29.9.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep19] (2014)

Song Yi saab Jangiga kokku ja küsib mehelt mis Min Jooniga tegelikult on.Ta kuuleb et naine meeldis juba enne mehele kui mees naisele ning Min Joon püüdis kõigest väest sellest eemale hoida. Ning kui ta maale jääks siis ta jah sureks, sest muutused on juba toimunud, ta tunneb külma ja kuuma, mida ta enne ekui tundnud ning ta võimed pole enamnii tervaad kui enne.

Min Joon läheb Hwi Kyungi juurde ja meeson purjus kuid teatab et Jae Kyeong püüdis Song Yid tappa ja tappis ka ta vanema venna, kusjuures Hwi Kyung pidi mürgiga joogi vanemale vennale viima. Min Joon keelab asja sinna paika jätta ning nad mõtlevad plaani.

Min Joon läheb koju ning Song Yi nutab oma kodus. Hwi Kyung helistab vennale ning laseb lindistust. Min Joo ütleb Se Mile, et kardab et Hwi Kyung on ohus asja pärast mida ta mehele rääkis ning Se Mi püüab ühendust saada. Jae Kyeong tormab venna juurde ning näeb et too on puhta purjus. Ta tunnistab vennale et tappis Han Kyungi ning hoidis eksnaist Min Jood 7 aastat kinni ning plaanib ka väikevenna tappa. Siis aga ilmub kohale Min Joon ja võtab relva ära.

Ta viib Jae Kyeongi politsei kätte ning väljas on hunnik ajakirjanikke . Jae Kyeong teatab et Song Yi lemmikvein on naisele ohtlik. Nimelt on selles mürk ja Min Jooni nimel. Min Joon saab vihaseks ja tahab mehe tappa aga kuna on palju ajakirjanikke siis ta lennutab Jae Kyeongi rahva sekka ja hüppab õhku ja kaob. Ta jõuab restorani ja ehmatab ilmumisega inimesi kuid Song Yi on klaasi juba tühjaks joonud. Ta kaob koos naisega haiglasse ning kõik on hämmeldunud et kuhu
nad kadusid.




Min Joon aitab naist ravida ning ajakirjanikud on ka kohal. Yoon Jae ja ema kiirustavad ka haiglasse. kuid Min Joon ja Song Yi ei saa minema ning nad haihtuvad uuesti. Seekord kuskile puude vahele. Song Yi on üllatunud. Hwi Kyung tahab aga venna tappa selle eest mis ta Song Yile tegi ja üldse on korda saatnud.

Song Yi arvab et nad mehe planeedil kuid Min Joon kustutab ta lootused. Nad on kohas kus pole kedagi teist peale nende ning see meeldib Song Yile. Nad jalutavad ja naine tahab pidevalt pilte teha kuna kui meest pole, on tal midagi meenutada.

Song Yi räägib oma tunnetest ja loodab et Min Joon teeb sama. Mees suudleb teda ja tal hakkab taas halb. Song Yi viib mehe majja. Samal ajal ei räägitagi muud kui Song Yi ja Min Jooni kadumisest ning nad on koos väga populaarsed. See ei meeldi aga Jangile, et Min Joon oma saladuse paljastas. Song Yi ja Min Joon söövad koos ning naine uurib mitu last mees tahaks ning lõpuks on neil maja, aed, koerad ja 7 last.

Jae Kyeong on trellide taga ja isa püüab poissi välja aidata. Siis aga tuleb Hwi Kyung koos sama pudeli veiniga mida taheti Song Yile sisse joota ja mees on nõus selle ise ära jooma, et isa usuks milline monster ta teine poeg on. Isa viskab klaasi eemale ning Hwi Kyung laseb salvestist ning isa on shokis. Song Yi ema on vihane ja mures kus tütar ja Min Joon on.

Min Joon ja Song Yi jalutavad ning mees laulab naisele ja teeb lõpuks abieluettepaneku. Song Yi aga tahab et Min Joon läheks oma planeedile tagasi ning eksisteeriks ega taha et mees tema pärast sureks kui maale jääks.. Min Joon ei tea mida öelda või teha...

On aega tagasi ning kirjanik, keda Min Joon aitas ja ideid andis teatab et usub et mees leiab enne oma planeedile lahkumist naise kellenimel on ka valmis kõigest loobuma.



Jang: Long before you started liking him, he liked you a lot. 

Jang: He wants to stay with you at the cost of his life

Hwi Kyung: Yeah, just come in without me opening the door for you. Incredible.

Hwi Kyung: I failed to earn Cheon Song Yis heart affter trying for 15 years. But you won it

Hwi Kyung: You have everything. I’m jelaous
Min Joon: I’m jelaous of you

Jae Kyeong: Are you Do MinJoon?
Hwi Kyung: No, it's Lee Hwi Kyung, the brother of the man you murdered, Lee Han Kyung

Jae Keyong: My brother called for a backup

Jae Kyeong: Do Min Joon, I thought we agreed to not do this. You’re making a big mistake
Min Joon: Save it for later in front of the people

Journalist: He just disappeard in the air
Detective: What? I didn’t see anything, back off.

Yoon Jae: Mom.Song Yi's at the ER
Mom: Again? How many times is she going to the ER this year?

Song Yi: Min Joon, where are we?
Min Joon: We're at the right place. I was worried, because I've never teleported this far before.

Song Yi: Do Min Joon, by the way, how many babies do you want?

Song Yi: So then, four boys and three girls?
Min Joon: Seven girls
Song Yi: Seven girls? Why seven girls?
Min Joon: I like girls. Boys are just loud

Song Yi: Let’s come here every summer
Min Joon: Okay
Song Yi: With our seven kids and five dogs

10/9 (lõpuks yegi abieluetteoaneku :D nii lahe ja samas jube et rahvas nagi Min Jooni võimed.. ja Hwi Kyungist on kahju, see isa on ikka mkmm..)

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar