25.9.14

Fall in love with me [s1 ep6] (2014)

Xiao Lul on üllatus Le Sile ja selleks on tordike. Miao Miao nutab ja on lohutamatu kuna tunnistas Leole et mees meeldib talle aga Leo ei vastanud talle samaga ja tahab tööle keskenduda.

Ah Fu teeb Tian Xingile selgeks et mees peab suutma Le Si panna armuma Tian Xingi kuna Xiao Lu, kes Le Sile meeldib, pole ju tegelikult olemas. Tian Xing tahab aga Le Siga kokku saada aga naine saadab ta pikalt ja see on esimene kord kui keegi mehe pikalt saadab. Tian Xing ei saa aga naist peast välja.. 

Leo kutsutakse Tian Jisse ja Lance tahab mehele pakkumist teha aga Leo lükkab taaskord selle tagasi. Siis aga teatab Lance et Tian Ji kavatseb siiski kunagi ehk OZi ühineda ning Tian Xing tahab Le Siga rääkida. Ta tahab ennast naisele rohkem meeldima panna aga Le Si tunnistab talle et talle meeldib Xiao Lu ning Tian Xing on endast väljas ja käsib Huan Huanil ennast rahule jätta. Huan Huan on lohutamatu ning Lance ei tea kuidas õde aitada.

Le Si tuleb Xiao Lule külla ja kutt püüab naiselt teada saada miks too Tian Xingi nii väga vihkab aga naine ei taha mehest rääkida ning ei mõista miks Xiao Lu on nii Tian Xingi poolt. Ning Le Si ütleb et ise ka ei tea miks ta Tian Xingile oma saladuse avaldas.

Xiao Lu tahab teada mis see saladus ning ning Le Si kutsub mehe õhtust sööma. Õhtul aga otsustab Tian Xing minna iseendana kohale ning saadab sõnumi naisele et Xiao Lu ei saa minna. Õhtul ei taha aga Le Si olla Tian Xingi seltsis kuid Tian Xing tunnistab et Le Si meeldib talle ja suudleb neiut. Le Si lööb teda ja on terve õhtu lohutamatu, Miao Miao ei saa aru mis valesti läks. 

Järgmine päev vabandab Xiao Lu et minna ei saanud ning Leo aitab üht mootorratturit kes tegi avarii ja peab minema haiglasse ega saa esitlust teha. Ta palub et Xiao Lu teeks aga Samsung tahab et kohal oleks Leo. Xiao Lu teab mida tegema peaks ja selleks on riietuda Tian Xingiks ja teha esitlus temana.. Just siis kui küsitakse kus Leo on.. astub uksest sisse Tian Xing..

Ah Fu: Are you think Le Si?
Tian Xing: Yeah
Ah Fu: The person she like is...
Tian Xing: Xiao Lu, the person that we created together

Le Si: Because I like someone
Tian Xing: Who?
Le Si: Xiao Lu. I like Xiao Lu

Tian Xing: It seems like it's necessary for Lu Tian Xing to come out

10/8 (God damnit... ma küll ootsain seda suudlust aga no mida ... kas le si juba sai aru et need on üks ja see sama? ja miks kuradi pärast pidi ta juba 6 episoodis välja tulema? ta oleks võinud olla xiao lu riides ja esineda kui tian xing aga samas ma saan aru et kui samsung tahtis leod siis nadpoleks neid kuulama jäänud ja seda vist tian xing ka teadis? )





Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar