24.9.14

Full house: Take 2 [s2 ep6.2] (2012)

Kang Hwi lahkub poole sõnapealt ega kuule, et Tae Ik on vahepeal oma arvamust poisist muutnud. Taaskord püüab väljapressija müüa fotosid kus on Tae Ik ja Man Ok koos ning manager Hwang maksab piltide eest. Öösel aga hakkab Kang Hwil külm ja ta paneb sooja karvase kasskostüümi selga ning Man Okm käis vähepeal tekke ja patju ostmas ning teeb keldris õdusa olemise.

Hommikul on Tae Ik pahas tujus, sest ikka veel ilmuvad Kang Hwi kohta pilte ja tema gei staatust jahutakse koguaeg. Man Ok teeb poisile hommikusööki manager Hwang tegeleb taaskord järgmise pildiga, selleks on siis see pilt kus Tae Ik ja Kang Hwi on koos ja kolmas isik on väljalõigatud.

Öösel läheb Kang Hwil kõht tühjaks ja ta võtab mahla, salatit ja vett külmikust, hommikul avastab röövimise Tae Ik ja tahab politseisse helistada. Man Ok saab aru kes see oli kuid valetab poisile et see oli tema. Go Dong jookseb ajalehega ja Tae Ik saab vihaseks uudist lugedes. Ülemus käsib poisi kava tühistada.

Tae Ik ega taha sellest kuulda ja läheb ikka raadiojaama. Seal on hunnik fänne, kes nõuavad, et Kang Hwi tagasi gruppi pannakse. Sisse jõudes hakkab tuletõrjesignaal tööle ning Man Ok ei liigu paigast. Välja veetud Tae Ik tormab tüdrukut välja tooma. Samal ajal surfab Tae Iki tahvelarvutis Kang Hwi.



Man Ok: If someone greets you, at least pretend you are accepting it.

Tae Ik: I've been robbed
Man Ok:Oh, a thief ! What was taken?
Tae Ik: Salad, juice, mineral water

Tae Ik: You?
Man Ok: yes, I was hungry. So I had salad and juice, just a little bit
Tae Ik: A little bit? Are 2 boxes of salad and 3 bottled of juice just a little bit??

Girl: I think my butt will erode.

10/8 (See varguse koht oli parim.. üldmõttes on siiski tegu igava episoodiga..)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar