30.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep8] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Da Jung räägib kuidas ta sai aru, et too noor kutt oli just Min Jae ning Shin Young ei suuda uskuda, et poisi lõksu langes. Min Jae helistab Shin Youngile ning sõbranna käsivad vastu võtta kuid naine koogib aku tagant ning lülitab telefoni välja.

Boo Ki püüab sõbranna tuju tõsta, kuid see ei õnnestu. Sang Mi tuleb oma poega vaatama ning kuna Min Jae ei loobunud muusikast, siis viskab ema poja korterist välja. Min Jae teeb emale selgeks, et too ei saa otsustada mida poeg võib ja ei või teha. Ema näeb Min Jae ja Shin Youngi pilti ning uurib et kas pojal on tüdruk, Min Jae eitab kuid peidab pildi ära.

Sang Min nõuab et poeg korterist lahkuks ning Min Jae hakkabki asju pakkima. Samal ajal tormab Shin Young voodist välja ning sõbrannad jooksevad järgi. Nad arvavad et naine tormab Min Jae juurde, kuid naine läheb lihtsalt jalutama.

Da Jung läheb Sang Woo juurde ja teatab et Shin Young ei ole enam Min Jaega koos. Tööl aga ei tee Shin Young Min Jaest väljä ja selgub et naisele on suur lillekimp, mille saatis Sang Woo.

Shin Young läheb Sang Wooga lõunale ning neid näeb koos Min Jae. Söögil aga teatab Shin Young, et tema ja Sang Woo abielluvad 4 kuu pärast, ning nad lepivad kokku, et on paar nagu siis kui nad esimest korda kihlatud olid. Sang Woo viib naise koju ning seal märkab naine üht poissi, kes meenutab talle Min Jae'd, kuid tegelikult kahjuks on tegu kellegi teisega.

Da Jung ja Ban Seok lähevad kohtingule ning kohtingu lõpus suudlevad, Da Jung on elevil ning läheb Boo Ki juurde, seal on Shin Young, kes algul peidab ennast aga kuuldes Da Jungi arvamust temast ja Ban Seokist siis tormab naisele kallale. Boo Kil õnnestub kuidagi naised lahutdada.


Sang Mi läheb poja korterisse ja leiab selle tühjana, nagu ta käskis. Min Jae kolib sõbra juurde ja saab sõbralt teada, et too kohtub Shin Youngi toakaaslasega ning et Shin Young teab, et Min Jae vedas naise peale kihla. Poisi tuju paraneb kohe, sest nüüd teab ta naise käitumise põhjust.

Tööl aga püüab Shin Young kõvasti ning tema juhitud saate reiting tõuseb ning isegi boss õnnitleb ja teatab et võimalik on oma saade. Shin Young ei suuda oma õnne uskuda. Asjal hoiab peal silma ka Min Jae. Shin Young kutsub Sang Woo endaga tööpeole ning hiljem saadab mees naise koju, kuid teatab et ei tundnud ennast peol hästi ning Shin Young ütleb, et püüab nende suhet taastada, et las mees annab ikka aega naisele.

Sang Mi läheb Boo Ki kohvikusse, kus Boo Ki annab naisele õnnesõrmuse. Sang Woo saab teate, et leiti üks korter mehele ning ta läheb seda vaatama. Ukse avab aga Sang Mi, kes üürib välja Min Jae korteri, kus poiss elas aga vanemad maksid.  Sang Woo ei saa naiselt silmi. Hiljem kui Sang Woo ära läheb ei saa nii mees ega naine aru, mis toimub. Da Jung kohtub Ban Seoki isaga. Isa ei ole Da Jungist vaimustuses. Shin Young on tööl ning keegi kustutab tuled. Naine jookseb järgi ja leiab eest pimeda koridori mis on täidetud põlevate küünaldega. Lõppu jõudes on seal Min Jae kes üritab naisele selgeks teha et ta on naisest huvitatud kuid alguses vedas kihla ainult huvist. Ning siis teatab et naisel on paar halli karva. Kodus peab Boo Ki hallid karvad välja tõmbama. Tööl arutab Shin Young tööasju kui uksest astub sisse hallide juustega Min Jae.



Min Jae: Get all your dating and love counseling from me, instead of nitpicking my lyrics.

Boo Ki: Didn’t you see Min Jae eyes? Are you really that bad reading men eyes?

Da Jung: Answer it and kill him!

Min Jae: I love you mom, but I can’t become your life and dream

Sang Mi: You don’t sound like a son who came from me.

Shin Young: If a person who must go leaves, shouldn't there be a person who must come?

Da Jung: Why you have to be so strong? Are the ones without a man always so strong?

Boo Ki: Give me a break


Min Jae: I’m thinking
Guy: About what?
Min Jae: About what it would have been like if I had been born 10 years earlier

Shin Young: I felt love for a kid who was born when I was memorizing the alphabet.

Da Jung: It’s better than a kid who was born when you were collecting your pension.
Boo Ki: If he's born when you're collecting your pension, he'd be a grandson


Ban Seok: Hey, when you laugh like that, you kind of look sexy. Should I smile like that in front of Da Jung?

10/6 (Min Jae ja Shin Young võiks juba ära leppida ja õnnelikult koos olla... see küünla koht oli nii armas :D aga see hall pea... sellega peab veel harjuma... nii tahaks näha Min Jae ja Shin Youngi nägusi näha kui Sang Mi Sang Woo käima hakkaksid ja korea keelses sarjas on ladina keelne laul :D )

29.4.14

Just you [s1 ep15] (2013)

Qi Yi ja Liang Liang lähevad õnnelikult koju ja söövad kuti isaga koos lõunat. Seda näeb pealt ennast ilusaks teinud Jia Yu ning tal tekivad hingamisraskused. Ta läheb koju ning sinna tuleb õnneks ta sõbranna Na, kes aitab tal rahuneda. Jia Yu räägib mis ta oma eksile teinud on ja milline mees nüüd on ja Na kuulab seda teadamata et tegu on ta enda pojaga kellele haiget tehti. Hai Bo kaitseb Cui Xiad ning ei suuda enam bossi suhtekeelule vastu olla ning kirjutab lahkumisavalduse. 

Sõbrad on uhked et Hai Bo jäi endale kindlaks. Princess ja Kate uurivad mis juhtus Qi Yi ja Liang Liangi vahel kui nad kohvikus vaidlesid ja siis ära kadusid. Liang Liang mõtleb suudlusele ja see ajab teda kihistama kuniks sõbrannad saavad aru et nad suudlesid, siis aga tuleb Jia Yu kes tahab Liang Liangiga rääkida ning süüdistab teda valetamises, et too ikkagi mehe juurde tagasi kolis peale seda läheb ta Qi Yi juurde ja teatab et tema on ainus kelle armastust Qi Yi väärib. Dean ja Qi Yi mängivad korvpalli.

Liang Liang valib riideid ja avastab oma riidekapist luugi ning avab selle ja sealt leiab karbi koos fotoga, kus on väike poiss koos vanematega. Pildilt tunneb ta ära Qi Yi isa ning eeldab et väike poiss on Qi Yi. Samal ajal paneb Jia Yu riideid oma sõbranna Na  kotti ning leiab fotoalbumi kus on täpselt sama pilt sees ning taga infoks just Qi Yi sünnipäev. 

Liang Liang vaatab pilti ning Qi Yi ja ta isa näevad ka seda. Siis aga meenutab Qi Yi isa kuidas tegelikult asjad olid. Nimelt läks isa ärid pankrotti ning nad tegi emaga võltslahutuse ning naine sõitis minema. Mees lubas asjad 3 aastaga korda seada aga siis ei julgenud ta enam naisega ühendust võtta ning pole teda tänasepäevani leidnud. Selle pildi sinna põranda alla pani väike Qi Yi kunagi. Järsku aga teatab Liang Liang et too naine tundub talle tuttav ning mehed teevad suured silmad pähe. Liang Liang lubab mõelda kus ta on varem naist näinud. Hiljem lähevad nad kolmekesi, tegelikult neljakesi, Ming Ming ka kaasas, välja jalutama ing mehe isa imestab miks Liang Liang kutsub Qi Yi'd ka väljaspool tööd ülemuseks.

Nad lähevad Buzzi kohvikusse ning Princess tahab Qi Yiga rääkida Liang Liangist. Peale seda viib Liang Liang poisi ruttu endaga poodi kaasa, et Princess ei saaks hakata jälle igasugu küsimusi esitama. Kui need kaks on lahkunud siis Qi Yi isa, Princess ja Buzz muigavad omaette ning on rõõmsad, et noortel asi susiseb. Poes tahab Qi Yi et Liang Liang ta nime ütleks ning lõpuks suuda neiu noormehe nime välja öelda. Siis aga plaanivad nad teha borzisuppi ning Qi Yi räägib, et kord tuli ta ema tema juurde ja tahtis et poiss temaga kaasa läheks aga Qi Yi valis isa kuna leidis, et isa jõi salaja ning tahtis kord suure koguse tablette koos alkoholiga võtta ning leidis et isa vajab teda rohkem. Peale seda lähevad nad tomateid otsima ning kui need kaks on edasi läinud tuleb sama leti juurde tomateid otsima Na, kes on poes koos Jia Yuga ning näeb jälle Liang Liangi.

Poes astuvad samasse riiulivahesse Qi Yi ja ta ema aga mõlemad otsivad mingit toodet ning kõnnivad teineteisest mööda. Liang Liang ja Qi Yi aitavad isal süüa teha ning neil on tore aga veelgi lõbusam on neil koos nõusid pesta. Hiljem tuleb Qi Yi Liang Liangi juurde koos rendilepingu ja maja reeglitega ning naine kardab et ta viskab ta välja aga mees rebib paberid hoopis puru ning Liang Liang kallistab teda ning naeru saatel, et nad pead ära lõid, korjavad nad paberid taas maast üles. 

Tööl aga tulevad Kate ja Alex koos kohale aga mees jääb välja ootama. Hai Bo räägib veidi Qi Yiga ning Kate tunneb huvi kus on Liang Liang. Hiljem uurib Qi Yi Deanilt mingi tegevuse edenemise kohta.

Qi Yi: You can like me. But right now, I can’t tell you that I like you. I still haven't found that rose that wouldn't wither.

Hai Bo: Cui Xia.
Qi Yi: Who?
Hai Bo: Cui Xia.
Qi Yi: I can't hear you, can you speak up?

Jia Yu: Qi Yi, don’t me my enemy

Dean: This is what I expect from someone who deserves Liang Liang's love.

Qi Yi dad: People need a partner, no matter what.

Liang Liang: You're so cute when you're jealous.

Liang Liang: (to Ming Ming) This is a small step for human. But it’s a big step for your dad.

10/9 (Princess kuidas sa saad öelda Aaronile ugly face??? ma vihkan selliseid nõmedaid napikaid..kus nimesed võiks ju teineteist loogiliselt märgata aga ei märka..- kõik on liiga hea et tõsi olla... Qi Yii...love youuu :D )

28.4.14

It started with a kiss [s1 ep1] (2005) - 惡作劇之吻

Xiang Qin on armunud kooli populaarsesse ja kõige targemasse poissi Zhi Shu. Lugu on sama mis PLAYFUL KISS ainult et see on Taivaani versioon.

Tüdruk tahab poisile anda kirja, kus räägib oma tunnetest kuid poiss kõnnib lihtsalt mööda ja suurest pettumusest kukub tüdruk sinna samma teepeale pikali. Zhi Shu sõber tahab lennuki kohta küsida, kuid poisi tähelepanu pälvib hoopis maas lamajal. Poiss väljendab oma arvamuse tüdruku kohta ja lahkub.

Peagi saab kogu kool teada, et kooli üks rumalamaid armastab kooli kõige targemat. Ning see pakub kõigile nalja. Zhi Shu ei tee ikka tüdrukust välja. Ka siis mitte kui tüdruku sõbrad ja poiss, kellele tüdruku meeldib, seda nõuavad.

Xiang Qin kolib isaga uude majja, kuid toimub maavärin mille tagajärjel maja koost laguneb. Appi tulevad aga mehe vana sõber oma naisega ja pakub enda juures elamispinda. Samal ajal teevad tüdruku sõbrad koolis korjanduse maja korda tegemiseks. Ka Zhi Shult küsitakse aga ta pole eriti nõus.

Õhtul kolivad Xang Qin ja ta isa uude majja. Suureks on aga Xiang Qin üllatus kui majast väljub ja appi tuleb pere suurim poeg ja selleks pole keegi muu kui Zhi Shu. Poisile pakub see olukord aga nalja ja ema on õnnelik, et noored üksteist tunnevad.

Jiang Zhi Shu: Could it be that you have nothing else better to do in your life?

Zhi Shu: I hate woman without a brain.


Mom: I heard that you and Zhi Shu goes to the same school but in different classes.
Xiang Qin: Yes
Mom: Have you two seen each other around the school? Do you know each other?
Xiang Qin: Yes
Zhi Shu: Although our class level is separated very far we're become quite familiar with each other recently.



Boy: If there weren't you, then Xiang Qin wouldn't be on that situation
Zhi Shu: I didn't call for the earthquake.


10/7 (Tundub ka samamoodi naljakas kui korea versioon, nii et elame näeme. Muidugi ei ole eriti põnev vaadata selles suhtes, et mõlemad versioonid on ühe manga järgi tehtud aga samas jällegi kuidas keegi olukorda lahendab)




25.4.14

When love walked in [s1 ep11] (2012)

See et tüdruk peab hakkama firma asju õppima, pakub Yu Jiangile nalja. Samas ei meeldi see idee tüdrukule sugugi. Hiljem läheb neil kahel ütlemiseks ning Ya Yin saab mehe peale vihaseks. Hommikul läheb ta Qiongi juurde ning too saadab ta koos Shang Liniga galeriidesse. Ühes neist on ka Shang Lini tööd üleval ja selleks on Ya Yini nägu, erinevates toonides.

Ya Yinil tekib idee. Ta õpetab valvuritele uue tantsu, kui Chairman tuleb, et siis tervitada, onu Mo stiili muudab ja paneb värvilise pluusi selga, töötajad kodus kannavad ka Hawaii stiilis riideid ning koju saabuv Chairman ei saa aru mis toimub, siis saab teada et asjade taga on Ya Yin. Lapselaps käsib vanaisal puhata ning peale pikka peale käimist on mees nõus puhkama ja hiljem teatab et tegelikult kulus üks väike puhkus ära tõesti.

Siis aga mainib Ya Yin oma isa ja vanaisa saab vihaseks. Peale seda läheb Ya Yin Shang Liniga tema juurde ja nad ajavad Qiongiga juttu. Siis saabub Shang Lini ja Qiongi isa ning kui nad kahekesi jäävad siis teatab Manager Li Ya Yinile, et Yu Jiang näeb Ya Yini kui oma vaenlast ning isikut kes tahab temalt vanaisa ära võtta. Yu Jiang saabub koju ja saab üllatuse osaliseks kuna valvuril on uus tervitustants. Siis teeb ta endale võileibu ning Ya Yin tuleb appi. Ta püüab poisile selgeks teha et ei kavatse vanaisa talt ära võtta ning Yu Jiang saab vihaseks ja lahkub lauast.

Shang Lin tunnistab õele et talle meeldib Ya Yin. Ya Yin tuleb nende juurde ja palub abi kuna läks seekord Yu Jiangiga ikka väga tülli. Sõbrad teatavad talle, et seekord läks tüdruk oma süüdistustega poisi kohta väga kaugele, kuid lubavad olukorda lahendada ning kuulevad Ya Yinilt et tüdruk sai idee üldse selle kohta nende isalt. Seepeale tormavad need kaks isa juurde ja nõuavad selgitust. Qing Feng vaatab ajakirjaniku nimekaarti ja nõuab emalt selgitust miks on emal tolle mehe nimekaart kes kirjutas Yu Jiangi kohta selle süüdistava artikli.

Ya Yin: It’s just that I’m going to explode of anger because of that dinosaur.

Chairman Yuan: Did I enter the wrong place? Is this Hawaii?

Shang Lin: In this world, it's rare that there are a few enterprises that can accept that dinosaur.

Yu Jiang: From just now, you have been saying some weird things. Have you taken the wrong medicine?

Yu Jiang: So from now on, the further you are away from me, the better.

Qiong: Ya Yin, this time, you really said the wrong things.
Shang Lin: You not only said the wrong things, you stepped on his weak spot.

10/8 (Mingi tõde hakkab välja kooruma..)

24.4.14

Cake Boss [s6 ep28] -up up and away (2014)

Tahetakse torti mis tuuakse kuumaõhupalliga kohale ning napooleoni kooki :D

Napooleini kook sai kohale viidud õnneks ühes tükis, kuigi see värises liigutamisega ikka päris hästi. Prantsuse kokale meeldis see tort väga hästi.

Vahepeal korraldas Buddy oma töötajate seas hääletuse parima küpsetaja ja parima kaunistaja kohta, töötajad ise hääletasid ning Ashley aeg carlo'ses saab otsa ning tal on plaan oma äri avada.

Buddyl on probleeme Antoniga kes tegi ühed saiakesed vale suurusega ega kuula mida Buddy talle räägib.

Kuna Buddyl on tulemas pidu oma kodus, kus ka Tema töötajad on kutsutud, siis ta valmistab oma tütre ja pojaga selleks puhuks suure shokolaadi tordi.

On aega kuumaõhupallitort kohale viia... tort, mis kaeti suhkruvatiga, sulas... peale selle on neil kiire, sest tuul on muutumas ja pealegi ei mahu tort oma suurusega alusele. Tort elas siiski kõva maandumise üle ja meeldis rahvale. :D on aeg Buddy peoks. :D

Buddy: I’m gonna show even if I’m italian, I can make wonderful french cake

Antony: Even Einsten was wrong couple of times

Buddy: You know, nobody voted for me. I warn you, wait till I sign your tsheks next week

Buddy: I don’t know what gonna kill me- my cake or the baloon crash

10/8 ( Selle kuumaõhupalli kohal hoidsin hinge kinni :D aga super lahedad tordid igal juhul :D )

23.4.14

The woman who still wants to marry [s1 ep7] (2010) - 아직도 결혼하고 싶은 여자

Shin Young katsetab Boo Ki toodud sauna kui uksest astuvad sisse Da Jung ja Ban Seok. Shin Young paneb oma tuppa jooksu ning mees ei tea mida öelda või teha. Da Jung pakub talle teed.

Samal hetkel tuleb telekast Min Jae esinemine ning Shin Young kuulab seda läbi ukse ning Ban Seok vaatab sõbra esinemist telekast. Ka Sang Mi satub samale kanalile ja jääb kuulama.

Hommikul püüab Da Jung mõista kas Shin Young on armukade tema peale ja uurib kas tema ja selle mehe vahel ei olnud midagi, sest ta ei taha et tema ja Shin Young peaks mehe pärast tülli minema. Tööl aga tänatakse Shin Youngi selle eest et Min Jae eetris oli ja ta oli edukas. Min Jae rääkis, et Shin Young olla soovitanud tal esineda, kuigi naisel polnud aimugi. Da Jung ootab mehe kõnet.

Da Jung on meeleheitel. Juba on lõuna aga mees pole ikka helistanud. Ta läheb Boo Ki restorani. Samal läheb ka Sang Mi Boo Ki restorani ja tahab seal veini juua. Ka sööma tuleb Shin Young. Kõik naised lähevad kokatundi. Lõpuks Ban Seok helistab. Shin Young läheb minema ning teise kohta lõunat sööma.

Shin Young on tööl kui Min Jae talle helistab. Naine läheb poisile peale kooli vastu ning pöörab pea ära kui fännid tahavad poisiga pilti teha. Siis lähevad nad õhtust sööma ning Shin Young palub Min Jaelt teenet. Nimelt peab poiss võtma osa ühest saatest kus poiss peab teist naist suudlema. Min Jae keeldub aga kui Shin Young on nõus poisiga kinno minema, siis Min Jae nõustub. Kui Min Jae uurib et kas naine pole pahane et kutt teist naist suudleb, siis põikleb naine vastusest eemale.

Min Jae läheb sisse ning siis tuleb naine. Min Jae tahaks kaamerat puutuda aga naine paneb käe ette ning siis kui Min Jae on naist suudlemas, astub uksest sisse Shin Young ning viib poisi minema. Aga selgub et see stenaarium on küpsenud Shin Youngi peas ning ta ei julge tegelikult sisse minna. Ning olukord pole tegelikult nii nagu Shin Young ette kujutas. Sisse astub üks mees kes tahab Min Jae kaamera ära võtta kuid poiss lükkab mehe eemale ja jookseb minema. Ta haarab ka Shin Youngi.

Nad lähevad kohvikusse. Seal märkab Shin Young kuidas üks naine tänaval õpilase kaubikusse kutsub ning mõne aja möödudes nad koos kottidega välja tulevad. Ta kutsub töökaaslased kohale ninhg üks mängib õpilast. Selgub et nad müüvad mingeid tooteid. Too naine aga teatab et nad müüüvad ka meesssoost õpilastele midagi. Taaskord vaatavad kõik Min Jae poole ning kutt lähebki. Shin Young hoiab kaubikul silma peal, aga siis sõidab buss järsku minema. Shin Young püüab poissi kätte saada, aga ta telefon on välja lülitatud ning Shin Young on murest murtud ega tea mida edasi teha.


Järsku ilmub tema ette Min Jae käes suured ostukotid. Selgub et ta palus ennas teise auto juurde viia, kus veel asju müüdi. Min Jae ja Shin Young lähevad Boo Ki restorani ning seal palub poiss Shin Young oma tüdrukuks. Alguses ajab naine vastu aga Min Jae suudab teda tunnistama oma tundeid saada ning nad hakkavad käima.

Da Jung läeb Ban Seokiga lõunale ning seal uurib naine kas mees tunneb Shin Youngi ja mees teatab et naine oli tema patsient, muud midagi. Siis uurib Da Jung et kas too noor sõber Min Jae oli see kes tegi kihlveo vanema naise südame võitmiseks. Alguses ajab Ban Seok vastu aga naine teeb sellest järedused ning õhtul kui Shin Young kutsub sõbrannad oma suhet tähistama, teatab Da Jung, et sõbranna ei saa Min Jaega koos olla, sest too tegi tema peale kihlveo.



Da Jung: Hey, was it really him? Are you sure you weren't wrong becauce you panicked while wearing that wierd plastic bag?

Min Jae: I don’t want to share my first kiss in a place like that.
Shin Young: What a lie
Min Jae: It’s not lie
Shin Young: Aren’t you 24? You’ve even gone to the millitary
Min Jae: What does age and the millitary have anything to do with this?


Boo Ki: If you have nothing else to do, then just come and learn how to cook


Min Jae: They like me, but it’s not like I like them

Shin Young: Allright. I’ll go dressed up as a man.
Min Jae: Go ahead.

Min Jae: I’ll do your favour if you go to the movies with me on the weekend.

Min Jae: What kind of a woman is this driven in her career?
Shin Young: That's also why I was dumped by my old boyfriend

College: If something really happens to Ha Min Jae, you're going to have a hundred thousand anti-fans


Min Jae: Please be my girlfriend
Shin Young: That's going to be hard
Min Jae: Why?
Shin Young: You're much too young for me
Min Jae: Then how old do you want your guy?
Shin Young: Maybe 32?
Min Jae: Then wait while we're dating, because I’ll be 32 someday

Boo Ki: Now they're really started dating.

Shin Young: What happened? Even your phone was turned off
Min Jae: I turned if off so you'd worry

Shin Young: I’m afraid I’m going to like you
Min Jae: You already like me


Min Jae: Don’t bring your car, when we going to watch movie, so I can bring my car

Min Jae: That’s why you’re still alone. You think too much. Your heart wants to go, but your brain stops you. I said, if that man appears, I’ll let you go.

10/8 (Endisel hea, mul oli korraks paanika, et mis Min Jaega juhtus, siis aga õnnelik, et Min Jae ja Shin Young on koos aga nüüd olen pahane, et Min Jae selle kihlveo üldse tegi...)

22.4.14

Just you [s1 ep14] (2013)

Liang Liang on shokis ning Dean viib ta koju. Jia Yu helistab Qi Yule ning kui mees tööle läheb siis ootab naine teda kabinetis. Qi Yi on vihane ja näitab kaamera salvestust ning nad vaidlevad. Liang liang uurib Deanilt kas too teadis et Jia Yu oli Qi Yi eks. Jia Yu palus enne kui Liang Liang kohvikust lahkus, temal majast välja kolida. 

Liang Liang pakib asju ning Jia Yu ja Qi Yi tülitsevad. Naine anub et mees annaks talle andeks aga Qi Yi ei taha sellest midagi kuulda. Liang Liang on tagasi tööle võetud ning suhtekeeld kestab endiselt. Kate nõuab Jia Yult aru miks Liang Liang tagasi pole, kuid naine ütleb et ei tea. Dean on vihane Qi Yi peale ja nõuab tal mismoodi mees kavatseb olukorda lahendada ning talle ei meeldi et Jia Yu jääb tööle seniks kuni temaga seotud projekt on valmis. Qi Yi läheb koju ja avastab et Liang Liangi asju pole.

Liang Liangi telefon on bossi käes ning too ise on Kate ukse taga. Korra astub sealt ka Qi Yi läbi. Ta jätab telefoni lauale ning valmistas ka suppi. Hommikul on ta taas platsis. Aga Liang Liang ei taha tagasi kolida. Liang Liang teatab Jia Yule et kolis välja ning too tahab kohe õhtul Qi Yi juurde minna aga mees ei võta vedu. Liang Liang ostab ikka kaks hommikusööki kuid selgub et Jia Yu on toidu juba Qi Yile toonud. Ta sööb üksi kuni tuleb Dean ning uurib kas naine ikka ei taha tagasi Qi Yi juurde kolida. Ning teatab et kõik mida Jia Yu talle rääkis, oli ainult sellepärast et muudmoodi ei saanud ta enam Liang Liangi Qi Yi juurest eemale, sest mees on ju tegelikult Liang Liangi armunud. Liang Liang ei taha seda eriti uskuda ning keeldub ka oma tundeid tunnistamast sest ei taha et Jia Yu oleks kurb. Dean ei suuda oma kõrvu uskuda.

Liang Liang kavatseb teha nägu nagu talle ei meeldiks boss enam. Vaatamata sellele et Liang Liang ei ela enam Qi Yi juures, siis ei võta mees ikka vedu Jia Yuga ning naine on meeleheites sest mees ei kavatse talle andestada ning on nõus ainult tööalaselt suhtlema. Liang Liang igatseb meest väga ning see paneb Princessi väga muretsema.

Qi Yi isa tuleb pojale külla ning uurib kus Liang Liang on. Qi Yi tormab tüdrukut otsima ning nad tormavad mööda linna ringi. Lõpuks jäävad teine teiselpool maanteed seisma ning Liang Liang tunnistab et armastab meest ning püüab sellest üle olla sest teab et on niigi firmas kehtivate reeglite vastu eksinud. Qi Yi astub keset maanteed suure liikusega ning autod saavad enne teda õnneks pidama ning ta jõuab Liang Liangini. Ta suudleb naist.

Jia Yu: You’ve really fallen for Cheng Liang Liang?
Qi Yi: I don’t need to answer your question.

Liang Liang: Was boss's breakfast always this disgusting?

Qi Yi: You kept on making mistakes and kept on apologizing.

10/9 (FINALLY THEY KISSED!! Elu pikim maantee ületamine ma arvan..)

21.4.14

TUTVUSTUS: 惡作劇之吻/It started with a kiss [Ep1-30] (25.9.2005 - 12.2.2016)

Miks ma seda vaatama hakkasin oli põhjuseks, et ma vaatasin ära Lõuna-Korea versiooni Playfull kiss ja siis sain teada, et tegelikult on veel Jaapan ja Taivaani versioonid ka olemas ja tahtsin näha kuidas need on lahendatud.

FAKTID:
Also known: 惡作劇之吻
Directed: Chu Yu-ning
Starring: Ariel Lin, Joe Cheng, Jiro Wang
Country of origin: Republic of China (Taiwan)
Original language(s): Mandarin
No. of episodes: 30
Running time: 70 mins
Original release: 25 September 2005 – 12 February 2006

TUTVUSTUS:
Yuan Xiang Qin on noor neiu, kes elab koos isaga ja talle meeldib väga kooli kõige targem poiss Jiang Zhi Shu. Lõpuks suudab neiu end kokku võtta ja poisile armastuskiri anda, kuid poiss annab selle tagasi kuna see on täis kirjavigu.

Siis aga juhtub õnnetus ja Xiang Qin kaotab kodu ning tema isa sõbra pere võtab nad enda juurde aga õnneks/kahjuks ppole selleks perekonnaks keegi muu kui Jiang Zhi Shu perekond.

Nüüd peavad nad koos elama ja hakkama saama ja nalja saab.

TEGELASKUJUD:

Ariel Lin - Yuan Xiang Qin
Noor hakkaja neiu, kes pole küll eriti tark, aga üritab, sest talle meeldib kooli kõige targem poiss Jiang Zhi Shu.


Joe Cheng - Jiang Zhi Shu
Jiang Zhi Shu on noor ja väga tark poiss, geenius lausa ja on kooli kõige targem ning on olude sunnil sunnitud elama koos Yuan Xiang Qingiga.

Jiro Wang - Jin Yuan Feng
Jin Yuan Feng on aga meeletult armunud Yuan Xiang Qini, kuid tüdruk ei taha teda ning poiss üritab teda kaista Jiang Zhi Shu eest.

HETKEID DRAAMAST: