4.9.14

Fall in love with me [s1 ep3] (2014)

 Le Si ema on kindel et Xiao Lu on Tian Xing aga sõbrad veenavad ümber ning kui tüdruku isa pakub kõigile rohelist sibulat siis Xiao Lu sööb selle Le Si eest ära kuna neiu ei salli rohelist sibulat. Keegi teine aga ei tea seda ja Le Si ei mõista kuidas kutt seda teada sai. 

Le Si ootab vastust tädi Jingi pojalt ning lõpuks tuleb ka oodatud vastus ning kuid naine pole endiselt nõus. Vahepeal aga tuleb Huan Huan Tian Xingile külla ning poiss haarab vale rahakoti kaasa ning põgeneb tagauksest, Ah Fu korjab neiult võtmed ära aga üks jääb ikkagi kätte.

Tädi Jing on lõpuks nõus ning Le Si laseb emal teha veel ühe hommikusöögi Xiao Lu jaoks, kuna kutt ei saanud oma rahakoti kasutada jäi tüdrukule mulje et tollel pole raha. Huan Huan põrutab Ah Fule järgi ja näeb Xiao Lud ning on kindel et too on Tian Xing. Tian Xing pidi kiirelt autos kiirelt riideid vahetama et naisest lahti saada.

Võttepaigas aga ei suuda Jing keskenduda ning suurest murest ja stressitst kukub ta kokku. Le Si ja Tian Xing aga lähevad temaga koos haiglasse ning kui nad naasevad on naine valmis tööd edasi tegema. Siis on uksekell ja Jingi poeg tuli Ameerikast ema vaatama. Nad tehakse korda ja kasutatakse võttetel. Õhtul vaatavad kõik televiisorit ning siis saavad kõik telefonikõne...

Tian Xing: What do we do?
Ah Fu: The enemy is right here. Master, you leave first.
Tian Xing: You block the bullets.

Le Si: Lets go home and eat
Xiao Lu: Then be safe on the road
Le Si: What I mean is, let's both go home and eat together

Huan Huan: I missed you. I want to hang out with you.
Tian Xing: No
Huan Huan: Then lets go buy some bread
Tian Xing: No
Huan Huan: Then lets go home and watch some TV
Tian Xing: No, I said no

10/9 (Nalja kui palju.. omg.. ja aaron on nii ilus... kaua ta kavatseb oma valega varjata et on tian xing kui kõik saavad ju juba aru..)



Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar