20.1.14

Fondant garden [s1 ep4] (2012)

Nad tunnevad teineteise ära aga ei tee välja. Xi Huan uurib vastas istuvalt naiselt kuhu rong läheb ning naine arvab et nad on paar aga natukene tülis. Rongis maha minnes tahab Mi En tagasi minna aga Xi Huan randa. Lõpuks lähevad nad randa, kus poiss tahab näha kuidas merevähke püütakse ning Mi En ja Xi Huan lõbutsevad koos vees. Xi Huan kukub sügavale vette ja on peaaegu uppumas kui Mi En ta päästab.

Samal ajal aga Ai Lin läheb Koreasse kus ta läheb Han Xiangi töö juurde ja hiljem kohtub mehega baaris kus ta ennast täis joob ning mees viib ta hotelli. Enne aga tutvustab Ai Lin ennast kui Mi En. Ta tunnistab mehele et armastab teda ning hommikul ärkab suure peavaluga ning püüab kohtumisest Han Xiangi ja oma
vanematega pääseda.

Mi En ja Xi Huan on tagasi minemas kui autol saab bensiin otsa ja ühtegi rogi nii hilja ei lähe. Nad lähevad kuskile motelli ööbima. Hommikul suunduvad aga tagasi kohvikusse, kus töötajad on uudishimulikud et mida Mi En tegi võõra kutiga, kelle nimegi ta ei tea, terve öö. Han Xiang püüab Ai Lini kätte saada. Guan Li annab Xi Huanile nimekaardi kuid poiss pole nõus seda kandma enne kui Mi En oma kaelakee annab. Õhtul tuleb kohvikusse Han Xiang kes on Mi En suudlemas kui uksest väljub Xi Huan. Han Xiang tunneb koheselt Xi Huani ära.






Xi Huan: Do you want to hit me to death?

Xi Huan: That's wierd. You're not extremely pretty, so why do I find you really cute?

Ai Lin: Senior, you're caring about me.
Han Xiang: Right, senior is currently worried what if Junior is drunk, what should I do?

Xi Huan: Then you shall sleep on the floor
Mi En: Why?
Zi Huan: Because I paid for it.

Xi Huan: I remember everything?
Mi En: Really? That's great. Tell me who you are, what your name is, where you live. What does your family do?
Xi Huan: Are you a police?

Yin Jie: The problem is that you being with a stranger whom you don't even know his name and spent a night together. Is that alright?
Xi Huan: I have a name.

10/8 (Ma tahaks teada et kui kaugele see Ai Lini vale veel minna võib? Ja võibki arvata et Han Xiang pöörab poolvenna mälukaotuse oma heaks ära...)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar