23.1.14

You're beautiful [s1 ep11] (2009)

Toimub Mi Nami videoesitlus kuid poisid suudavad õigel hetkel tüdruku näo katta ning hiljem teatab Taekyung et Mi Nyeo peab jätkama teesklemist et on oma vend ning keegi neist ei lausu bossile sõnagi.

Mi Nyeo riietub Mi Namiks ning tema stilist mängib toda salapärast tüdrukut. Youie on paanikas mida ja kui palju Taekyung asjast teab

Shinwoo, Jeremy ja Mi Nyeo saavad teada et Taekyung on Youiega suhtes ainult et Mi Nyeod kaitsta. Youie lubab jätkata näitlemist et on hea, nende suhte Taekyungiga on ka endiselt alles ning Mi Nyeo on endiselt Mi Nam ning A.N.Jelli poisid jätkavad  oma tööd.

Jeremy nõuab et Mi Nyeo koliks Taekyungi toast välja koliks ning salamisi oleks tahtnud tüdruk ka poisi antud sea-jänese kaasa võtta aga ei julgenud, samas arvab Taekyung et tüdruk ei hoolinud sellest mänguasjast.

Mija läheb Mo Hwarani juurde ja leiab ta teadvusetuna vannist. Ta ei saa aru kuidas naisel on kõhul arm kui teadaolevalt pole ta lapsi sünnitanud.




A.N.Jelli poisid lähevad  Mi Nyeoga õhtul hilja poodi shoppama ning poisid meenutavad igat reklaami mida nad teinud on.

Mi Nyeo läheb tagasi konveretsisaali juukseklambrit otsima, mille Taekyung üles korjas ennist. Taekyung kuuleb tädilt et  tüdruk ei maga ja läheb teda saali otsima. Ta ei näe Mi Nyeod, kuna too peitis ära et teda ei avastataks ning viskab klambri maha. Tüdruk leiab ja püüab seda kodus kokku liimida.

Taekyung saab kõne ema olukorrast ning läheb teda vaatama. Koju jõudes aitab ta Mi Nyeol kokkuliimitud käed vabaks saada.

A.N.Jelli poisid lähevad parki sulgpalli mängima ning Taekyung ei ole just Mi Nyeo vastu eriti helde. Youie saab teada et Mi Nyeo elas enne kloostris ja kui vend tagasi tuleb pole neiul kuskile muljale minna kui  kloostrisse tagasi.

Mi Nyeo on mures et nüüd on Shinwoo jamas tema pärast ning on lahkelt nõus rääkima tolle neiuga kellest Shinwoo päriselt sisse on võetud ning Shinwoo lepib kohtumise kokku. Seda kuulevad pealt Hoon Yi ja Taekyung ning Hoon Yi arvab et Mi Nyeo armastab Shinwood ning ei taha lasta tal minna kohtumisele kuna teab et Shinwoole meeldib Mi Nyeo. Taekyung lubab  Mi Nyeole et hoiab ennast tema ja Shinwoo vahelt eemal kuna arvab et Mi Nyeole meeldib Shinwoo.

Hoon Yi tormab Taekyungi juurde kui Mi Nyeo valmistub Shinwooga kokku saama. enne kui tüdruk autosse istuda saab, haarab Taekyung ta käest ja tirib ta eemale. Nad vaidlevad ja ühel hetkel suudleb Taekyung enselegi üllatuseks Mi Nyeod.




Jeremy: She was a girl?

Mi Nyeo: The truth is, I’m not a man

Youie: it should be the end of Mi Nam not me

Taekyung: Before that we have  to deal with something
Jeremy: What it is?
Youie: Taekyung?
Taekyung: Something scary and fake

Youie: Taekyung, you keep pretending to be my boyfriend. Mi Nam, you keep pretending to be a man and you two keep pretending to be angels
Taekyung: That's right, and you keep pretending to be nice.

Jeremy: even a real sister and her brother dont share the same room. Mi Nam, even though you didnt consider Taekyung to be a man, you vant share the same room with him any more


Mi Nam: Taekyung, I
Taekyung: I dont want to hear the words "Thank you" or "Im sorry"

Mija: Why do I havet to pee so often?

Mija: I have saved the life of a famous singer

Mi Nam: Taekyung, thank you for everything
Taekyung: Do you mean you will never ask me anything again?

Jeremy: Mi Nam, we are going to supermarket !

Jeremy: Sngel chocolate for her smile.
Taekyung: It’s so cheesy
Shinwoo: I’m going to melt
Jeremy: I like mixes noodles better

Mo Hwaran: Life is so borning
Taekyung: Is it because you’re so bored you need to bring out your past?

Mi Nam: Taekyung, I caused you trouble again
Taekyung: It’s okay now, thanks to you, I was able to focus on your fingers than on some complicated thoughts.
Mi Nam: Did something happend?
Taekyung: Someone asked me to do something unfair.

Mi Nam: My heart is my secret

Hoon Yi: Taekyung, there’s a problem
Taekyung: I’m busy, don’t even talk about it if it’s about Mi Nam

Mi Nam: Keep ignoring me like you have
Taekyung: But I keep seeing you
Mi Nam: You’re not even looking clearly

Mi Nyeo: Since you’re so bright, everything is dark except you, right?

10/9 (Oh seda suudlust andis ikka 11 episoodi oodata :D aga jah.. Taekyung ja Jeremy endiselt minu suured lemmikud, kuid ma ei saa aru kas nad teavad et ta on tüdruk või annavad talle alati nii plikalike riietusi võrreldest teiste A.N.Jelli kutidega?)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar