3.9.14

Full house: Take 2 [s2 ep5.1] (2012)

Tae Ik manager leiab nad aga enne seda aeti kogu otsimismeeskond metsa noori otsima. Man Ok ei saa aru kuidas ta küll treilerisse sai, sest mäletab et oli õues, Tae Ik ei taha tunnistada, et hoolib veidi tüdrukust ja tahab eelmise õhtu käitumise unustada, ning manager loodab südamest et nende kahevahel midagi ei toimu ei praegu ega ka kunagi.

Kang Hwi läheb aga shopingule ja seal selgub et keegi on maksnud mõne toote eest ning ta läheb kirja järgi hotelli. Seal jälitatakse teda ning ukse avab üks hommikumantlis naine. Selgub et too on Kang Hwi ema. Ema tahab et poeg muusiku karjääri lõpetaks ja temaga koos Hiinasse läheks aga poiss ei taha kuulda ja läheb koju.

Tae Ik peab advertaiseri käest vabandust paluma, et teda metsas lõi, kuid poiss keeldub ja lahkub. Ülemus on marus. Man Ok ostis plaastereid, et poiss saaks oma selja korda ja Tae Ik viib tüdruku välja sööma. Kallisse restorani. Sel hetkel helistab Kang Hwi ja tahab et tüdruk tema juurde läheks. Aga Tae Ik ei lase enne tüdrukut minema kui kõik toit on söödud. Samal ajal meenutab Kang Hwi kuidas ta oma silma vigastas, ta sai klaasikilluga silma. Ta joob ennast täis ja siis tuleb sama tüüp kes hotellis teda jälitas ja annab poisile juua, millesse on mingi pulber segatud.

Man Ok läheb koos Tae Ik koju kuid avastab mis kell on ja näeb et Kang Hwi tuba on pime. Samal ajal viivad kaks tüüpi, kellest üks on Kang Hwi konkurent muusika ja reklaami alal, ta kuhugile...

Kang Hwi: Am I addicted to shopping? I'm not always shopping.

Kang Hwi: Stop looking, my face will wear out

Man Ok: Are going in? It looks expencive.
Tae Ik: It is

Man Ok: 570 000 won?
Tae Ik: Will you pay?
Man Ok: Mkm
Tae Ik: Then eat it , all of it.

10/8 (Paparatsod ja konkurendid on julmad. Arvata on et sellest tuleb nüüd Kang Hwile mingi suurem jama..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar