17.9.14

Full house: Take 2 [s2 ep6.1] (2012)

Kang Hwi ei lähe lennukile vaid saab Man Okiga kokku ja nad lähevad võimlasse, seal meenub poisile, et nägi õhtul ja järgmisel hommikul bossi juures Jae Hee'd ja nad valetavad poisile, et too kohale tuleks. Seal saavad nad teada, et too andis pildid ja ka salvestuse ülemusele ning nüüd on nende peamiseks sihiks salvestis kätte saada.

Tae Ik aga nõuab ülemuselt aru miks too nii tegi. Ajakirjanik Ji Seung aga jälitab Man Oki ja Kang Hwi'd kuid ei näe kuidas nad majja lähevad. Majas lähevad tuled põlema ja tüdruk lükkab poisi keldrisse ning kohe astub nurga tagant välja Tae Ik kes ehamatab. Man Ok peab lahkuma ja läheb hommikul tagasi. Trepist alla veeredes tegi poiss jalale haiget ning ta ei saa eriti hästi liikuda.

Samal ajal lasi ülemus Kang Hwi asjad kokku korjata majast ja saab teada, et poiss ei läinud lennukile. Ta oli lennujaamas ja siis nagu vits vette kaunud. Ka sellest kuuleb Tae Ik ja saab aru et pilt lehes ei olnud niisama.

Go Dong annab osad asjad ajakirjaniku kätte, kuna arvab et too on koristaja, sealt leiab tüüp pildi kus orginaalis on peal see tüdruk, kes on superstaar, Tae Ik ja Kang Hwi, kuid poisil on tüdruk välja lõigatud. Kang Hwi läheb haiglasse üleni riietega kaetud nagu islami naine ja arstki arvab et tegu on naisega. Kang Hwi annab Man Okile oma kaardi, et too maksaks haigla eest, kuid saab sõnumi, et ei kasutaks telefoni ega kaarte ning vahetult enne maksmist murrab poiss kaardi kokku. Ta ei oska aga aimatagi kes võinuks teda hoiatada.


Man Ok veenab poissi minema Tae Ik rääkima, ning nad hakkavad minema kui kuulevad, et Hiinas kontserdi andes ei tahtnud Tae Ik enam Kang Hwiga koos töötada ja ülemus annab nüüd poisile olukorda arvestades sooloalbumi välja andmise.
Jae Hee: What woman is so strong?

Man Ok: I think I left clothes here
Tae Ik: What clothes?
Man Ok: Pretty clothes

10/8 (Kang Hwi.. sinuga ikka juhtub..)




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar