6.9.14

TUTVUSTUS: 개인의 취향/Personal taste [Ep1-16] (31.3 - 20.5.2010)

FAKTID:
Drama: Personal Taste/Personal Preference
Hangul: 개인의 취향
Director:  Son Hyung-suk, Noh Jong-chan
Writer: Kim Hee-ju
Starring: Son Ye-jin, Lee Min-ho
Network: Munhwa Broadcasting Corporation
Episodes: 16
Release Date: March 31 - May 20, 2010
Runtime: 60 minutes
Language: Korean
Country: South-Korea
Genre: Romance, Comedy, Drama
Format: Television drama

TUTVUSTUS:
Lee Minho.. damn how hot you are... 2010-2012 oli tema aasta, ja aeg kui ta mulle nii väga meeldis oma välimuse poolest.. aga draama ka naljakas, sest lee minho mängib Jinho'd ja et oma eesmärgile lähemale saada peab ta teesklema geid, aga no katsu kui mida aeg edasi sulle maja omanik odd neiu Kaein meeldima hakkab... sest sa pole tegelikult gei..

TEGELASKUJUD:

Lee Min-ho as Jeon Jinho
Arhitekt, kes püüab oma väikest firmat töös hoida. Ta kolib Kaeni juurde, et õppida maja tehnikat ja ootamatutlt peab naine teda geiks. 

Son Ye-jin as Park Kaein

Mööblidisainer, kes jäetase ootamatult oma poiss-sõbra Changryuli poolt maha ja mis hullem, too on abiellumas Kaeini parima sõbranna Inheega. Ja kuna teine tuttav võttis majale laenu mida Kaein ei saa kohe tagasi maksta, siis võtab ta Jinho enda juurde üürile ja seda ainult seetõttu et vajab raha ja usub et mees on 100% gei.

Wang Ji-hye as Kim Inhee
Inhee on Kaeini parim sõbranna, seda seni kui Kaeni saab pulmas teada, et Inhee salamees on olnud kogu see aeg Kaeni peigmees Changryul. Pulmad jäävad ära ja Inhee teeb näo nagu kõik oleks nagu vanasti aga Kaein ei võta seda nii. Inhee on tuntud kui teiste naiste meeste ülelööjat ja muidugi hakkab talle Jinho huvi pakkuma.

Kim Ji-seok as Han Changryul
Changryul on ka arhitekt ja Jinho suur rivaal, samas Kaeini kutt, kes salaja valmistub abielluma naise parima sõbrannaga Inheega aga asjad ei lähe nii ladusalt nagu mees sooviks. Ajajooksul hakkab Kaein talle aga ka päriselt meeldima ja mee tahab teda tagasi. 


HETKEID DRAAMAST:








Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar