10.9.14

Full house: Take 2 [s2 ep5.2] (2012)

Hommikul ärkab Kang Hwi kuskil hotellis või motellis ja kutsub Go Dongi järgi. Samal ajal on bossi jutul aga Jae Hee, kes on too tüüp kes tahab Kang Hwi reklaami endale ja arvab et ebasüntsate piltidega on võimalik koht omale saada, ülemus pole sellega nõus ja lindistab salaja poisi juttu.

Kang Hwi ja Tae Ik lähevad harjutama ning keset proovi helistab Man Ok vanaisa ning tüdruk käsib vait olla, siis aga teha häält nagu nad harjutaksid aga Tae Ikle selline valetamine ei meeldi. Telekast näidatakse kuulsat näitlejat ja lauljat, kes on endiselt Take One poiste sõber aga see meenutab Tae Ik'le kuidas ta nägi kui Kang Hwi ja tüdruk tema juurest lahkusid ja kui ta neid otsima läksid siis suudles tüdruk poissi ning peale seda ei ole nende suhted eriti head.



Arst saadab ülemusele Kang Hwi tulemused ja kui poiss tuure maha ei võta siis võib ta pimedaks jääda. Kõik tugevad valgused ja suur stress ei mõju hästi. Boss laseb osta piletid ja saadab Kang Hwi minema enne kui tema öise peo pildid avalikustatakse. Vahetult enne lennukile istumist teatab ülemus pressikonverentsil, et Kang Hwi ei ole enam Take one's, et ta on nüüd bändist välja visatud, see on suureks shokiks Tae Ik'le, Man Ok'le ja Kang Hwi'le.

Kang Hwi: It's a relief that your grandfather's phone isn't a videotelephone, isnt it?

10/8 (Vaene Kang Hwi... )


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar