8.9.14

My love from another star/You Who Came From the Stars [s1 ep16] (2014)

Song Yi on lahkumas kui Min Joon paneb kõik tuled põlema ja oma võlujõu abil tõmbab ta naise enda juurde ja suudleb teda. Seepeale tahab Song Yi teada miks kutt temaga mängib kui naine talle üldse ei meeldi. Aga Min Joon pole võimeline vastama, kuna tal on taaskord halb. Song Yi aitab mehe autosse ja kiirustab koju. Ta saab kuidagi Min Jooni korterisse ja paneb mehe voodisse. Seejärel nõuab ta mehelt et miks too mõlemal korral peale suudlust teadvuse kaotab. Min Joon tõmbab naise aga enda kaissu. Siis tahab Song Yi teada, keda kutt suudles, kas Song Yi'd või toda tüdruk keda Song Yi talle meenutab. Min Joon vastab peale vaikust et ikka Song Yi'd.

Hommikul avastab Yoon Jae et õde pole kodus ja helistab talle. Song Yi teatab et on parklas ja öö otsa oli filmimine aga astub Min Jooni korterist välja otse venna nina alla... See ei meeldi Yoon Jaele üldse. Jae Kyeong läheb haiglasse ja selgub et Hwi Kyung on teadvusele tulnud kuid ei mäleta õnnetusest suurt midagi.

Uurijad vaatavad üle Jae Kyeongi ütlused ning Yoo Seok kutsutakse ülemuse jutule, ülemus nimelt tahab et Yoo Ra juhtum kinni pannakse. Jae Kyeongi isa uurib pojalt mis värk selle Yoo Ra ja tema vahel on ning mees teatab et midagi pole ning isa mainib et peale poja surma on Jae Kyeong isa järel järgmine pärija....

Yoon Jae ilmub Min Jooni ukse taha ja nõuab selgitust mis toimus eelmine öö ja kas mehele meeldib tema õde... Min Joon suudab kuti teistele teemadele kallutada ja siis avastab Yoon Jae mehe teleskoobid ning nad hakkavad planeetidest rääkima. Song Yi külastab Hwi Kyungi ning ütleb mehele et ta saab mehega ainult sõber olla sest talle meeldib Min Joon....




Jae Kyeong uurib vennalt mida Song Yi talle rääkinud on aga Hwi Kyung ei mäleta suurt midagi. Song Yi läheb rõdule ja kutsub Min Jooni ning mees ilmubki rõdule ning siis saab teada et naine ainult proovis kas mees kuuleb teda. Siis aga ilmub mees järsku naise rõdule ja ehmatab Song Yi'd. Naine teeb kaks kohvi ja viib ühe Min Joonile. Siis aga uurib Song Yi Min Joonilt ta pere kohta ning siis ehmatab mõttele et Min Joon ju ei vanane aga tema jääb halliks. Siis hakkab ta otsima võimalusi kuidas mitte vananeda. Jang ja Min Joon ajavad juttu ning Min Joon avastab pealtkuulaja ning näitab seda Jangile. Nad ajavad juttu nagu poleks aga mitte midagi olulist. Song Yi saab teada et Min Joon katkestas naise lepingu, Hwi Kyung saab haiglast välja ja läheb võtteplatsile uurima kes tol päeval tööl olid.

Min Joon tuleb Song Yile järgi ja naine on riides nagu mingi 10-11 aastane. Min Joon käsib naisel riided vahetada ning nad lähevad võtteplatsile. Song Yi teatab et tal on action stseen ja suudlus-stseen aga Min Joonile see idee hästi ei meeldi ning siis teatab naine et tegelikult pole suudlus-stseeni. Nad jõuavad kohale ja juhtuvad kokku Se Miga ning naine saab teada et Min Joon on Song Yi manager. Peale seda teatab et Se Mi ja Song Yi'd intervijueeritakse kui parimaid sõbrannasid.

Song Yi uurib rezizöörilt miks talle tookord ei öeldud et filmimine on läbi ning mees vabandab kuid hiljem kuuleb Min Joon et mehel pole sugugi kahju et naisele teadet edasi ei viidud, sest eelnevalt on Song Yi mehega karm olnud. Toimuvad võtted ning rezizöör pole üldse Song Yiga rahul ning laseb naisel meelega sada korda ühte stseeni teha. Min Joon teeb et rezizöör ja ta assistendil kukkuda samamoodi nagu Song Yi pidi filmima.

Hiljem mängib naine mingit kaardimängu ja Min Joon peatab aega et lasta naisel võita. Siis arutab Song Yi mehega mida nad oma 100da päeva tähistamisel teha võiks ja siis aasta ning 1000 päeva tähistamisel.. Ning Min Joon ütleb et nad võiks seda teha kõike ühe kuuga ning et Song Yi ei saa aru miks.. siis aga Min Joon teatab et ta lahkub kuu ajapärast...






Song Yi: Is this how it is on your planet? Do you just randomly kiss women that you don’t even like?

Song Yi: What good is having supernatural powers? He passes out every time we kiss!

Min Joon: We might die getting there at this rate.
Song Yi: Can’t you see that I am doing everything possible to save you?

Song Yi: I almost hit them.

Song Yi: Is it more shocking than being an alien? 

Song Yi: There seems to be a problem with any personal contact.

Song Yi: You are a alien male and I’m human female.

Song Yi: This guy really doesn’t listen.

Yoon Jae: Is a sick man not a man?

Min Joon: Both the siblings treats someone else's house like his own..

Yoon Jae: Sit comfortable.
Min Joon: I’m comfortable. This is my house

Yoon Jae: Do you like my sister?
Min Joon: What was your name?
Yoon Jae: Cheong Yoon Jae, but that's not important.

Yoon Jae: I ask man to man, do you like my sister?
Min Joon: Would you like some chocolate milk?
Yoon Jae: Do you have it?


Song Yi: I’ll become a little old grandmother !
Min Joon: Calm down. You’ll be beautiful even if you get old
Song Yi: Forget it! This is why women in vampire movies have their necks bitten in order to become vampire also. Men don’t age and look cool, but women keep aging, so even if they're together, it isn’t a happy ending...

Song Yi: That person isn’t looking for the stars but rather, he came from there.

Yoon Jae: What? Are you kid?
Song Yi: Is it wierd?
Min Joon: Yeah

Song Yi: But it is really nice to have a alien manager.

Song Yi: When they say hour, they mean three hours.

Song Yi: Do you know what the worst kind of love triangle is? The triangle with the girl in man's memory. 


Yoon Jae: Laughing? You make me sit here and laugh?
Min Joon: I didn't make you sit there. You just barged in and sat there

Song Yi: Do you belive in aliens?

Yoon Jae: Of course they exist. Why not? I'm the kind of person who believes that an alien could be living next door.

10/9 (God.. so sad... aga siin on kohe näha-tee teistele seda mida tahad et sulle tehakse.. nagu Song Yigi.. ainult et ta ei tea et talle mäkra mängitakse.. kuigi ise mängis ka enne kui ta ülbe oli..)


Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar