14.1.14

Just you [s1 ep1] (2013)

Sarja tegelasteks on noor neiu Cheng Liang Liang ning noormees Qi Yi. Liang Liang elab üksi ühes majas ja ühel päeval astub sinna majja noormees nimega Qi Yi kes teatab et ostis maja ära ja on nüüd uus omanik, seega naine peab koheselt sealt lahkuma. Kuna aga Liang Liang on tööle hilinemas siis jätab ta mehe sinnapaika ja kiirustab tööle.

Tööl on tal seal sõbranna Kate kes loodab ja ootab oma kaaslaselt abieluettepanekut mida mees ka plaanib. Naised on elevil ning saavad teate et varsti saabub uus ülemus ning kabinett tuleb kohe korda teha. Kaasas on ka joonis mis ja kuidas peavad asjad sätitud olema. Samal ajal meenutab Qi Yi oma vanemaid ja hetki kui ta seal majas elas.

Naised lähevad siis ettepanekut ootama. Kohale saabub uus ülemus ja selleks ei ole keegi muu kui Qi Yi. Liang Liang jookseb koos Shuang Miga mehele peaaegu otsa ning arvab et mees jälitab teda. Just kui Alex on Katele sõrmust sõrme panemas tuleb Qi Yi ja toob kaasa uue reegli: romantilisi suhteid kontoris olla ei tohi. Seepeale peavad Kate ja Alex lahku minema või vallatataksekoheselt.

Qi Yi on marus ja sõimab mehe näo täis aga see peale käsib mees naisel uus maja ruttu osta. Qi Yi korraldab välk istumised töötajatega et mõista kes keegi on ja milleks neid vaja on. Peale selle nõuab ta et Liang Liang tooks talle finatsaruanded ning kuna need pole korralikult kaustas peab aine neid printima hakkama.

Kate, Liang Liang ja üks sõbranna veel peavad sõjaplaani kuidas saada uuest ülemusest lahti ning kuna Liang Liang elab niigi mehega hetkel koos siis peab ta suutma mehe endasse armuma panna. Qi Yi tõstis naise asjad ukse alla aga kui naine koju tuleb viib ta need tagasi oma tuppa. Mees teeb süüa ning tal tuleb kõne. Liang Liang maitseb mehe sööki ning kuna see on maitsetu siis lisab ta sinna mereande. Alguses ei saa Qi Yi midagi aru aga kui naine talle teatab et neid lisas hakkab mehel järsku halb ning Liang Liang viib mehe haiglasse. selgub et Qi Yil on mereandide vastu allergia.

Kutt ei taha naisest midagi kuulda kuid neiu on väga mures. Ka jääb Liang Liang tööle hiljaks ning ka uuele järsule koosolekule ning oma käitumisega ta peaagu et vallatatakse aga Qi Yi on nõus naisele viimase võimaluse andma.

Qi Yi: I dont want to repeat myself with the same sentence.

Qi Yi: The internet is very convenient nowadays.

Liang Liang: It is all because of that demon

Liang Liang: The place where a proposal takes place must have mini sparklers!

Liang Liang: Don’t tell me that other than buying the house, you’ve also bought this company?

Man: Are you really CEO?
Qi Yi: Yes
Man: Why are you making such a rule?
Qi Yi: Because this is my company.

Liang Liang: Did you have an office affair and get fired? Because you came out with that rule but did you know that Alex and Kate broke up because of this situation.
Gi Yi: First don’t assume things about my private life. They can date each other and get married, I never said they couldn't 
Liang Liang: Thats right. They can date and get married but they will be fired!

Liang Liang: If I don’t live in Taiwan, where would I live?

Liang Liang: There must be a roadblock in his heart.

Qi Yi: Zi Cue Xia, like to seduce.

Qi Yi: I’ll fire him when I find the opportunity.

Qi Yi: Cheng Liang Liang..when I get home at night, I have to get rid of her.

Qi Yi: You want to tear it, I’ll fire you.
Liang Liang: Did I tear it?
Qi Yi: Not yet

Liang Liang: If a get time I’ll take boyfriend for Shan Shan.
Guy: Oh you’ve decided to find a boyfriend for Shan Shan?

Liang Liang: Can’t believe this jerk can cook quite well

Qi Yi: Can you be quiet?
Liang Liang: How am I loud?

Doctor: Excuse me,may I ask are you his relative or ..girlfriend?
Qi Yi & Liang Liang: Neither

Qi Yi: I can’t eat seafood but someone though she was super smart and put seafood in my soup.

Qi Yi: If you come 30 second before the official work day starts you are superlate.

10/8 (Tüüpiline armastuslugu.. teada tundud et ka naine ju armub temasse.. kuid kuidas naine ei tunne et rätik ta ümber maha kukub? Ja minekui ilus Qi Yi osatäitja on... oh..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar