8.1.14

Hannah Montana: Forever [s4 ep6] - Been here all along (2010)

Robby Ray ja Lori veedavad koos aega ning Miley ja Lilly ei suuda uskuda, et isa on leidnud kellegi kes tõesti naerab mehe naljade üle. Siis aga meenutab isa et nädalavahetuse veedab Robby Ray Mileyga - isa tütre päev ja ei suuda uskuda, et Miley selle jälle ära on unustanud, kuid Miley lubab oma plaanid katki jätta ja isaga päeva veeta.

Lilly on tööl ja Miley on temaga kaasas. Sinna tuleb Jesse, kutt mängis Hannah Montana bändis ja Mileyle hakkas kutt kohe meeldima aga siis oli tüdruk Jakega suhtes ja Miley pidi valima kas Jake või Jesse ning Miley valis sel hetkel Jake. Nüüd aga plaanib Miley Jessega uuesti, sest Jake enam pole. Aga ainus probleem on see, et Jesse tunneb Mileyt ainult Hannah'na ja ei tea Miley olemasolust midagi.

Jesse aga tuleb Miley juurde ja uurib, et kas peaks tüdrukut tundma. Miley teatab et oli Hannah Montana kontserdil ning sealt tunneb Jesset, poiss ei saa aru, et Miley on Hannah ja jääb uskuma. Miley saab Jesse numbri ja lepivad kohtumise kokku, samal päeval kui pidi toimuma isa/tütre päev.

Robby Ray ootab seda päeva väga aga Miley räägib Jacksoniga kuidas saada sellest päevast eemale ning ükski varjant pole sobiv ning Miley ei taha isale tõtt rääkida, sest ei taha, et too haiget saaks. Aga siiski Miley räägib tõtt ning nad lähevad isaga tülli.

Miley ja Jesse lähevad piknikule. Miley peas on ainult isa ja tema pahameel. Miley püüab sellest lahti saada ning kui Jesse on teda suudlemas, heliseb poisi telefon ning Jesse võtab vastu ning räägib üsna pikalt. Miley tahab ära minna, kuid Jesse lõpetab kõne ja teatab et ta isa on eriteenistuses Afganistaanis ning see seletab miks ta rääkis isaga, sest saab seda kord mõne kuu jooksul teha.

Jackson küsib isalt raha. Siis aga pakub Robby et nad võiks pärastlõuna koos olla aga siis kukub Jackson kitarri puru. Miley tuleb koju ja vabandab isa ees. Ning nad lähevad veedavad päeva koos. Nad näevad sõjaväelast ning Mileyl tuleb idee.

Ta korraldab kokkutuleku neile, kelle vanemad on sõjaväes ning esitab neile laulu. Peale selle esitab ta veel paar lugu. Rahva seas naudib kontserti ka Jackson ja Lilly.

Miley: God dad, can't believe you finally found somone who really laugh at your jokes
Lilly: And means it

Miley: And Lilly won't forget
Lilly: Still not funny


Jesse: She really messed with my head
Miley: I didn't mean to.. I mean I didn't meant to if I was her.. which I'm not.. 

Miley: Guess who's got Jesses number??
Lilly: I'm guessing its a person who's talking likkke thiiis.
Miley: It iiis
Lilly: Not cuuttee anymooore
Miley: Telll mee abuuut iiit
Lilly and Miley: AND STOP

Miley: Oh my god, it’s Jesse
Lilly: Nooo

Miley: Hey Jesse!
Lilly: Except he knows you as Hannah
Miley: Yoiks...

Jesse: You seem really a
Miley: Wierd? But on super adorable way?
Jesse: I was gonna say familiar, but yeah, that’s works too

Jackson: Do you know how hard it is to get father give up on his own child... takes YEARS of hard work

Jesse: The concert
Miley: Yeah,  Hannah Montana, big fan, gotta go

Robby Ray: Wow, month of that and your still here... somebody likes mee..

Miley: I live with the guy, he sees me all the time, and now he wants more?


Lilly: What are you gonna do? You said it's solid as a rock
Miley: Yeah but then again, paper covers rock, specially its got Jesses number on it

Jackson: And dad says, bud, if you just have told the truth at the beggining, yadi-yadi-yaa. I love you, I love you too. You drive with Blue Jeans, he write a song, the end.


Jesse: No people, cars, cellphones
Miley: No people in cars on their cellphones

Miley: I'm so sorry, I have been a horrible daughter
Jackson: Not as horrble as I am as a son, who's not forget that

Robby Ray: What doesn't kill you, makes you stronger.


Laulud:
"Been here all along", "Que Sera" and "I'm Still Good" 

10/9 (Jesse on nunnu ja laulud on head. Vahel me tõesti unustame ära kui hea on kui sul on vanemad kohe ligiduses ning, et paljudel ei ole sellist võimalust, et iga probleemi puhul joosta vanemate juurde. Mõni peab mitu kuud ootama enne kui saab hetkeks oma isa või ema näha)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar