22.1.14

Hannah Montana: Forever [s4 ep8] - Hannah's gonna get this (2010)

Hannah lindistab oma uut albumit ning selle direktor on kõigi lauludega rahul aga siis teab et las Hannah toob uue laulu stuudiosse, et albumil oleks boonuslugu ka. Mileyl aga pole ühtegi lugu valmis ega ka ideed looks. Nii kirjutab ta lugusid aga tal on mingid sõnad, kuid ta laulab neid oma vanade populaarsete lugude viisidega ning Lilly tuletab talle neid koguaeg meelde. Ning lõpuks on Miley meeleheitel.

Jackonile tuleb Rico külla, kellel on vuntsid ees. Robby Ray kirjutab lugu ning Miley lindistab seda. Aga isa saab aru ning Miley püüab draamat teha kuid isa ei lähe õnge. Jackson püüab kasvatada ruttu vuntse. Lilly veab Miley toast välja.


Nad istuvad pingil ning järsku kuuleb ta meloodiat mis sobib ta sõnadega ning lugu ongi valmis. Direktorile meeldib lugu aga teatab et see pole Hannah Montana lugu ning Miley saab vihaseks. Miley on kindel et fännidele meeldib ning direktori toob kohale mõned lapsed, kellele peaks meeldima Hannahi lood ning laseb neile uut lugu.

Aga lastele ei meeldi see lugu. Lily peab riietuma peab riietuma 12 aastaseks ja veenma lapsi seda lugu meeldima. Jackson tunnistab et suuda vuntse kasvatada aga näitab Ricole pilte tema isast, vanasisast ning vanatädist, kes olid kiilakad. Hannah peab loobuma oma loost aga Iyaz tuleb albumi lindistama ja tahab Hannahi loo ära osta kuid siis teevad nad selle loo koos ja lugu läheb albumile.


Director: I need on more song
Hannah: What?

Robby Ray: So you got nothing?
Miley: I got absolutely nothing

Hannah: Taylor swift
Iyaz: I know. Does this girl ever sleep?

10/8 (Mulle see lugu meeldib, ning ega laulukirjutamine ei ole alati lihtne ja ei tule kohe.)

Laulud: 
"Que Sera", "Gonna Get This" (featuring Iyaz), "Barefoot Cinderella" 

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar