28.1.14

Just you [s1 ep3] (2013)

 Mama Cheng teeb Qi Yile hommikusööki ning tundub et poiss hakkab nendega harjuma kuid siis hakkab Mama Cheng koristama ja korjab kokku musta pesu, ka Qi Yi omad ning kui Liang Liang neid kuivama paneb avastab ta kuti riided ja ütleb emale et saabub kolmas maailmasõda kui kutt seda kuuleb. Qi Yi tahab oma tuppa minna kuid Mama Cheng keelab kuna Liang Liang on seal...kostub kolin ja poiss läheb vaatama ja leiab Liang Liangi oma aluspesukorvi juurest. 

Õhtul loeb Qi Yi Liang Liangi raportit kuid see on alla igasugu arvestust ning tüdruk peab uue kirjutama.. nii kirjutab ta seda terve öö..ja suureks õnneks sobib seeka Qi Yile. 

Saabub aeg kui Qi Yi peab kohtuma Jang Hai Boga. Qi Yi lahkub kuid Liang Liang tormab järgi ning suures segaduses haarab tüdruk oma õige raporti endaga kaasa ning Qi Yi võtab vale raporti kaasa.. Kohe kui tüdruk seda märkab tahab ta kutiga ühendust saada aga ei õnnestu ning siis võtab ta takso ja sõidab kutile järgi. Ühes söögikohas teeb kutt peatuse aga Liang Liangil ei õnnestu kutti kätte saada ning sealne müüa arvab et tegu on armastajapaariga kus neiu mõistis oma tundeid poisi vastu.

Poolel teel õnnestub kaastöötajatel saada Qi Yi kätte ning too kuuleb et vale raport on kaasas. Toimub kohtumine ning sinna jõuab ka Liang Liang aga Qi Yi annab vale raporti ning nad peavad välja mõtlema plaani et see välja vahetada...nad jälitavad mees terve päeva kuid ei saa mahti vahetuseks. Õhtul peab Liang Liang ronima tuppa aga saab napilt enne välja kui mees ta avastab aga raporti nad ikka vahetatud ei saanud.

Siis tuleb neiul plaan teha kohvi istanduses kära ning kui Jang Hai Bo uurima läheb, vahetab ta jutud ära. Samal ajal arvavad sõbrannad et midagi suurt susiseb nende kahe vahel.. sest nad said kogemata Qi Yilt kõne kui need kaks üritasid akent avada ja saavad asjast valesti aru..

Hommikul viib Qi Yi tüdruku koju ning neiu arvab et on vaba päev aga tulles pesust kuuleb ta Qi Yil et ei tohi tööle hilineda..

Liang Liang: If he knows that his clothes were washed with the others clothes, he’ll go crazy..

Cheng Mama: Cheng Mama didn’t know that you don’t like it when people touch your stuff.

Cheng Mama: The nurse must have given me the wrong child back then.

Qi Yi: You’ve finally brought your brain to work?

Qi Yi: Don’t leave your fingerpritns on my car

Liang Liang: Be careful on the road, you might get hit by car

10/8 (Qi Yi sa ei võinud 2 sekundit kauem ringi vaadata kuniks plika oma uimase pea kraavist välja raatsib ajada..??)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar