29.1.14

Hannah Montana: Forever [s4 ep9] - I'll always remember you (2010)

Miley kutsub Jesse külla, et poisile tõtt rääkida. Ta isegi harjutab seda Lillyga kuid kui poiss tuleb, siis Miley üllatuseks poiss juba teab, et ta on Hannah Montana. Siis aga lepivad nad kokku, et ta on Miley poiss ja mitte Hannah Montana. Kuid Hannah Montanal on kontsert ning selle lõppedes annab Jesse Hannahle musi ning nüüd on ta ametlikult Hannah Montana poiss ega saa ringi jalutada avalikult Mileyga.

Jesse tuleb ja kallistab Miley ning see uudis levib kõikjal ning nüüd arvatakse et Jesse petab Hannaht. Miley võtab asja naljaga kuid Jesse võtab asja tõsiselt ega saa aru kuidas Miley asja nii rahulikult suhtub. Jesse teatab et ei suuda olla Mileyga kuni asjasse on ka Hannah segatud.

Isa püüab Mileyt lohutada kuid siis hüppab Lilly tuppa Standfordi vastuvõtu avaldustega. Miley ei saanud sisse ning Lilly teatab et ei saanud ka, kuid Robby Ray teatab et sai ju ning selgub et Lilly sai. Miley sõidab ülikooli et teada miks ta sisse ei saanud. Selgub et Lilly oli koolis aktiivsem kui Miley, kuid Mileyl oli tegemist muusikakarjääriga.

Kui direktor teatab et las Miley ütleks kasvõi ühte asja mida Miley on teinud siis Miley peaaegu teatab et on Hannah Montana aga ei ütle, sest on kindel et naine ei usuks seda. Miley sõidab koju. Lillyl tuleb ideel, et Miley võiks öelda, et ta oli Hannah Montana assistent, ning Miley on vihane miks ta selle peale 200 miili tagasi ei öeldnud ning põrutab tagasi ülikooli.

Direktoril on vaja tõestust et Miley oli Hannah Montana assistant. Miley sõidab uuesti koju, et seal Hannah Montanaks riietuda ja siis tagasi kooli sõita. Kodus uurib Lilly miks Miley Hannah Montana hädajuhtumipaketti ei kasutanud, kuid Miley teatab et ta unustas selle olemasolu ja põrutab vihasena tagasi kooli.

Selgub et isegi kui Miley on Hannah Montana assistent siis on ta nimekirjalõpus ning võibolla saab sisse. Aga kui Miley ja Hannah oleks sama inimene, siis saaks ta kohe sisse. Miley peaaegu paljastab oma saladuse kuid loobub ja lahkub.

Lilly lubab oodata kuni järgmise aastani, siis ehk saab Miley ka ülikooli. Ukse taha tuleb vabandama Jesse. Ning Miley ja Jesse lepivad ära. Miley läheb riided vahetama. Hannah Montana tuleb ja teatab Mileyle, et kas Miley suudab elada ülejäänud elu sellega, et Lilly ja Jesse teevad sellised järelandmisi ja loobuvad oma võimalustest et Miley saaks olla Hannah. Alguses Miley teeb näo nagu see ei läheks talle korda aga kui ta tuppa astub siis on ta kindel et Lilly ja Jesse on ta peale pahased aga ei ütle seda.

Miley vaatab Hannah Montana albumit. Robby Ray läheb temaga rääkima. Peale seda läheb Miley Hannah Montana riidekappi ja meenutab aegu kui ta oli Hannah Montana. Siis aga otsustab Miley tõtt rääkida.

Hannah Montana läheb uuesti Jay Leno saatesse, et seal kõigile tõtt rääkida. Siis aga hakkab Hannah laulma. Aga enne võtab ta paruka peast ning näitab kes ta tegelikult on.


Robby Ray: Oh sweet nipples.. can't you just worn a guy?

Jesse: Woh, walk me to the coach can't be good

Miley:..not tell you that...
Jesse: You are Hannah Montana
Miley: Please don't interrupt me.. hah?

Jesse: Hey Lola
Lilly: Yess finally somebody knows Lola 

Hannah: Lennie, get a life

Miley: Good luck with that
Lilly: Yeah I know

Lilly: Don't you have a omlet to make mister? 
Robby Ray: And I wondered why Oliver is always on tour. That boy is not as dumb as I thought he was

Lilly: You taken me into your house
Robby Ray: Who's..
Lilly: Omlet
Robby Ray: Yes ma'am


Lilly: Who's wants drive?
Miley: Come on Lilly, could you just once say what you think
Lilly: I was thinking who wants to drive... and now I thinkin mabye I should..

Laulud:
 "Barefoot Cinderella", "I'll Always Remember You", "Wherever I Go" 

10/8 (Ilusad laulud aga kurb... vahel tundub küll, et kõik keerlebki ainult Miley ümebr, ses mõttes et kõik peavad tegema nii et tal oleks kõik kõige parem aga samas ongi ju see sari fokuseerinud Hannah Montana ja Miley Stewardi elule..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar