6.1.14

Fondant garden [s1 ep2] (2012)

Toimub torditegemisevõistlus ning Mi En on väga närvis kuid suudab ennast kokkuvõtta ning tordi valmis teha. Kooke hindavad Xi Huan, Han Xiang ning nende isa. Isa valib võitjaks Hae Yooni ning keegi ei tohi vastu hakata, Xi Huanile see ei meeldi ja ta lahkub. Algab võitjate teatamne ning kui teatatakse esimest kohta siis selgub, et võitja on Mi En, ning too ei saa alguses aru, sest osaleb ju Ai Lin nime all. Hae Yoon on vihane.

Han Xiang teatab isale, et Hae Yooni perefirma on panktroti äärel. Isa tänab ning teatab et on tema üle uhke. Xi Huan plaanib põgeneda ning ei taha isaga rääkida. Isa aga tahtis pojale teatada et poiss ei peagi enam Hae Yooniga abielluma. Mi En tahab minna Ai Liniga tähistama aga tüdruk on kindel et peab nägema Han Xiangi ning Mi En läheb üksi. Järsku peatub tema ees must auto ning seda näeb ka Han Xiang kes appi tõttab. Selgub et selle taga oli Choi enterprise driektor, kes ei sallinud et tema tütar ei võitnud. Han Xiang hoiatab meest ja lahkub.

Samal ajal kavaldab Xi Huan oma ihukaitsjad üle. Ta istub taksosse ja sõidab minema. Ihukaitsjad lähevad järgi. Siis aga plub ta vasakule ja veel vasakule keerata ning seal ootab teda tema sõber ning kutt palub taksol oodata 15 minutit ning istub sõbra autosse ja sõidab minema. Vastu tulevad ihukaitsjad ning on sunnitud tagrudama et sõber minema saaks. Ihukaitsjad jõuavad taksosse aga Xi Huani pole. Xi Huan läheb lennujaama, just kui on sisse saanud tulevad ihukaitsjad, kui sõber minema sõidab jõuab kohale Han Xiang. Samal ajal on lennujaamas ka Mi En ja Ai Lin.

Han Xiang leiab venna üles kuid Xi Huan suudab venda veenda, et laseks minna ning ei lähe Pariisi vaid Taiwaani. Taiwaani lennujaamas on aga Ai Lini vanemad ootamas tütar, et teda õnnitleda ning Mi En läheb üksi koju. Xi Huan rendib auto kuid teeb peaaegu avarii. Mi En läheb restorani ja seal on tema üllatuseks töökaaslased õnnitlemas. Xi Huan on terve päeva ringi jalutanud ja on väsinud ning näljas.

Mi En hakkab kokkama. Xi Huan jõuab restoranini. Mi En arvab et see on ringi hulkuv pervert. Ta võtab panni ja läheb õue. Ta märkab mingit tüüpi ja läheb järgi. Xi Huan jääb seisma ning Mi En annab talle panniga vastu pead. Kui kutt ümber pöörab tunneb ta Mi Eni ära ja tüdruk tema. Siis aga kukub poiss talle otsa.

Ai Lin uleb poissi üle vaatama ning nad kõik ei saa aru miks tuli poiss Koreast Taiwaani ning on ilma igasuguste dokumentiteta. Xi Huan teeb silmad lahti aga ei mäleta miks ja kus on. Ta pea valutab ning tahab lahkuda kuid kukub väljudes kokku. Ta viiakse haiglasse kontrolli. Selgub et tal on mälukaotus.

Mi En ja Ai Lin koos teistega mõtlevad mida mehega peale hakata. järsku on tüüp aga nende juures ning lõpuks annavad talle mingi ruumi. Mi En on tekki võtmas kuid ei ulatu, lõpuks võtab Xi Huan ta sülle. Alguses tahab tüdruk et poiss lahti laseks aga siis võtab teki kuid kaotavad tasakaalu ja kukuvad diivanile, Mi En poisile sülle.

Ihukaitsjad lähevad koju ja teatavad et ei leidnud Xi Huani ning isa on vihane, käsib otsida kuhu poiss võis lennata. Vanaema on aga isa peale vihane ja käsib kõiki meetoteid kasutades poiss üles leida. Samal ajal viib Guai Li Xi Huani Mi Eni juurde sööma ning siis teatab et Mi En võitis tordivõistluse ning esines Ai Lini nime all ja näitab pilti. Pildil olev mees aga tuleb poisile tuttav ette, tegemist on tema isaga.





Xi Huan: These four devils are irritating me to death

Friend: You just ran off like this, aren't you scared that your father will ho super angry?

Xi Huan: If you were a girl I will definitely love you to death

Han Xiang: Don’t make the chairman angry all day long. 

Friend: You're right! That’s a killer move.

Ai Lin: Mi En didn’t only hurt him she even hit his brain so hard that he has lost his memories!

Ai Lin: Yet he has been hot by girl he loves and now he has memory loss.

Ai Lin: Sister Mei Ying, in order to leave the country you need a PASSPORT!

Mi En: How can I have such bad luck...


Dad: He could grow up with that trip.
Grandma: He has gone missinig now! How is he going to grow up?? 

Guai Li: He thinks that the food sister Mei Ying cooked is too awful to eat. To be honest, I took him over here because the food that sister Mei Ying cooks tastes really bad!

10/8 (Xi Huan on nii nunnu :) kahju ainult et ta mälu kaotas.)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar