27.1.14

Fondant garden [s1 ep5] (2012)

Guai Li'le meeldib Xi Huan, aga mõistab et poisile meeldib hoopiski Mi En. Samas saab ta aru et Mi Enile meeldib keegi, kes talle pidevalt helistab, selleks on Han Xiang. Õhtul saavad Mi En ja Han Xiang kokku ning neid näeb Xi Huan, kelle Han Xiang kohe ära tunneb. Selgub et Xi Huan teeskleb mälukaotust kui palub vennal suu pidada. Too lubab hoida suu kinni ning tudvustab venda teistele kui Han Ji'd. Hiljem saab Xi Huan teada, et vennale meeldib Ai Lin ning kui Han Xiang uurib miks poiss seal on siis ei ütle ta midagi.

Kuna Han Xiang ütles et Xi Huanil on raha probleeme siis peab ta nüüd kõvasti ennast tõestama kohvikus ning Yin Jie paneb ta treppi pesema. Peale seda läheb poiss venna juurde ja palub mehelt raha, mille eest otsab stiilseid riided ja kinke teistele. Mi Enile see ei meeldi ning Xi Huan lööb kogu kohviku hommikuks läikima. Peale selle aitab ta kooke teha Mi Enil.

Ai Lin tuleb ja palub Mi En nii kaua teesklema kui saab oma koogikohviku ka Koreas otse seniori hoone juures püsti panna. Siis saab ta teada et Koreas otsis Yan Han Xiang tüdrukut ning mõistab et seniori nimi on Han Xiang, ning kuti nimi kellega Mi En kohtub ja suhtleb on ka Han Xiang.

Mi En ja Xi Huan viivad kooke kohale ja kohtuvad Han Xiangiga ning Xi Huan ei saa aru miks vend kutsub Mi Eni Ai Liniks. Ta nõuab tüdrukult selgitust ning saab tõe teada, ta tahab vennale seda öelda aga siis palub Mi En et kas kutt pole kunagi ise saladust varjanud ning teeselnud? Ning selle peale lubab poiss suu kinni hoida. Xi Huan, Mi En ja Han Xiang annab lastele väiksese tunni, pigem Mi En annab ja poisid vaatavad. Mi En hakkab kukkuma ning Xi Huan püüab tüdruku kinni...

Guai Li: I wish that I could become the necklace infront of his chest and stick to his chest.


Xi Huan: I’m exhausted to the point I'm half dead and you're saying that I’m making trouble.

Xi Huan: Fresh is already really scary. Overnight will cause death.

10/6 (Ma ei saa enam aru, et kas Han Xiang peab Mi En'i Ai Lin'ks ja Ai Lin'i Mi En'ks või meeldibki talle Mi En ise? Ning kas Mi En teab et senior, keda Ai Lin armastab on Han Xiang, kes meeldib ka Mi Enile? Ai Lin ei tea seniori täisnime? Peale selle pole ma ühtegi osa nii kaua vaadanud, tahaks juba teda mis edasi saama hakkab)





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar