31.1.14

Late blossom [s1 ep1] (2012)

Manseok on vanamees, kes veab inimestele piima laiali ning ühel päeval nõuab ta tänaval aga kõva häälega ühelt tellijalt raha välja. Terve tänav kuuleb seda ja kohale kutsutakse politsei. Üks üksik naine Yibbun, kes korjab vanapaberit kokku ja teenib sellega elatist, vaatab seda pealt ning Manseok laenab talt kasti, et ennast politsei eest peita. Lõpuks viskab terve tänavarahval üle ning Oh Tagu peab võla ära maksma kui tahab Manseokist lahti saada. Manseoki lapselaps on Yeonah aga tahab et vanaisa piima vedamise ära jätaks ja kodus puhkaks.

Manseok veab taaskord piima laiali ning kohtub tänaval uuesti Yibbuniga kui tema rolleri alt lendas kivi ja naine seepärast kukkus.

Grandson: Granpa, I beg you please put on your hearing-aid
Manseok: You wanna explode my ears when taking the motorbike and wearing this?

Manseok: Someone who always overslept in the morning would do morning  exercise?

30.1.14

You're beautiful [s1 ep12] (2009)

Taekyung ei suuda isegi uskuda et suudles Mi Nyeod ning lahkub kiirelt kuid jookseb kokku Youiega ning too näeb tulemas Mi Nyeod ning tahab et Taekyung ütleks mis toimub. Taekyung teatab et Mi Nyeo ei tähenda talle midagi.

Shinwoo  tuleb Mi Nyeo juurde ja on talle seltsiks ning kui nad sööma lähevad, näeb neid Taekyung kes on endalegi arusaamatult vihane.

Taekyung sööb oma ema ja oma manageriga ning saab teada et lugu mille kallal ta ema tahtis et too töötaks, on kirjutanud keegi mees, kes on surnud ja et ema otsib mehe kaksikutest lapsi, kellele kunagi küpsiseid tegi ja emaks olema nõustus. See teeb Taekyungile haiget ja  ta sõidab vihasena koju.

Mi Nyeo tahab Taekyungile saata sõnumi et temaga on kõik korras aga kirjutas et talle meeldis suudlus ja ta kiirustab Taekyungi tuppa et telefonist sõnum kiustutada aga ta ei tea parooli ja Taekyung ütleb selle ja kustutab seejärel Mi Nyeo silme all sõnumi.

Toimub pildistamine ning ükski poistest ei taha Youiega tegemist teha. youie aga paneb nad teda teenindama ning kuuleb stilistilt et Mi Nyeo tahaks ka ilus olla ja lubab enda meiki ja riideid kanda.




Hakkab sadama ja Kodi teeb Mi Nyeo ilusaks ja kutsub Shinwoo tema juurde, samal ajal Youie ja Taekyung jalutavad ja lähevad aiamajja kus ka Shinwoo ja Mi Nyeo on ning Taekyung on üllatunud nähes meigitud Mi Nyeod ja vihane et too on koos Shinwooga.

Ta ei suuda mõista mis temaga toimub ja nähes Hoon Yi käes fotosi, kuuleb et Mi Nyeo hoiab oma ninast kinni et oma tundeid kontrollida ja pildilt et Mi Nyeo hoiab ainult Taekyungi nähes ninast kinni ja otsides Mi Nyeo koti läbi, leiab ta parandatud juukseklambri ja tormab nutvat Mi Nyeod otsima.

Ta leiabki tüdruku ja teatab et Mi Nyeo võib teda armastada.




Taekyung: I was extremely mad and lost my mind

Youie: Are you still mad at me?
Taekyung: I’m not mad at you. I  just don’t want to talk to you as  usual

Youie: Don’t I look like Marie Antoinette?
Taekyung: You look luxurious and pretty. In other words-fake however, do you know how she  ended her life?
Youie: How did it end?
Taekyung: Guillotined

Youie: I fell like we're making romantic movie walking in the rain like this.
Taekyung: I feel like I’m in a movie too, since I’m with you. It’s a scary horror movie.

Shinwoo: I know you cry because of Taekyung. Because you are in love with him.

Taekyung: I was suprised how she looked and I got mad because she was with someone else. Seeing that, I am sick. because I’m sick, I lost

Taekyung: Mi Nam, you have my permission to love me.

10/9 (Lõpuks mõistab ka Taekyung et tüdruk talle meeldib.. no ausalt.. )



29.1.14

Hannah Montana: Forever [s4 ep9] - I'll always remember you (2010)

Miley kutsub Jesse külla, et poisile tõtt rääkida. Ta isegi harjutab seda Lillyga kuid kui poiss tuleb, siis Miley üllatuseks poiss juba teab, et ta on Hannah Montana. Siis aga lepivad nad kokku, et ta on Miley poiss ja mitte Hannah Montana. Kuid Hannah Montanal on kontsert ning selle lõppedes annab Jesse Hannahle musi ning nüüd on ta ametlikult Hannah Montana poiss ega saa ringi jalutada avalikult Mileyga.

Jesse tuleb ja kallistab Miley ning see uudis levib kõikjal ning nüüd arvatakse et Jesse petab Hannaht. Miley võtab asja naljaga kuid Jesse võtab asja tõsiselt ega saa aru kuidas Miley asja nii rahulikult suhtub. Jesse teatab et ei suuda olla Mileyga kuni asjasse on ka Hannah segatud.

Isa püüab Mileyt lohutada kuid siis hüppab Lilly tuppa Standfordi vastuvõtu avaldustega. Miley ei saanud sisse ning Lilly teatab et ei saanud ka, kuid Robby Ray teatab et sai ju ning selgub et Lilly sai. Miley sõidab ülikooli et teada miks ta sisse ei saanud. Selgub et Lilly oli koolis aktiivsem kui Miley, kuid Mileyl oli tegemist muusikakarjääriga.

Kui direktor teatab et las Miley ütleks kasvõi ühte asja mida Miley on teinud siis Miley peaaegu teatab et on Hannah Montana aga ei ütle, sest on kindel et naine ei usuks seda. Miley sõidab koju. Lillyl tuleb ideel, et Miley võiks öelda, et ta oli Hannah Montana assistent, ning Miley on vihane miks ta selle peale 200 miili tagasi ei öeldnud ning põrutab tagasi ülikooli.

Direktoril on vaja tõestust et Miley oli Hannah Montana assistant. Miley sõidab uuesti koju, et seal Hannah Montanaks riietuda ja siis tagasi kooli sõita. Kodus uurib Lilly miks Miley Hannah Montana hädajuhtumipaketti ei kasutanud, kuid Miley teatab et ta unustas selle olemasolu ja põrutab vihasena tagasi kooli.

Selgub et isegi kui Miley on Hannah Montana assistent siis on ta nimekirjalõpus ning võibolla saab sisse. Aga kui Miley ja Hannah oleks sama inimene, siis saaks ta kohe sisse. Miley peaaegu paljastab oma saladuse kuid loobub ja lahkub.

Lilly lubab oodata kuni järgmise aastani, siis ehk saab Miley ka ülikooli. Ukse taha tuleb vabandama Jesse. Ning Miley ja Jesse lepivad ära. Miley läheb riided vahetama. Hannah Montana tuleb ja teatab Mileyle, et kas Miley suudab elada ülejäänud elu sellega, et Lilly ja Jesse teevad sellised järelandmisi ja loobuvad oma võimalustest et Miley saaks olla Hannah. Alguses Miley teeb näo nagu see ei läheks talle korda aga kui ta tuppa astub siis on ta kindel et Lilly ja Jesse on ta peale pahased aga ei ütle seda.

Miley vaatab Hannah Montana albumit. Robby Ray läheb temaga rääkima. Peale seda läheb Miley Hannah Montana riidekappi ja meenutab aegu kui ta oli Hannah Montana. Siis aga otsustab Miley tõtt rääkida.

Hannah Montana läheb uuesti Jay Leno saatesse, et seal kõigile tõtt rääkida. Siis aga hakkab Hannah laulma. Aga enne võtab ta paruka peast ning näitab kes ta tegelikult on.


Robby Ray: Oh sweet nipples.. can't you just worn a guy?

Jesse: Woh, walk me to the coach can't be good

Miley:..not tell you that...
Jesse: You are Hannah Montana
Miley: Please don't interrupt me.. hah?

Jesse: Hey Lola
Lilly: Yess finally somebody knows Lola 

Hannah: Lennie, get a life

Miley: Good luck with that
Lilly: Yeah I know

Lilly: Don't you have a omlet to make mister? 
Robby Ray: And I wondered why Oliver is always on tour. That boy is not as dumb as I thought he was

Lilly: You taken me into your house
Robby Ray: Who's..
Lilly: Omlet
Robby Ray: Yes ma'am


Lilly: Who's wants drive?
Miley: Come on Lilly, could you just once say what you think
Lilly: I was thinking who wants to drive... and now I thinkin mabye I should..

Laulud:
 "Barefoot Cinderella", "I'll Always Remember You", "Wherever I Go" 

10/8 (Ilusad laulud aga kurb... vahel tundub küll, et kõik keerlebki ainult Miley ümebr, ses mõttes et kõik peavad tegema nii et tal oleks kõik kõige parem aga samas ongi ju see sari fokuseerinud Hannah Montana ja Miley Stewardi elule..)



28.1.14

Just you [s1 ep3] (2013)

 Mama Cheng teeb Qi Yile hommikusööki ning tundub et poiss hakkab nendega harjuma kuid siis hakkab Mama Cheng koristama ja korjab kokku musta pesu, ka Qi Yi omad ning kui Liang Liang neid kuivama paneb avastab ta kuti riided ja ütleb emale et saabub kolmas maailmasõda kui kutt seda kuuleb. Qi Yi tahab oma tuppa minna kuid Mama Cheng keelab kuna Liang Liang on seal...kostub kolin ja poiss läheb vaatama ja leiab Liang Liangi oma aluspesukorvi juurest. 

Õhtul loeb Qi Yi Liang Liangi raportit kuid see on alla igasugu arvestust ning tüdruk peab uue kirjutama.. nii kirjutab ta seda terve öö..ja suureks õnneks sobib seeka Qi Yile. 

Saabub aeg kui Qi Yi peab kohtuma Jang Hai Boga. Qi Yi lahkub kuid Liang Liang tormab järgi ning suures segaduses haarab tüdruk oma õige raporti endaga kaasa ning Qi Yi võtab vale raporti kaasa.. Kohe kui tüdruk seda märkab tahab ta kutiga ühendust saada aga ei õnnestu ning siis võtab ta takso ja sõidab kutile järgi. Ühes söögikohas teeb kutt peatuse aga Liang Liangil ei õnnestu kutti kätte saada ning sealne müüa arvab et tegu on armastajapaariga kus neiu mõistis oma tundeid poisi vastu.

Poolel teel õnnestub kaastöötajatel saada Qi Yi kätte ning too kuuleb et vale raport on kaasas. Toimub kohtumine ning sinna jõuab ka Liang Liang aga Qi Yi annab vale raporti ning nad peavad välja mõtlema plaani et see välja vahetada...nad jälitavad mees terve päeva kuid ei saa mahti vahetuseks. Õhtul peab Liang Liang ronima tuppa aga saab napilt enne välja kui mees ta avastab aga raporti nad ikka vahetatud ei saanud.

Siis tuleb neiul plaan teha kohvi istanduses kära ning kui Jang Hai Bo uurima läheb, vahetab ta jutud ära. Samal ajal arvavad sõbrannad et midagi suurt susiseb nende kahe vahel.. sest nad said kogemata Qi Yilt kõne kui need kaks üritasid akent avada ja saavad asjast valesti aru..

Hommikul viib Qi Yi tüdruku koju ning neiu arvab et on vaba päev aga tulles pesust kuuleb ta Qi Yil et ei tohi tööle hilineda..

Liang Liang: If he knows that his clothes were washed with the others clothes, he’ll go crazy..

Cheng Mama: Cheng Mama didn’t know that you don’t like it when people touch your stuff.

Cheng Mama: The nurse must have given me the wrong child back then.

Qi Yi: You’ve finally brought your brain to work?

Qi Yi: Don’t leave your fingerpritns on my car

Liang Liang: Be careful on the road, you might get hit by car

10/8 (Qi Yi sa ei võinud 2 sekundit kauem ringi vaadata kuniks plika oma uimase pea kraavist välja raatsib ajada..??)

27.1.14

Fondant garden [s1 ep5] (2012)

Guai Li'le meeldib Xi Huan, aga mõistab et poisile meeldib hoopiski Mi En. Samas saab ta aru et Mi Enile meeldib keegi, kes talle pidevalt helistab, selleks on Han Xiang. Õhtul saavad Mi En ja Han Xiang kokku ning neid näeb Xi Huan, kelle Han Xiang kohe ära tunneb. Selgub et Xi Huan teeskleb mälukaotust kui palub vennal suu pidada. Too lubab hoida suu kinni ning tudvustab venda teistele kui Han Ji'd. Hiljem saab Xi Huan teada, et vennale meeldib Ai Lin ning kui Han Xiang uurib miks poiss seal on siis ei ütle ta midagi.

Kuna Han Xiang ütles et Xi Huanil on raha probleeme siis peab ta nüüd kõvasti ennast tõestama kohvikus ning Yin Jie paneb ta treppi pesema. Peale seda läheb poiss venna juurde ja palub mehelt raha, mille eest otsab stiilseid riided ja kinke teistele. Mi Enile see ei meeldi ning Xi Huan lööb kogu kohviku hommikuks läikima. Peale selle aitab ta kooke teha Mi Enil.

Ai Lin tuleb ja palub Mi En nii kaua teesklema kui saab oma koogikohviku ka Koreas otse seniori hoone juures püsti panna. Siis saab ta teada et Koreas otsis Yan Han Xiang tüdrukut ning mõistab et seniori nimi on Han Xiang, ning kuti nimi kellega Mi En kohtub ja suhtleb on ka Han Xiang.

Mi En ja Xi Huan viivad kooke kohale ja kohtuvad Han Xiangiga ning Xi Huan ei saa aru miks vend kutsub Mi Eni Ai Liniks. Ta nõuab tüdrukult selgitust ning saab tõe teada, ta tahab vennale seda öelda aga siis palub Mi En et kas kutt pole kunagi ise saladust varjanud ning teeselnud? Ning selle peale lubab poiss suu kinni hoida. Xi Huan, Mi En ja Han Xiang annab lastele väiksese tunni, pigem Mi En annab ja poisid vaatavad. Mi En hakkab kukkuma ning Xi Huan püüab tüdruku kinni...

Guai Li: I wish that I could become the necklace infront of his chest and stick to his chest.


Xi Huan: I’m exhausted to the point I'm half dead and you're saying that I’m making trouble.

Xi Huan: Fresh is already really scary. Overnight will cause death.

10/6 (Ma ei saa enam aru, et kas Han Xiang peab Mi En'i Ai Lin'ks ja Ai Lin'i Mi En'ks või meeldibki talle Mi En ise? Ning kas Mi En teab et senior, keda Ai Lin armastab on Han Xiang, kes meeldib ka Mi Enile? Ai Lin ei tea seniori täisnime? Peale selle pole ma ühtegi osa nii kaua vaadanud, tahaks juba teda mis edasi saama hakkab)





24.1.14

TUTVUSTUS: 그대를 사랑합니다/Late blossom [Ep1-16] (16.4 - 5.6.2012)

FAKTID:
Drama: Late blossom
Hangul: 그대를 사랑합니다
Director: Yoon Ryoo-hae
Writer:Kim Myunh-ho, Kang Pool
Starring: Lee Soon-jae, Jeong Yeong-suk, Kim Hyun-jun
Network: SBS plus
Episodes: 16
Release Date: april 16 - june 5, 2012
Language: Korean
Country: South Korea
Genre: Drama, romance, 
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Sari on tehtud sama nimelise filmi järgi ja räägib siis vanemast mehest Manseokist, kes teenib elatist piima laiali vedades. Siis kohtub ta Yibbuniga, kes tegeleb samal tänaval vanapaberiga ja armub temasse. Samuti on seal palju muid tegelasi.

TEGELASKUJUD:

Lee Soon Jae as Kim Manseok
Vanem mees, kes kaotas 7 aastat tagasi ootamatult oma abikaasa ja kes nüüd kohtub Yibbuniga ja too hakkab talle meeldima.

Jeong Yeong-Suk as Jung Yibbun
Naine kes elab samal tänaval kus Manseok ja ta tegeleb vanapaberi ja papi kokku korjamise ja müügiga.

Kim Hyun-jun as Jung MinChae
Noor politsenik, kes on üsna tark ja ilus ning lõi ka oma arvutimängu aga nüüd teenib elatist politseinikuna, sest tema loodud mäng tappis ühe inimese.

Kim Yoon-seo as Kim yeon-ah 
Manseoki lapselaps ja kes hakkab meeldima Minchaele.

HETKEID DRAAMAST:


23.1.14

You're beautiful [s1 ep11] (2009)

Toimub Mi Nami videoesitlus kuid poisid suudavad õigel hetkel tüdruku näo katta ning hiljem teatab Taekyung et Mi Nyeo peab jätkama teesklemist et on oma vend ning keegi neist ei lausu bossile sõnagi.

Mi Nyeo riietub Mi Namiks ning tema stilist mängib toda salapärast tüdrukut. Youie on paanikas mida ja kui palju Taekyung asjast teab

Shinwoo, Jeremy ja Mi Nyeo saavad teada et Taekyung on Youiega suhtes ainult et Mi Nyeod kaitsta. Youie lubab jätkata näitlemist et on hea, nende suhte Taekyungiga on ka endiselt alles ning Mi Nyeo on endiselt Mi Nam ning A.N.Jelli poisid jätkavad  oma tööd.

Jeremy nõuab et Mi Nyeo koliks Taekyungi toast välja koliks ning salamisi oleks tahtnud tüdruk ka poisi antud sea-jänese kaasa võtta aga ei julgenud, samas arvab Taekyung et tüdruk ei hoolinud sellest mänguasjast.

Mija läheb Mo Hwarani juurde ja leiab ta teadvusetuna vannist. Ta ei saa aru kuidas naisel on kõhul arm kui teadaolevalt pole ta lapsi sünnitanud.




A.N.Jelli poisid lähevad  Mi Nyeoga õhtul hilja poodi shoppama ning poisid meenutavad igat reklaami mida nad teinud on.

Mi Nyeo läheb tagasi konveretsisaali juukseklambrit otsima, mille Taekyung üles korjas ennist. Taekyung kuuleb tädilt et  tüdruk ei maga ja läheb teda saali otsima. Ta ei näe Mi Nyeod, kuna too peitis ära et teda ei avastataks ning viskab klambri maha. Tüdruk leiab ja püüab seda kodus kokku liimida.

Taekyung saab kõne ema olukorrast ning läheb teda vaatama. Koju jõudes aitab ta Mi Nyeol kokkuliimitud käed vabaks saada.

A.N.Jelli poisid lähevad parki sulgpalli mängima ning Taekyung ei ole just Mi Nyeo vastu eriti helde. Youie saab teada et Mi Nyeo elas enne kloostris ja kui vend tagasi tuleb pole neiul kuskile muljale minna kui  kloostrisse tagasi.

Mi Nyeo on mures et nüüd on Shinwoo jamas tema pärast ning on lahkelt nõus rääkima tolle neiuga kellest Shinwoo päriselt sisse on võetud ning Shinwoo lepib kohtumise kokku. Seda kuulevad pealt Hoon Yi ja Taekyung ning Hoon Yi arvab et Mi Nyeo armastab Shinwood ning ei taha lasta tal minna kohtumisele kuna teab et Shinwoole meeldib Mi Nyeo. Taekyung lubab  Mi Nyeole et hoiab ennast tema ja Shinwoo vahelt eemal kuna arvab et Mi Nyeole meeldib Shinwoo.

Hoon Yi tormab Taekyungi juurde kui Mi Nyeo valmistub Shinwooga kokku saama. enne kui tüdruk autosse istuda saab, haarab Taekyung ta käest ja tirib ta eemale. Nad vaidlevad ja ühel hetkel suudleb Taekyung enselegi üllatuseks Mi Nyeod.




Jeremy: She was a girl?

Mi Nyeo: The truth is, I’m not a man

Youie: it should be the end of Mi Nam not me

Taekyung: Before that we have  to deal with something
Jeremy: What it is?
Youie: Taekyung?
Taekyung: Something scary and fake

Youie: Taekyung, you keep pretending to be my boyfriend. Mi Nam, you keep pretending to be a man and you two keep pretending to be angels
Taekyung: That's right, and you keep pretending to be nice.

Jeremy: even a real sister and her brother dont share the same room. Mi Nam, even though you didnt consider Taekyung to be a man, you vant share the same room with him any more


Mi Nam: Taekyung, I
Taekyung: I dont want to hear the words "Thank you" or "Im sorry"

Mija: Why do I havet to pee so often?

Mija: I have saved the life of a famous singer

Mi Nam: Taekyung, thank you for everything
Taekyung: Do you mean you will never ask me anything again?

Jeremy: Mi Nam, we are going to supermarket !

Jeremy: Sngel chocolate for her smile.
Taekyung: It’s so cheesy
Shinwoo: I’m going to melt
Jeremy: I like mixes noodles better

Mo Hwaran: Life is so borning
Taekyung: Is it because you’re so bored you need to bring out your past?

Mi Nam: Taekyung, I caused you trouble again
Taekyung: It’s okay now, thanks to you, I was able to focus on your fingers than on some complicated thoughts.
Mi Nam: Did something happend?
Taekyung: Someone asked me to do something unfair.

Mi Nam: My heart is my secret

Hoon Yi: Taekyung, there’s a problem
Taekyung: I’m busy, don’t even talk about it if it’s about Mi Nam

Mi Nam: Keep ignoring me like you have
Taekyung: But I keep seeing you
Mi Nam: You’re not even looking clearly

Mi Nyeo: Since you’re so bright, everything is dark except you, right?

10/9 (Oh seda suudlust andis ikka 11 episoodi oodata :D aga jah.. Taekyung ja Jeremy endiselt minu suured lemmikud, kuid ma ei saa aru kas nad teavad et ta on tüdruk või annavad talle alati nii plikalike riietusi võrreldest teiste A.N.Jelli kutidega?)