16.1.14

You're beautiful [s1 ep10] (2009)

Youie kiusab endiselt Mi Nyeod ning käsib tüdrukul bändipoistele tött rääkida sest usub et nood käsiks tal kohe lahkuda. Mi Nyeo jääb haigeks ning Taekyung tahab ta viia haiglasse kuid Mi Nyeo keeldub kuna siis saaks kõik tõe teada ning Taekyung viib ta tagasi koju ja ravib. See teeb haiget Shinwoole.

Samal ajal tegi Hoon Yi Mi Nyeost kleepsud ja mõtleb ka talle kuulsat klegendi välja. Taekyung ostab Mi Nyeole hädajuhtumiks komplekti naisteriideid.



Youie on taas Mi Nyeo juures ja tahab et too tõtt räägiks kuid kuuldes et nii Jeremy kui ka Shinwool poleks selle vastu midagi kui Mi Nyeol oleks mingi saladus siis hakkab ta kartma et poisid ei saadagi teda minema. Taekyung keeldub Youiega paarisõrmuseid kandma ning kui Mi Nyeo hakkab tõtt rääkima siis teeskleb Youie et tal on halb ja Jeremy, Shinwoole ja Mi Nyeole jääb mulje nagu oleks Youie rase.

Taekyungil on jamast kõrini ning kuuldes et Youie isa on karm, saadab ta kättemaksuks tüdruku telefonilt isale sõnumi et on rase. Youie keelab Mi Nyeol tõtt rääkida poistele ja käsib tal seda teha ikka suure hulga rahva ees ja muusikavideo esitlusel.





Mi Nyeol lähebki sinna Taekyungi ostetud riietega ja A.N.Jelli kutid tormavad tüdrukut otsima kuuldes et ta pole endiselt esitlusele jüudnud.

Kuna Taekyung ei näe pimedas siis tunnistab ta Shinwoole ja Jeremyle et Mi Nyeo on tüdruk. Kui tuled põlema lähevad, haarab Shinwoo  Mi Nyeo kätevahele, et ta nägu reporterite eest varjata...



Taekyung: Maybe I ate too much lime. Even the water tastes sour.

Taekyung: Go Mi Nam, you can cry or throw up so you don’t have to try to hold in the pain.

Taekyung: I don’t like this kind of girl

Taekyung: Two rings go so well on your finger. Keep wearing them

Jeremy: Isn’t it what I watch often on TV?

Taekyung: Fake fairy is dead

Jeremy: Is Taekyung going to be a father?

Taekyung: Is your father scary?
Youie: He is really scary. If you meet with him, he will pull out your hair.
Taekyung: It’s good that he is scary
Youie: Did you really send it?
Taekyung: It seems hes going to shave your head

Jeremy: Didn’t you ask find Go Mi Nam?
Taekyung: Go Mi Nam is that woman

10/9 (teadsin küll kuidas videoestlis lähev aga ikka kerge paanika et mis nüüd juhtub.. Youie kao juba pildilt.. Taekyung miks nii ilus? ja Jeremy nii nunnu :D )



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar