7.1.14

TUTVUSTUS: 就是要你愛上我/Just you [Ep1-21] (21.6 - 8.11.2013)

FAKTID:
Drama: Just you
Hangul: 就是要你愛上我
Director:  Ker Choon Hooi
Writer: Yaya Chang; Li Jie Yu
Starring: Aaron Yan, Puff Kuo
Network: SETTV
Episodes: 21
Release Date: 21 juuni - 8 november 2013
Runtime: 90 minutes
Language: Mandarin
Country: Republic of China (Taiwan)
Genre: Romance, Comedy,
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Damn see on väga hea ja naljakas. Muidugi kuni selle hetkeni kui alati peab kohale tulema nõme eks, kes kõik ära rikub.. Ehk siis lugu räägib edukast Qi Yist, kes naaseb oma majja, mille on üürinud Liang Liang, kes muidugi ei teadnud välja kolida ja kuna kumbki ei kavatse alla anda, siis peavad nad koos elama kuniks naise leping lõppeb. Ja et sellest vähe oleks, selgub et Qi Yi on ka Liang Liangi uus ülemus, kes keelab muidugi rääkida et nad koos elavad ja kuna Qi Yi on minevikus haiget saanud siis keelab ta kontoris suhted, mis on raske, kuna Liang Liangi sõbranna Mina oli just oma kutiga kihlumas. Kuid peagi hakkavad Qi Yi ja Liang Liang teineteisele meeldima, eriti kuna naised leiavad et Liang Liang peaks Qi Yi võrgutama, et too keelu maha võtaks. aga siis saabub eks Jia Yu ja ka Qi Yi parim sõber tuleb mängu, kes lööb nö Liang liangile külge, et Qi Yi peaks otsustama milline naine talle olulisem on.

TEGELASKUJUD:

Aaron Yan as Qi Yi

Qi Yi on edukas noor ärimees, kes naaseb kodulinna, et alustada uues firmas tööd. Ta kolib tagasi kodumajja. Qi Yi lahkus kui Jia Yu ta südame murdis ja nüüd on tema mentaliteediks, et tööl on keelatud romantilised suhted.

Puff Kuo as Liang Liang

Rõõmsameelne naine, kelle elu keeratakse peapeale kui selgub et ta tema majal on omanik ja see kolib sisse, peale selle on seesama mees ka tema uus ülemus ja too korraldab uusi reegleid. Kuid Liang Liang on otsustanud Qi Yile mõistuse pähe panna.

Dean Fujioka as Dea
Dea on aga Qi Yi ammune parim sõber, kes tuleb ka mehe uude firmasse tööle. Talle hakkab meeldima Qi Yi, kuid ei ütle seda välja kuna mõistab et sõbrale meeldib Liang Liang kuigi keeldub seda tunnistamast. 


Lyla Lin as Ding Jia Yu

Qi Yi eks, kes jättis mehe maha kohe pärast seda kui mees talle abieluettepaneku tegi. Nüüd on aga naine tagasi ning tööalaselt peavad Qi Yi ja Jia Yu koos töötama, see ei meeldi Qi Yile aga annab Jia Yule võimaluse mehe süda tagasi võita.

Katherine Wang as Kate Liang ja Tang Zhen-Gang as Alex

Kena paar, kes on ühtlasi ka Liang Liangi parimad sõbrad kui ka kolleegid. Probleem tekib siis kui Alex teeb Katele abieluettepaneku ja Qi Yi keelab samal hetkel romantilised suhted tööl. 

HETKEID DRAAMAST:






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar