13.1.14

Fondant garden [s1 ep3] (2012)

Han Xiang jõuab Taiwaani ning plaanib üles leida koogivõistluse võitja Ai Lini. Samal ajal ärkab mälukaotusega Xi Huan, kellele ei meeldi pakutud söök ning ta läheb kööki kus Mi En. Köögis räägib Guai Li kutile võistlusest ja näitab pilti kus Mi En seisab Xi Huani isaga ning tüüp kutsub tüdrukut nii nagu korra kohtudes Koreas aga ei mäleta midagi.

Han Xiang aga tahab kohtuda Ai Liniga ning läheb tüdruku vanemate juurde. Kuna aga mees arvab et Mi En on Ai Lin siis kutsub tüdruk kuti ülikooli, et siis Mi En saaks mehega kohvikus kohtuda. Mi En on viimast korda nõus. Ülikoolis aga kohtub Han Xiang paari tüdrukuga kes teda fännavad, ta uurib kus võiks olla kohvik ning pärast teised inimesed imestavad miks kutt on Mi Enga mitte Ai Liniga koos.

Han Xiang saadab Mi En töö juurde, kus on ka Han Xiangi poolvend Xi Huan, kuid nad ei näe teineteist. Xi Huani vanaema ja isa on mures kus lapselaps olla võiks, sest mitu päeva on möödunud ja kuti pole leitud. Isa plaanib kogu ettevõtte jätta Han Xiangile aga vanaema pole nõus.


Han Xiang ostab kolm piletit Koreasse et kohtuda Ai Lini ja ta vanemate ning isaga. Mi En sai koogi tellimuse mille Xi Huan ära rikub, ta nimelt sööb seda. Mi En on vihane ning sellepeale kutt lahkub. Mi En saab õnneks asja korda, et viib asendus koogid ning siis aga saab teada et poiss lahkus ning tormab siis teda otsima. Samal ajal valetas Ai Lin emale et on koolis intervijuu ning tuleb hiljem Koreasse. Siis aga teatab et ta kohver võeti ära ja ei saa ikka veel tulla ja saabub hiljem. Mi En ei näe Xi Huani aga ostab rongile pileti ning nii tüdruk kui ka poiss asutvad sama rongile ning Mi En istub teadmatult poisi kõrvale.

Han Xiang: Do you really need to be this obvious?

Mi En: You’ll get diarrhea eating cake made by a small dog


Mi En: I don’t like you
Xi Huan: Liar

Yin Jie: We'er dead

Yin Jie: You really are a guy who loves to cause trouble.

10/8 (Xi Huan on niii nunnu ja Mi En samuti. ma loodan et Ai Lin ei tõmba mingit suur jama kokku aga samas Xi Huan, kes hakkab torti sööma ilma et sa teaks kas seda võib või ei või? Enne ikka tuleb küsida...)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar