13.9.14

Personal taste [s1 ep1] (2010)

Kaein ärkab äratuskella peale kui on juba hiljaks jäämas, ta on mööblidisanier ja töötas öö läbi ja nüüd on hiljaks jäämas. Samal ajal aga ärkab Jinho ja märkab enda kõrval voodikaaslast, kuid ei lähe paanikasse sest too on Hyemi, kes on ka enne mehele trikke korraldanud. Hyemi on natukene pettunud et mees ei reageerinud üldse ja küsib ega too ometi gei ei ole ja Jinho vastab samas et kas ta ei teadnud et on.

Siis aga tuleb mehe ema ja Jinho peidab Hyemi ema eest ja kui too neiu kohta küsib siis vatsab et too peaks endiselt Kanadas olema. Kaein kes on endiselt hiljaks jäämas, leiab et Jinho auto on ees blokeerimas ja nad mõlemad vajavad taksot. Samat taksot kui kindel olla. Nad hakkavad selle üle vaidlema ning lõpuks peavad nad bussiga minema.

Bussis aga on üks vaba koht ja selle võtab jinho ja tal on hea vaade naisele ning kui buss pidurdab, lendab naine tagasi ja Jinho käed maanduvad ta tagumikul ja naine usub et mees on pervert ja on valmis politseisse minema.

Kaeini jaoks on üldse see suurpäev kuna tal tuleb välja tema päris oma moeliin mööblile ning isegi tema poiss-sõber Changryul saadab talle lilled, kuigi ise kohale tulla ei saa. Muidugi ei meeldi selline käitumine Kaeini kolleegile Wonhole. Kuid sellele samale esitlusele on oma töö teinud ka Jinho koos oma koostööpartneri Sangjuniga. 

Aga neid tuleb segama rivaal disanier Changryul, kes tuleb jutuga et neil pole mõtet proovidagi, tema võidab niikuinii. Samuti teeb ta Jinho üle nalja aga Jinho panev vastu et too on edukas kuna kõik teised teevad kogu töö tema eest ära. Samuti annab Changryul kaks pulmakutset, enda pulmakutset, mis toimub järgmine päev. 

Changryul teeb peaaegu ideaalse esitluse, kuniks tekib paus ja Jinhol on õigus, et changryul on edukas ainuslt siis kui esitab kellegi teise tööd. Jinho esitab oma firmat, M, tema mudel on hologrammina. Jinho satub nägema Kaeini disaini ja kritiseerib seda ja seda kuuleb kaein, kes alguses peidab end aga kuuldes kriitikat, astub mehe juurde. Siis aga antakse tulemused teada ja võitja on Changryul. Kaein õnnitleb oma kuti ja kutsub välja, kuna nad pole juba ammu väljas käinud. Ta ei tea et mees on homme abiellumas ja üldse mitte temaga. Changryul püüab Kaeinist lahku minna. Siis aga põlvitab ta naise ette, pannes Kaeini uskuma et nüüd tuleb ettepanek, aga Changryul näb et asjad lähevad käest ära ja seda näeb ka Jinho. Jinho tuleb vahele. 

Selgub ka et Jinho isa oli kunagi Mirae juht, kuid selle võttis üle Changryuli isa ja Jinho pani püsti oma väikse ettevõtte. Changryul kõnnib minema ja Kaein süüdistab Jinhod tema ettepaneku tegemise rikkumise eest. Samal ajal on aga Jinhol palju suuremad probleemid oma ehitusprojektiga. Kui see õigeks ajaks valmis ei saa, on pankrott maja, kuna Jinho pani kogu raha sinna alla. 

Jinho tahab muuseumi projekti aga ei tunne selle juhti aga Sangjun teatab et too on homme pulmas ja nii peab Jinho minema siiski Changryuli pulma. Siis aga tuleb Taehoon ja küsib miks Jinho Hyemi välja luku taha jättis ja hiljme mees tunnistab talle et mõtleb naisets kui õest. et tal pole tema vatsu mingeid tundeid. Taehoon muidugi ei usu seda.

Kaeinil on tüdrukute õhtu koos kahe parima sõbranna Youngsuni ja Inheega, kellest viimane hakkab homme abielluma. Inhee elas koos Kaeiniga eelnevalt koos aga pulmade eettevalmistusega kolis ära. Inhee pole aga oma kallimat sõbrannadele tutvustanud ega räägi temast eriti vabatahtlikult, kuid nõuab et Changryul ütleks Kaeinile tõtt. Changryul püüab Kaeinile seda öelda, aga närvid ütlevad enne üles. Samas kaein usub et tegu on romantilise õhtusöögiga. Lõpuks suudab mees sellle lahkumineku välja tuua ja Kaein ei saa aru mida ta valesti on teinud. 

Samal ajal joovad Jinho ja Taehoon võidu ja Jinho kui kaotab, peab minema Hyemiga kohtingule. Kui Taehoon kaotab, peab ta loobuma tööst firmas. Kaein on ka marus ja joob end Wonhoga täis. Wonho püüab naisele oma tundeid selgitada aga see ei tööta. Nii satuvad purjus Jinho ja Kaein koos motelli. Jinho võidab Taehooni. Wonho vaatab magavad Kaeini ja suudleb teda salaja. Siis aga ärkab naine ja Wonho teatab et armastab naist ja Kaein ajab Wonhod taga ja too jookseb Jinhole otsa. 

Kaein palub Jinholt vabandust et arvas et too on pervert, kuna usub et mees on gei. Changryul viib Kaeinile kutse kus kirjutab ka et tema ongi see peigmees. Järgmine päev on Inhee mures et ei kuule kummaski sõbrannast sõnagi. Changryul kinnitab et kõik on korras, kuigi salaja andis uksele käsu Kaeini kindlasti sisse mitte lasta.

Jinho tuleb koos Sangjuniga pulma. Youngsun tuleb pulma ja kui pilte näeb, saab maruvihaseks. Ta tormab paari juurde. Kuid selgub et Kaein ei saanud pulmakutset ja tuleb pulma uhkes teadmatuses. Kaein on taas hiljaks jäämas aga tema tähelepanu võidab Jinho, kes aitab Sangjunil kohvi riietelt kuiavatada ja Kaein saab sellest valesti aru ja usub et Jinho juba vahetas kaaslast.

Youngsun püüab Kaeini tähelepanu saada ja öelda tõtt aga Kaein ei näe ja jõuab pulmasaali välja, kus ta on shokis kui näeb kes on pruut ja kes on peigmees.

Hyemi: Could it be.. that you like men?
Jinho: You didn't know?

Kaein: Isn't it the pervert?
Jonh: Proposal?







Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar