20.9.14

Personal taste [s1 ep2] (2010)

Toimuvad Changryuli ja Inhee pulmad ning sinna tuleb ka Jinho ja Kaein. Kaein astub nende ette ja enne kui midagi saaks edasi siis Changryul on lasknud turvadel nad pulmas ära viia, ka Youngsuni. Turvad viivad nad heliruumi, kus Youngsuni poeg paneb spiikrid tööle ja kõik kuulevad kuidas changryul Kaeini pettis ja Inhee samuti ei öelnud midagi vaid sõbranna seljataga mehega kohtumas käis. Kõik tormavad sinna ja naised püüavad ära joosta.

Samal ajal satub Jinho nii juhuslikult just Dobini jutule, milleks ta üldse siia pulma tuli. Ja Jinho mõtleb kiirelt plaani ja sõidab autoga Dobinile sisse, et mehe tähelepanu saada. Jiho saab meetingu. Inhee ei usu et Changryul teatas Kaeinile pulmast ja jätab mehe ning sõidab mesinädalatele üksi.

Kaein läheb koju ja ei vasta Wonho kõnedele. Ja selgub et koju jõudes leiab kaein eest võlakirjad, et tema majale on võetud 10 000 dollarit laenu ja nüüd on naine kodust ilma jäämas. Siis saab Kaeini isalt kõne et too saabub kolm kuud varem koju kui plaanitud nii et naisel on üsna vähe aega et maja päästa. Youngsun tuleb aga naisele seltsiks. 

Samal ajal otsib Jinho maja ja Sangjun leiab talle ühe ja loo, kus maja ehitas mees oma naisele aga peale naise surma elab ja töötab välismaal ja et tütar elab majas. Sangjun leiab et JInho peaks lihtsalt oma sarmi kasutama ja saab majja. Jinho otsustab maja vaatama minna. Kodus aga Kaein mõtleb emale ning kardab isale pettumust valmistada. 

Järgmine päev tuleb Sangjun majja lilledega et saada majja ligi. Kaein tunneb ta kohe muidugi ära. Sangjun on ka shokis leides et Kaein on ju see kes eile pulma rikkus ja sama naine kes võitles Jinhoga sama projekti eest. Ja et olukord veel halvem poleks, siis saab Kaein kõne poest, et tema asju ei müüda kuna need ei müü enam. 

Jinho läheb Dobiniga kohtuma. aga jookseb kokku Changryuli isaga.  Kaein ja Wonho lähevad lõunale ja seda kuuleb Jinho. Ja kui Jinho kuuleb et kaein paneb ühe toa üürile, kavatseb ta teha kõik et see endale saada.

Jinho läheb kohta vaatama ja Kaein ei taha alguses lubada, et mees ja naine elavad lihtsaly koos. Jinho ei anna alla ja siis avab Youngsun ukse ja lubab Kaeini ümber veenda. Youngsun ei saa aru miks Kaein ei kasuta suurepärast võimalus raha teenimiseks ära. Ja et kui mees on gei siis pole ju vabsjee probleeme ja Kaein otsustab mehele toa üürida. Sangjun ei suuda aga uskuda et Jinhol õnnestus Kaein majja saada.

Inhee naaseb mesinädalatelt ja leiab et tema uues kodus elab juba Changryul sees sest mehe isa viskas tolle majast välja. Jinho vaatab majas ringi ja jõuab tühja ruumi, siis aga helistab talle ema ja aga mees ei saa vastata ja siis il,mub varjust välja Kaein, kes ehamatab mehe poolsurnuks. Inhee ilmub Kaeini majja ja tahab oma tuba tagasi, sest kuna pulmad jäid ära siis ta nagu ei saanud Kaeini meest endale. Kuid Kaein ei suuda uskuda et naine üldse julges ligi tulla ja Inhee on shokeeritud nähes et naine nii kiirelt toa üürile pani ja veel mehele. 

Kaein usutleb et Inhee peaks olema eriti huvitatud uues toakaaslasest kuna ta niikuinii võtab kõik Kaeini mehed endale ja Inhee kinnitab et ta saab iga mehe kelle ta tahab jah. Kaein on aga kindel et seda meest ta kindlasti ei saa ja kinnitab ka proovigu ta miljon aastat Jinhod endale saada aga see ei õnnestu. 

Assistent: Our Jinho's 1 million dollar thight's got a scratch,

Jinho: Your relationships with guys are pretty complicated

Kaein: What are you doing here?
Jinho: Thank you
Kaein: What?
Jinho: Thank you. You asked me to catch him so I caught him.

Kaein: Or I cut
Jiho: Cut what?
Kaein: The part of the body that crosses the lines, what else?

Kaein: You remember the promise you made with me earlier in the afrternoon, right?
Jinho: What... promise?

Kaein: did, did you forget what you did?
Inhee: What about you? My wedding was ruined because of you. 

Inhee: Park Kaein, you don't even know what love is

Kaein: You want to steal him too?
Inhee: I never steal, they came on their own






Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar