9.1.14

You're beautiful [s1 ep9] (2009)

Mi Nyeo püüab Taekyungi tuju parandada ja veedab terve õhtu temaga. Mõlemad avastavad poest A.N.Jelli kleepsud ning Taekyung on kindel et on bändi kuulsam ja ühtlasi ka tüdruku lemmik kuid Mi Nyeo vastab et talle meeldib Shinwoo. Mo Hwaran toob Taekyungile lilled kuid kuuleb et ta pojal on lilletolmuallergia.

On Mi Nami video filmine kus Taekyung ja Youie peavad suudlema ja Mi Nyeo on seda nähes ka päriselt kurb kuid rezizöör arvab et neiu lihtsalt näitleb nii hästi. Youie kiusab  aga Mi Nyeod kuid bändipoisid aitavad ta hädast välja.




Peale filmimist on pidu Mi Nyeo  auks kuid enne seda kaotab ta  Taekyungi kingitud juukselõksu ära. Youie korjab üles ja kiusab sellega Mi Nyeod. Taekyung võtab Youielt selle tagasi kuid kuuldes Mi Nyeost et  too enam ei otsigi seda, ei anna ta seda talle tagasi.

Mi Nyeo läheb laulma ja Youie laseb talle vee kaela, Taekyung, Shinwoo ja Jeremy lähevad talle appi ja nad laulavad rõõmsalt kõik edasi.

Taekyung õmbleb mängujänesele sea nina ja paneb juukselõkus pähe ja selle Mi Nyeo ette ning tüdruk on väga rõõmus seda hommikul nähes.




Bändil on järgmine pildistamine kus Taekyung on laim, Jeremy kollane ja peab sööma banaane, Shinwoo on must ja  peab poseerima koeraga ja Mi Nyeo on valge ja poseerib valgete roosidega.

Taekyung tahab teada Mi Nyeolt kes talle tegelikult meeldib ja Youie kuuleb seda pealt. Ta mõistab et Taekyung vaatab Mi Nyeod nagu naist, mitte kui bändikaaslast poissi. Ja ta  nõuab kõva häälega mis värv tegelikult Mi Nyeole meeldib ja sinna ilmuvad ka Taekyung, Jeremy ja Shinwoo.




Mi Nyeo: I’m sorry for saying this but happy birthday

Taekyung: I didn’t really expect you to wish me a happy birthday

Mija: Shinwoo,  hopefully you didn’t spend your high school days fighting, did you?
Shinwoo: Don’t most boys go through those things?

Taekyung: Mi Nam, don’t peaole put sesame oil in seaweed soup?
Mi Nyeo: Yes they do
Taekyung: What is the sesame oil made of?
Mi Nyeo: It’s made of sesame. right, you are allergic to sesame.
Taekyung: Thanks to you, I almost died on my birthday

Taekyung: If I get mad, that means I lose

Taekyung: Why do I have to be a lime? Why can’t I change my color? Right, yellow. It seems to be easy to eat those bananas.
Jeremy: Taekyung, if I eat more, I will throw up
Shinwoo: This is trying to eat me. He bitting me
Mi Nyeo: I really like flowers

Kodi: How can you already be tired when we've just begun? There is so much fruit...
Shinwoo:  It’ll be hard to eat all that
Taekyung: If I eat all that, my tongue will disappear
Jeremy: If I eat all that, I will become a monkey

10/8 (Ei saa üle ega ümber Taekyungist kuid Youie käib juba ammu närvidele.. kuidas nad ei kuule kui muti nende kahevahel kõvahäälega arutab? või on see mõeldud et ta mõtleb lihtsalt suu liigub ja hääl on ka?



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar