)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar