30.1.14

You're beautiful [s1 ep12] (2009)

Taekyung ei suuda isegi uskuda et suudles Mi Nyeod ning lahkub kiirelt kuid jookseb kokku Youiega ning too näeb tulemas Mi Nyeod ning tahab et Taekyung ütleks mis toimub. Taekyung teatab et Mi Nyeo ei tähenda talle midagi.

Shinwoo  tuleb Mi Nyeo juurde ja on talle seltsiks ning kui nad sööma lähevad, näeb neid Taekyung kes on endalegi arusaamatult vihane.

Taekyung sööb oma ema ja oma manageriga ning saab teada et lugu mille kallal ta ema tahtis et too töötaks, on kirjutanud keegi mees, kes on surnud ja et ema otsib mehe kaksikutest lapsi, kellele kunagi küpsiseid tegi ja emaks olema nõustus. See teeb Taekyungile haiget ja  ta sõidab vihasena koju.

Mi Nyeo tahab Taekyungile saata sõnumi et temaga on kõik korras aga kirjutas et talle meeldis suudlus ja ta kiirustab Taekyungi tuppa et telefonist sõnum kiustutada aga ta ei tea parooli ja Taekyung ütleb selle ja kustutab seejärel Mi Nyeo silme all sõnumi.

Toimub pildistamine ning ükski poistest ei taha Youiega tegemist teha. youie aga paneb nad teda teenindama ning kuuleb stilistilt et Mi Nyeo tahaks ka ilus olla ja lubab enda meiki ja riideid kanda.




Hakkab sadama ja Kodi teeb Mi Nyeo ilusaks ja kutsub Shinwoo tema juurde, samal ajal Youie ja Taekyung jalutavad ja lähevad aiamajja kus ka Shinwoo ja Mi Nyeo on ning Taekyung on üllatunud nähes meigitud Mi Nyeod ja vihane et too on koos Shinwooga.

Ta ei suuda mõista mis temaga toimub ja nähes Hoon Yi käes fotosi, kuuleb et Mi Nyeo hoiab oma ninast kinni et oma tundeid kontrollida ja pildilt et Mi Nyeo hoiab ainult Taekyungi nähes ninast kinni ja otsides Mi Nyeo koti läbi, leiab ta parandatud juukseklambri ja tormab nutvat Mi Nyeod otsima.

Ta leiabki tüdruku ja teatab et Mi Nyeo võib teda armastada.




Taekyung: I was extremely mad and lost my mind

Youie: Are you still mad at me?
Taekyung: I’m not mad at you. I  just don’t want to talk to you as  usual

Youie: Don’t I look like Marie Antoinette?
Taekyung: You look luxurious and pretty. In other words-fake however, do you know how she  ended her life?
Youie: How did it end?
Taekyung: Guillotined

Youie: I fell like we're making romantic movie walking in the rain like this.
Taekyung: I feel like I’m in a movie too, since I’m with you. It’s a scary horror movie.

Shinwoo: I know you cry because of Taekyung. Because you are in love with him.

Taekyung: I was suprised how she looked and I got mad because she was with someone else. Seeing that, I am sick. because I’m sick, I lost

Taekyung: Mi Nam, you have my permission to love me.

10/9 (Lõpuks mõistab ka Taekyung et tüdruk talle meeldib.. no ausalt.. )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar