2.1.14

You're beautiful [s1 ep8] (2009)

Mi Nyeo jookseb stuudiost välja ja Jeremy viib tüdruku vürtsikat toitu sööma, et too saaks oma kurbuse välja nutta ja seejärel veedavad nad õbusalt aega.

Mi Nyeo manager õpetab tüdrukule, et too hoiaks oma ninast kinni kui ei suuda oma tundeid kontrolli all hoida ja kui ta Taekyungi juurde läheb, hoiab ta ninast kinni ning Taekyung arvab et tüdruk teeb järgi toda siga kes poissi kord taga ajas.

Shinwoo räägib Mi Nyeole tüdrukust kes talle meeldib kuid Mi Nyeo ei saa aru et jutt on temast.

Juhid arutavad Mi Nyeo laulu ja kuidas teha videot, ning peavad parimaks lahenduseks kui Taekyung, Youie ja Mi Nyeo ühes videos oleksid.

Taekyung peab Mi Nyeo eest hoolitsema filmimisel ning Jeremyl ja Shinwool on pildistamine. Võtetel selgub et on Mi Nami üks vana parim sõber ka, kuid Mi Nyeo ei mäleta ta nime. Taekyung aitab tal kuti nime teada saada ja aitab teda ka hädast välja kui tüdruk wcd peab kasutama.



Ajakirjanik otsib endiselt seda müstilist tüdrukut kellega Taekyung minema jooksis.  Fännid räägivad Mijale A.N.Jelli legendid, milleks on:Shinwoo oli kunagi kakleja ja üks parimaid tänavavõitlejaid, Jeremy tüdruksõber on Inglismaa printsess ja Taekyungi legend on tema sünd, teatakse avalikult üht kuupäeva aga tegelikult on ta teisel ajal sündinud ja ainult isa ja tema teavad kuupäeva.


Selgub et just täna ongi Taekyungi  õige sünnipäev. Mi Nyeo ajab tolle kutiga juttu ja too avastab et tüdukul on väiksem jalanumber ning reporter tahab kutile paar küsimust esitada ning Mi Nyeo kardab et kutt räägib tõe välja.

Youie tahab et Taekyung ta koju viiks ning saabu Shinwoo kes võtab Mi Nyeo peale. Youie tahab sööma minna kuid Taekyung saab emalt kõne, kes kutsub poja sööma ja  Taekyung viib Youie restorani kuid kõnnib restorani ees minema.





Taekyung on üllatunud et ema peale 10 aastat mäletab tema sünnipäeva kuid selgub et naine kutsus paar ajakirjaniku et rääkida tema uuest albumist ja loost mida Taekyung tal teha aitab. Taekyung vabandab ja kõnnib minema. Mi Nyeo tahab peo korraldada Taekyungi auks kuid Jeremy teatab et poisi sünnipäev on kevadel.

Mi Nyeo läheb poissi stuudiosse otsima ja Mo Hwaran ei suuda uskuda et poeg nii käitus ja peaagu käsib pojal teha see lugu valmis, kuna too pidi oma eluarmastusest just nimelt Taekyungi sünni pärast loobuma ja poiss teatab et kui see sünd nii oluline oli siis peaks ema ju mäletama mis päeval see oli ning kõnnib minema. Mo Hwaran ei tea mida öelda või teha et unustas poja sünnipäeva.

Taekyung nutab lohutamatult...



Jeremy: There are 10 grades of spiciness. We picked the 8th grade.

Hoon Yi: And when you can’t control your feelings, press on your nose.

Taekyung: Are you imitating that pig that chased me? You’re like the rabbit I hate

Taekyung: You will die if you remove your finger

Taekyung: It’s so akward since I am not an expert in acting. Please dont go overboard
Youie: Why not? You were so good. Do it just like you did earlier. If you do it well, I will give you a bonus.
Taekyung: I didn’t pretend

Youie: Did you bring you car? I didn’t bring my car. Take me home.
Taekyung: I came by van. I don’t have a car.
Youie: Really? Then drive my car.

Taekyung: Why doesn’t he just forget it instead of calling me every year?

Youie: Taekyung, arent you hungry?
Taekyung: im not hungry
Youie: im hungry. I have to eat spaghetti.

Taekyung: It’s been 10 years since she last remembered my birthday



Mo Hwaran: I am thinking of revealing that youre my son, because thta makes people pay more attention to me

Mo Hwaran: I don’t want to let me new album be forgotten. I want the entire world to listen to my music.

Mo Hwaran: That was what was most precious for me.
Taekyung: And that was what was the most horrible for me.

Mo Hwaran: I lost something very important because of you. You think I am horrible because I abandoned you. However  I thought you were horrible when I lost him because of you. Since I gave you birth, at least help me to remember him 
Taekyung: If you are so proud of giving me birth, you should have at least remember what day it was
Mo Hwaran: Was it today?

10/9 (Sellist sünnipäeva ja ema  küll  ei sooviks... Aga Taekyung on nii ilus ja tema soeng selles episoodis nii sobib talle.)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar